Δημοφιλής ανάρτηση alfaeffe Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Νεα προσφορα CU: https://www.vodafonecu.gr/upiresies-cu/cu-4-pousoukou/ ΔΩΡΕΑΝ 1000’ προς όλους, για κάθε ΠαρασκευοΣαββατοΚύριακο του Φεβρουαρίου Για ενεργοποίηση, στείλε Λ με δωρεάν SMS στο 1252. Για να ενεργοποιήσεις την προσφορά μπορείς να στείλεις «Λ» ή «L» με SMS στο 1252 έως και 25/02 στις 23:59 Η δωρεάν ομιλία προς όλους ισχύει για τα ΠαρασκευοΣαββατοκύριακα 2-4/2, 09-11/2, 16-19/2, 23-25/2 Για το υπόλοιπο σου θα ενημερωθείς μέσω SMS στο 80% και στο 100% της χρήσης Σε περίπτωση που έχεις υπολειπόμενα λεπτά από άλλα πακέτα, προτεραιότητα στην κατανάλωση έχουν τα λεπτά της προσφοράς Η προσφορά ισχύει για καρτοκινητά CU που έχουν πραγματοποιήσει τουλάχιστον μία ανανέωση οποιασδήποτε αξίας από την 1/11/2017 και έπειτα Η προσφορά ισχύει για συνδρομητές CU που έχουν ενεργοποιήσει τον αριθμό τους πριν από τις 15/12/2017 Η προσφορά δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για χρήση στο εξωτερικό 14 25
txcellas Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 ΕΥχαριστουμε! Σε περίπτωση που έχεις υπολειπόμενα λεπτά από άλλα πακέτα, προτεραιότητα στην κατανάλωση έχουν τα λεπτά της προσφοράς. (Δηλαδή πρώτα αυτά που έχουμε πληρώσει;)
alfaeffe Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 43 minutes ago, txcellas said: ΕΥχαριστουμε! Σε περίπτωση που έχεις υπολειπόμενα λεπτά από άλλα πακέτα, προτεραιότητα στην κατανάλωση έχουν τα λεπτά της προσφοράς. (Δηλαδή πρώτα αυτά που έχουμε πληρώσει;) Οχι, πρωτα θα καταναλωθουν τα λεπτα της προσφορας (οσο ειναι ΠΣΚ δηλαδη). 1
filarhos Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 CU φοιτητικό και εδώ!!! Μου ήρθε μήνυμα ότι ενεργοποιήθηκε αλλά στο app δεν εμφανίζονται... Σε εσάς εμφανίζεται; Λέω να κάνω καμία κλήση να δω αν μειώνεται το υπόλοιπο που έχω.
alfaeffe Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 1 minute ago, filarhos said: CU φοιτητικό και εδώ!!! Μου ήρθε μήνυμα ότι ενεργοποιήθηκε αλλά στο app δεν εμφανίζονται... Σε εσάς εμφανίζεται; Λέω να κάνω καμία κλήση να δω αν μειώνεται το υπόλοιπο που έχω. Οπως ολα σχεδον τα δωρεαν promo της vodafone, ετσι και αυτο δεν εμφανιζεται στην εφαρμογη της. Θα σε ενημερωσει με SMS οταν (και αν) φτασεις στο 80% των 1000 λεπτων. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα