Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γειά σας. Έχω ένα λαπτοπ με Windows 7. Ενώ έπαιζε κανονικά ο ήχος κάτι πείραξα και πλέον δεν ακούγεται τίποτα. Κάποια κατάργηση έκανα στο σύστημα ήχου. 

Πάτησα κάτω δεξιά που είναι το κλασικό εικονίδιο του ήχου, το άνοιξα και μετά στις ρυθμίσεις που άνοιξε έκανα κατάργηση μιας επιλογής που λεγόταν  L R . Και πλέον δεν παίζει τίποτα. Πως το φτιάχνω ξανά; Λογικά τα κανάλια ήχου έκανα απεγκατασταση. 

Και τώρα όταν πατάω το κλασικό εικονίδιο του ήχου (ένταση)  μου πετάει μήνυμα ότι η αντιμετώπιση προβλημάτων δεν αναγνώρισε το πρόβλημα. 

Επεξ/σία από lek88
Δημοσ.

δες στην διαχειρηση συσκευων λογικα θα σου εχει με κιτρινο  στον ηχο

πατα δεξι κλικ πανω του και κανε update driver

oοταν στο βρει περασε το

• Thanks 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, postfire είπε

δες στην διαχειρηση συσκευων λογικα θα σου εχει με κιτρινο  στον ηχο

πατα δεξι κλικ πανω του και κανε update driver

oοταν στο βρει περασε το

Αυτό λες;;; 

20180202_145243.png

Μπήκα στην διαχειρηση συσκευων και είναι ο ήχος με κιτρινο. Πάτησα να γίνει update και μου βγάζει μήνυμα ότι είναι ήδη εγκατεστημένο το λογισμικό προγραμματος οδήγησης  

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, lek88 είπε

Αυτό λες;;; 

20180202_145243.png

στην επιφανεια εργασιας αριστερα επανω κανεις δεξι κλικ στον υπολογιστη μου μετα διαλεγεις ειδιοτητες.θα σου ανοιξει ενα παραθυρο και επιλεγεις αριστερα ¨διαχειριση συσκευων"

σε ενα νεο παραθυρο θα δεις ολες τις συσκευες σου

κατεβαινεις πιο χαμηλα και θα δεις την συσκευη ηχου ειναι με ενα συμβολο ¨ηχειο"

πανω στο εικονιδιο που θα εχει κιτρινο τριγωνο πατας update driver - ενημερωση προγραματων οδηγησης

θα σου βρει τον οδηγο και θα τον περασεις

8 λεπτά πριν, lek88 είπε

Αυτό λες;;; 

20180202_145243.png

στην επιφανεια εργασιας αριστερα επανω κανεις δεξι κλικ στον υπολογιστη μου μετα διαλεγεις ειδιοτητες.θα σου ανοιξει ενα παραθυρο και επιλεγεις αριστερα ¨διαχειριση συσκευων"

κατεβαινεις πιο χαμηλα και θα δεις την συσκευη ηχου ειναι με ενα συμβολο ¨ηχειο"

πανω στο εικονιδιο που θα εχει κιτρινο τριγωνο πατας update driver - ενημερωση προγραματων οδηγησης

1212.png

Δημοσ.

Πήγαινε

Start - Run γράψε devmgmt.msc - ok

δες αν έχεις κίτρινο ερωτηματικό στη κάρτα ήχου , δες το μοντέλο του Laptop σου , πες μας ποιο είναι B)

toshiba+laptop.JPG

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, postfire είπε

Αυτό ακριβώς έκανα και πριν και με βγάζει σε "αυτόματη αναζήτηση για ενημερωμένο λογισμικό " και " αναζήτηση προγράμματος οδήγησης στον υπολογιστή μου" ότι και να πατήσω από τα δύο μου λέει ότι είναι εγκατεστημένο. 

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, ss13 είπε

Πήγαινε

Start - Run γράψε devmgmt.msc - ok

δες αν έχεις κίτρινο ερωτηματικό στη κάρτα ήχου , δες το μοντέλο του Laptop σου , πες μας ποιο είναι B)

toshiba+laptop.JPG

Μοντέλο : Acer aspire 7741Z series. Model no MS2309 

Εχω κίτρινο θαυμαστικό στην κάρτα ήχου. 

Να σημειωθεί ότι το κίτρινο θαυμαστικό το ΈΧΕΙ ΠΆΝΩ  στο AMD high definition audio device

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εκει πανω πηγαινε 

AMD high definition audio device

κανε δεξι κλικ και ενημερωση
θα σου βρει τον driver 
τον πειλεγεις και τον περναει
Επεξ/σία από postfire
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, postfire είπε

εκει πανω πηγαινε 

AMD high definition audio device

κανε δεξι κλικ και ενημερωση
θα σου βρει τον driver 
τον πειλεγεις και τον περναει

Αυτό κάνω και λέει πως είναι ήδη εγκατεστημένο. 

Δημοσ.

Αυτό που σου πετάει error είναι για τον ήχο μέσω της κάρτας γραφικών για hdmi input...

Ήχο λογικά δεν έχεις επειδή άλλαξε το priority για το default device πιθανότατα...οπότε κάνε δεξί κλικ στο εικονίδιο του ήχου , έπειτα ήχοι, και επιβεβαίωσε ότι έχεις προεπιλεγμένη συσκευή την έξοδο για συμβατικό ήχο...

Άμα δεν σου βγάζει αυτήν την επιλογή, πάει να πει πως κατάργησες το driver της κάρτας ήχου σου...οπότε πατάς εδώ σου κατεβαίνει τον κάνεις εγκατάσταση, μετά επανεκκίνηση και όλα good :) 

2.PNG

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, vAg0s97 είπε

Αυτό που σου πετάει error είναι για τον ήχο μέσω της κάρτας γραφικών για hdmi input...

Ήχο λογικά δεν έχεις επειδή άλλαξε το priority για το default device πιθανότατα...οπότε κάνε δεξί κλικ στο εικονίδιο του ήχου , έπειτα ήχοι, και επιβεβαίωσε ότι έχεις προεπιλεγμένη συσκευή την έξοδο για συμβατικό ήχο...

Άμα δεν σου βγάζει αυτήν την επιλογή, πάει να πει πως κατάργησες το driver της κάρτας ήχου σου...οπότε πατάς εδώ σου κατεβαίνει τον κάνεις εγκατάσταση, μετά επανεκκίνηση και όλα good :) 

2.PNG

Αν πάω εκεί που λες, είναι εντελώς άδειο το παράθυρο. Δεν έχει τίποτα μέσα :wacko:

Δημοσ.

Τότε κατέβασε αρχικά αυτό που έστειλα πάνω για να περάσεις driver για να έχεις ήχο μέσω audio jack και έπειτα πρέπει να ξανά περάσεις drivers κάρτας γραφικών για να σου περαστούν και τα υπόλοιπα άμα θελήσεις ποτέ να βγάλεις ήχο δλδ μέσω hdmi για τηλεόραση για παράδειγμα...για να σου δώσουμε driver για κάρτα γραφικών , θα χρειαστούμε το ακριβές μοντέλο..

Οπότε γράφεις στην έναρξη: msinfo, ανοίγεις την 2η καρτέλα που σου εμφανίζει και έπειτα μας λες το μοντέλο της κάρτας γραφικών όπως έχειν

1.PNG

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το ήχο τον θέλω μόνο για λαπτοπ. Δεν τον συνδέω ποτέ σε τηλεόραση. 

Τώρα μου βγάζει αυτό. Επιλέγω από την λίστα αυτό που θέλω για εγκατάσταση και δεν κάνει τίποτα. 

20180202_161059.png

κατεβαζω τωρα αυτο που μου εδωσες παραπανω. Για να δουμε...

οι πληροφοριες που θες ειναι αυτες?

Χωρίς τίτλο.png

Σ ευχαριστώ! Λύθηκε το πρόβλημα με αυτή την εγκατάσταση που έδωσες παραπάνω. Τώρα έχω ήχο και από ηχεία και από ακουστικά! Δεν μου χρειάζεται κάτι άλλο.. Δεν τον συνδέω πουθενά τον υπολογιστή. 

Επεξ/σία από lek88
Δημοσ.

Όχι ακριβώς...αυτό είναι κάπως γενικό...δηλαδή δεν φαίνεται ακριβώς το μοντέλο της κάρτας γραφικών...δοκίμασε τον άλλον τρόπο που σου προανέφερα διαφορετικά κατέβασε πρόγραμμα όπως για παράδειγμα το Speccy.

Θεωρητικά πάντως πρέπει να σου παίζει ο ήχος από audio jack/ηχεία του  laptop, εφόσον πέρασες τον οδηγό που σου έστειλα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...