Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 86
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Είμουν απο τους πρώτους που τα δοκίμασα ακόμα και σε αρχικό beta στάδιο αλλά με τις μλκς που κάνανε με τα υποχρεωτικά updates που ακόμα και αν τα έκλεινες από τις ρυθμίσεις να μην κατεβάζουν, βάζανε ότι drivers θέλανε χωρίς να σε ρωτάνε με εκνεύρισαν!

Επέστρεψα σε 7.

Μετά από κάνα χρόνο είπα να τα ξαναδοκιμάσω εφόσον διάβαζα ότι πολλά από τα bugs είχαν βελτιωθεί και είχαν βγει προγραμματάκια που καταργούσαν το spy. Ξαναμπήκαν στο pc μου αλλά πάλι τα ίδια παντελάκι μου με τα updates και με διάφορα χαζοπροβλήματα με τους drivers. 

Επιστροφή πάλι στα 7.

Τώρα εκεί που σκεφτόμουν ότι πέρασε σχεδόν ακόμα ένας χρόνος και ίσως είναι καιρός να το ξαναπροσπαθήσω, τυχαίνει να μου φέρει ένας φίλος καινούργιο laptop dell με Windows 10 αγορασμένο μέσα στις γιορτές, επειδή μόλις είχε μετακομίσει και δεν είχε βάλει ακόμα internet  μου λέει να του περάσω κάποια προγραμματάκια και να του κάνω όποια update χρειαστεί. Κάνει κανονικά το σύστημα search βρίσκει updates και ξεκινάει να κατεβάζει, στο 9% φυσικά έχει κολλήσει για πάνω απο μία ώρα και δεν κάνει τίποτα. Κλείσιμο ξανά επανεκκίνηση και φτου και απ την αρχή, @@ τα update σκαλώνουν για κάποιο λόγω και πάντα σταματάει στο 9%!!! Ότι update έχει κατεβάσει μέχρι το 9% όταν το σταματάω και πάει να κάνει install φυσικά δεν εγκαθίσταται και πετάει errors. Τραγελαφικό το λιγότερο!

Ευχαριστώ δεν θα πάρω, μένω στα 7 για κάνα χρόνο ακόμα και βλέπουμε! :P

• Like 1
Δημοσ.

Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω πως ορισμένοι αντιμετωπίζετε τόσα προβλήματα με τα 10αρια και δεν μιλάω για εταιρεία η όποια ενδεχομένως να έχει προβλήματα συμβατότητας με κάποιο πρόγραμμα , αλλά μιλάω για τους ιδιώτες .

Πως γίνεται ορισμένοι να μην αντιμετωπίζουμε πρόβλημα και ορισμένοι να είστε μέσα στα προβλήματα , μέσα στις δυσκολίες και τις ασυμβατότητες .

Οκ είναι 10αδες οι συνδυασμοί Hardware/software που υπάρχουν σε κάθε μηχάνημα αλλά και πάλι η πλειοψηφία των χρηστών λίγο πολύ την ίδια χρήση κάνει (Internet ,παιχνίδι ,Ταινία).

• Like 1
Δημοσ.

Θα μας γράψει κανένας τα pros and cons των XP και των 10, ή θα συνεχίσουμε το ίδιο βιολί "XP for ever" ;

Δημοσ.

Τα windows 10 ανεβαίνουν επειδή έρχονται προεγκατεστημένα σε καινούργια συστήματα, αλλιώς το ποσοστό τους θα ήταν ακόμα πολύ χαμηλό.

Εξάλλου ακόμα και στους gamers από στατιστικά του steam τα windows 7 είναι σχεδόν με 2πλάσιο ποσοστό μπροστά.

Windows 7   64 bit  56.69%
Windows 10 64 bit  35.40%

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα μήπως υπάρχει εύκαιρο κάποιο link για κλειδι windows 10 στο ebay? Συγνώμη για το off topic

Επεξ/σία από vaggoshr
Δημοσ.

δεν το πιστευεω εγω αυτο.τα win 7 ειναι οτι καλυτερο υπαρχει με ωραιο περιβαλλον και ευκολια στην χρηση και δεν προκειται να τα αλλαξω

Δημοσ.
Στις 2/2/2018 στις 1:08 ΜΜ, zogler1987 είπε

Σαν τα 7 δεν εχει...

Τρίχες κατσαρές....

Ακόμη και μετά από τόση "ωριμότητα" τα 7άρια, εξακολουθούν να είναι ασταθή και ποροβόρα!!!
Πέρα από το ότι κάνουν ότι γουστάρουν, χωρίς να μπορεί να τα ελέγξει κανείς...

Εγώ παρότι δεν είμαι ένθερμος υποστηρικτής της MS, οφείλω να παρατηρήσω, ότι έχει κάνει σημαντικές βελτιώσεις στο τελευταίο λειτουργικό της! Και κυρίως έχει εστιάσει αρκετά στο να είναι πιο εύχρηστα για τους non Guru χρήστες...

22 ώρες πριν, nhzt είπε

Θα μας γράψει κανένας τα pros and cons των XP και των 10, ή θα συνεχίσουμε το ίδιο βιολί "XP for ever" ;

Αυτή η σύγκριση μεταξύ ΧΡ και 10, με ξεπερνάει...

Ακόμη κλαίω από τα γέλια!!!

Στις 2/2/2018 στις 1:30 ΜΜ, Black Flag είπε

Δεν βλέπω τον λόγο να αναβαθμιστώ στα 10. Windows 7x64 Sp1 Ultimate από το 2010... Χωρίς ούτε μια φορά επανεγκατάσταση.

Μόνο επιδιόρθωση εγκατάστασης όταν χρειάστηκε...

"Χωρίς ούτε μια φορά επανεγκατάσταση.

Μόνο επιδιόρθωση εγκατάστασης όταν χρειάστηκε..."

Αυτό κι αν δεν είναι αστείο!!!

Για πες μας πω το κατάφερες αυτό το "θαύμα";;;
Εκτός αν δεν άλλαξες το παραμικρό hardware και δεν χρησιμοποιούσες καθόλου τον υπολογιστή σου...
Η συχνότητα αναγκαστικής επανεγκατάστασης στα Win7, είναι της τάξης -τουλάχιστον- μια φορά τον χρόνο!!!

Στις 2/2/2018 στις 1:50 ΜΜ, UsualSuspect__ είπε

Θα αρχίσουν τώρα τα κλασικά σχόλια για τα xp και τα 7ρια. 

Φυσικό δεν είναι;;;

Εσύ τι λες;;;

Για πείτε μας κι εσείς οι Guruδες των ΧΡ και των 7, τι κάνετε όταν π.χ. προσθέσετε νέο hardware που απαιτεί λογισμικό το οποίο δεν υπάρχει καν για προηγούμενες εκδόσεις;;; Εγώ το έχω αντιμετωπίσει αμέτρητες φορές αυτό!!!

2 ώρες πριν, vaggoshr είπε

Καλημέρα μήπως υπάρχει εύκαιρο κάποιο link για κλειδι windows 10 στο ebay? Συγνώμη για το off topic

Υπάρχει τρόπος να κάνεις την εγκατάσταση χωρίς κλειδί και κατόπιν, να τρέξεις έναν activator και να τα ενεργοποιήσεις...
Αλλά εδώ το topic αφορά κάτι άλλο και το παραβιάζουμε μιλώντας για κλειδιά κι ενεργοποιήσεις...

Δημοσ.
Στις ‎03‎/‎02‎/‎2018 στις 9:07 ΠΜ, GoMaR είπε

Η αλήθεια βρίσκεται κάπου στη μέση. Στη δουλειά με τα 10αρια ειχαμε προβλημα. Ειδικά με τα τελευταία updates.Δε δουλεύανε τα προγράμματα του μονταζ (avid media composer) 

Ψαχναμσ παλιες εκδοσεις και να βρούμε τρόπο να κλείσουμε τα updates για να μη τη πατήσουμε πάλι.

Με τα 10αρια δε νιώθεις αυτή τη σιγουριά που είχες με τα 7αρια. Και δε μιλάω για απλή και καθημερινή χρήση.

Επίσης πόσες φορές έχουν ακουστεί σοβαρά προβλήματα μετα απο major updates και καταλήγεις να κανεις καθαρη εγκατάσταση; 

Απ τη άλλη είναι ένα νέο λειτουργικό, όμορφο γρήγορο αλλά σπαστικό πολλές φορές :P

Για Avid Media Composer δες αυτό

Σε εταιρικές λύσεις μάλλον ήρθε η ώρα να χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες ενός admin, ο οποίος θα μπορεί να ελέγχει πότε τα Windows κάνουν update και αφού έχει εφαρμόσει πρώτα τα updates των εφαρμογών. 

Όσον αφορά το γιατί να κάνεις updates, θα σου πω μόνο το βασικότερο λόγο: Security. Δεν θέλεις ο κόπος σου να είναι εκτεθειμένος σε κανέναν

Στις ‎03‎/‎02‎/‎2018 στις 12:31 ΜΜ, Saloufas είπε

Είμουν απο τους πρώτους που τα δοκίμασα ακόμα και σε αρχικό beta στάδιο αλλά με τις μλκς που κάνανε με τα υποχρεωτικά updates που ακόμα και αν τα έκλεινες από τις ρυθμίσεις να μην κατεβάζουν, βάζανε ότι drivers θέλανε χωρίς να σε ρωτάνε με εκνεύρισαν!

Επέστρεψα σε 7.

Μετά από κάνα χρόνο είπα να τα ξαναδοκιμάσω εφόσον διάβαζα ότι πολλά από τα bugs είχαν βελτιωθεί και είχαν βγει προγραμματάκια που καταργούσαν το spy. Ξαναμπήκαν στο pc μου αλλά πάλι τα ίδια παντελάκι μου με τα updates και με διάφορα χαζοπροβλήματα με τους drivers. 

Επιστροφή πάλι στα 7.

Τώρα εκεί που σκεφτόμουν ότι πέρασε σχεδόν ακόμα ένας χρόνος και ίσως είναι καιρός να το ξαναπροσπαθήσω, τυχαίνει να μου φέρει ένας φίλος καινούργιο laptop dell με Windows 10 αγορασμένο μέσα στις γιορτές, επειδή μόλις είχε μετακομίσει και δεν είχε βάλει ακόμα internet  μου λέει να του περάσω κάποια προγραμματάκια και να του κάνω όποια update χρειαστεί. Κάνει κανονικά το σύστημα search βρίσκει updates και ξεκινάει να κατεβάζει, στο 9% φυσικά έχει κολλήσει για πάνω απο μία ώρα και δεν κάνει τίποτα. Κλείσιμο ξανά επανεκκίνηση και φτου και απ την αρχή, @@ τα update σκαλώνουν για κάποιο λόγω και πάντα σταματάει στο 9%!!! Ότι update έχει κατεβάσει μέχρι το 9% όταν το σταματάω και πάει να κάνει install φυσικά δεν εγκαθίσταται και πετάει errors. Τραγελαφικό το λιγότερο!

Ευχαριστώ δεν θα πάρω, μένω στα 7 για κάνα χρόνο ακόμα και βλέπουμε! :P

Φίλε μου, όσο και ενοχλητικά να είναι τα automatic updates δυστυχώς είναι καλό να τα κάνεις για να αποφύγεις άλλες δυσάρεστες καταστάσεις (π.χ. Ransomware κλπ). Μπορεί να δημιουργούν προβλήματα κάποια από αυτά αλλά πίστεψε είναι για το δικό σου καλό. Δες αυτό το άρθρο αν δε βαριέσαι 

Δημοσ.

Win7 SP1 Ultimate δαγκωτό και να με τραβάει η Microsoft δεν αλλάζω.

Ενδιαφέροντα στατιστικά, πάντως.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...