Ixopolis Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 για σασ παιδια εχω ενα προβλημα με ενα macbook pro με απλο δισκο αρχισε να κολαει οταν περασε ο γιοσ μου κατα λαθοσ siera παει αυτο βαζω ssd και περναω νεο λειτουργικο ανοιγει δουλευει κανονικα και μετα απο λιγεσ μερεσ αρχιζει να κολαει το touch λεω χαλασε το touch αλλαζω το touch και αρχιζει και κολαει αργει να αναψει βγαζει κλεψυδρα . ακομα να σασ πω οτι πριν αλλαξω touch δεν αναγνωριζε usb ποντικι διοτι ειχαμε βολευτι οταν δεν δουλευε το touch το δουλεβαμε με ποντικι ευχαριστω
Ixopolis Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 2 ώρες πριν, Ixopolis είπε για σασ παιδια εχω ενα προβλημα με ενα macbook pro με απλο δισκο αρχισε να κολαει οταν περασε ο γιοσ μου κατα λαθοσ siera παει αυτο βαζω ssd και περναω νεο λειτουργικο ανοιγει δουλευει κανονικα και μετα απο λιγεσ μερεσ αρχιζει να κολαει το touch λεω χαλασε το touch αλλαζω το touch και αρχιζει και κολαει αργει να αναψει βγαζει κλεψυδρα . ακομα να σασ πω οτι πριν αλλαξω touch δεν αναγνωριζε usb ποντικι διοτι ειχαμε βολευτι οταν δεν δουλευε το touch το δουλεβαμε με ποντικι ευχαριστω παιδια το ελυσα το προβλημα απλα δεν μου δουλευουν οι usb εχετε κατι να προτεινετε???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα