Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το πρόβλημα που δεν καταλαβαίνουν πολλοί είναι το εξής.

Ανάλογα με το μηχάνημα και την χρήση βλέπεις ποιο λειτουργικό σου ταιριάζει.

Εγώ π.χ. έχω και σε ένα pc με i5-7500  τα w10 γιατί μου αρέσουν αλλά στην δουλειά αναγκάζομαι να έχω τα 7 όχι γιατι δεν τα σηκώνει το μηχάνημα αλλά γιατί το πρόγραμμα που χρησιμοποιούμε δεν είναι συμβατό.Και επειδή κοστίζει 2.000Ε δεν μπορούμε να το αγοράσουμε ξανά(στην νέα έκδοση στην οποία η εταιρεία δεν μας την δίνει ούτε καν με έκπτωση και αδιαφορεί αν δεν τρέχει το πρόγραμμα στα w10.).

Οπότε περιμένουμε μέχρι να περάσουν 5-6 χρόνια ακόμα να υπάρξει ενα είδος απόσβεσης(10ετία) και να προχωρήσουμε στην αλλαγή.

Όσον αφορά τον προσωπικό μου Υπολογιστή δεν βλέπω τον λόγο να τον βάλλω w7 εφόσον τα 10 τα λατρεύω.Δουλεύει νεράκι χωρίς κολλήματα.

Υ.Γ.

Ρε μάγκες βλέπω ότι γράφουν κάποιοι ότι η MS πλήρωσε για να βγούν τα w10 πιο πάνω.Γιατί να το κάνει αυτό.Σίγουρα θα ήθελε όλοι να πάμε στα 10 και να σταματήσει να ασχολείται με τα 7 αλλά ότι και αν λέτε έχει το ισχυρότερο Λειτουργικό(σε ποσοστά κατοχής του) στον πλανήτη.

Δεν την νοιάζει τόσο αν έχεις 7 ή 10  όσο να έχεις Windows.

Υ.Γ.2

Στο e-bay μπορείται με 5Ε να αγοράσετε γνήσια keys.Το προτείνω απο κάτι άλλα σαν το KMSPICO που ανα 2 μήνες θα σου σπάει τα νεύρα να το ξανα περάσεις και να το εμφανίζει στα antivirus σαν  ιο.

Επεξ/σία από socratis23
προσθηκη.
  • Like 2
  • Απαντ. 86
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, socratis23 είπε

Ρε μάγκες βλέπω ότι γράφουν κάποιοι ότι η MS πλήρωσε για να βγούν τα w10 πιο πάνω.Γιατί να το κάνει αυτό.Σίγουρα θα ήθελε όλοι να πάμε στα 10 και να σταματήσει να ασχολείται με τα 7 αλλά ότι και αν λέτε έχει το ισχυρότερο Λειτουργικό(σε ποσοστά κατοχής του) στον πλανήτη.

Δεν την νοιάζει τόσο αν έχεις 7 ή 10  όσο να έχεις Windows.

Στα αστεία το γράφουν.

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Drunkard είπε

Αυτοι που εχουν προγραμματα οπου απαιτείται να εχουν 7αρια ή XP θα μείνουν με αυτα , οι υπολοιποι χρήστες πέρα απο την συνήθεια δεν υπαρχει λόγος  να μενεις σε τοσο παλιο λειτουργικό 

Γιατι τι ειδους προβληματα εχεις με τα 10αρια ? 

Εαν ειναι προβλημα ασυμβατοτητας με καποιο πρόγραμμα τοτε μενεις με το παλιο λειτουργικό 

κοιτα τα 10 ειναι ακομη σε φαση, που ακομη ψαχνονται....τα 7 αρια ειναι απλα δοκιμασμενα και ειναι βραχος.Αν υποστηριζαν ακομη τα XP πολλοι θα τα ειχαν ακομη,μην ακουω λοιπον οτι ειναι παλια η ξεπερασαμενα.Ολα ειναι θεμα μαρκετιγκ.

• Sad 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
5 minutes ago, m4nos said:

Αν υποστηριζαν ακομη τα XP πολλοι θα τα ειχαν ακομη,μην ακουω λοιπον οτι ειναι παλια η ξεπερασαμενα.

Και βέβαια είναι ξεπερασμένα τα XP.

• Like 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ThReSh είπε

Και βέβαια είναι ξεπερασμένα τα XP.

κανενα λειτουργικο δεν ειναι ποτε ξεπερασμενο ουτε παλιο.

• Sad 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
3 minutes ago, m4nos said:

Προφανώς όταν χαρακτηρίζουμε πχ τα XP παλιά/ξεπερασμένα εννοούμε σε σχέση με μεταγενέστερα και πάνω σε πρόσφατο hardware...

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, m4nos είπε

Σωστα απο μια πλευρα, αλλα απ την αλλη γιατι τοτε εδω μεσα ακουμε μονο για 10αρια?

Αληθεια γιατι αυτο το "μονοπωλειο" στα αρθρα με τα λειτουργικα? Σαιτ τεχνολογιας δεν ειναι το insomnia? Καθε ποτε βλεπουμε να μας γραφουν για τις εξεληξεις στα macOS? Καθε ποτε βλεπουμε να λενε για καινουργια distros linux? Καμια διακοσαρια λειτουργικα υπαρχουν, καποια απο αυτα θα ηταν καλο να προβαλονται γιατι ειναι απιστευτα χρηστικα για οποιον ασχολειται με κομπιουτερ (φτιαγμενα απο τεχνικους κ προγραμματιστες για τεχνικους κ προγραμματιστες), κ το μονο που βλεπουμε ειναι για 10αρια. Γιατι αυτο?

• Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, SilverMachine είπε

Σωστα απο μια πλευρα, αλλα απ την αλλη γιατι τοτε εδω μεσα ακουμε μονο για 10αρια?

Αληθεια γιατι αυτο το "μονοπωλειο" στα αρθρα με τα λειτουργικα? Σαιτ τεχνολογιας δεν ειναι το insomnia? Καθε ποτε βλεπουμε να μας γραφουν για τις εξεληξεις στα macOS? Καθε ποτε βλεπουμε να λενε για καινουργια distros linux? Καμια διακοσαρια λειτουργικα υπαρχουν, καποια απο αυτα θα ηταν καλο να προβαλονται γιατι ειναι απιστευτα χρηστικα για οποιον ασχολειται με κομπιουτερ (φτιαγμενα απο τεχνικους κ προγραμματιστες για τεχνικους κ προγραμματιστες), κ το μονο που βλεπουμε ειναι για 10αρια. Γιατι αυτο?

γτ τα εχει αγορασει ολα ο Βασιλακης και πλεον δεν υπαρχει αντιπαλο δεος,γιαυτο.Του γυριζαν τα μεσα εξω οταν ηξερε οτι μεσα στα παλια mac ειχαν motorolla,γιαυτο μολις τα πηρε και αυτα, εβαλε κατευθειαν μεσα  intel

Επεξ/σία από m4nos
Δημοσ.

Πριν μερικά χρόνια οι πιο πολλοί εδώ λέγανε ότι το 10αρι θα ήταν σύμφωνα με τα στατιστικά τους το καλύτερο λειτουργικό. 

Δημοσ.

Τα W10 ειναι μακραν το καλυτερο λειτουργικο ever για PC!! Οποιος δε το καταλαβαινει μαλλον εχει ξεχασει η δεν προλαβε τα blue screens ,τα ''παγωματα'' και τα bugs των XP ,8,7 !!

Ημαρτον ρε παιδια ! Ενα thanx  για τη MS δε βλαπτει...!

• Like 5
Δημοσ.

Το γεγονος οτι τα  win 7 οι περισσοτεροι τα πληρωσαν,ενω τα win10 τα εδιναν δωρεαν και μερικες φορες ανθρωποι που δεν ηξεραν  τα εκαναν με το σορυ εγκατασταση μιας και δεν ηξεραν να απενεργοποιησουν τις καταλληλες ρυθμισεις,νομιζω οτι το εχετε ξεχασει μερικοι...

Btw στα win 7  ποτε δεν ειχα blue screens  η παγωματα και δεν εχω  χρειαστει να κανω φορμαντ τα τελευταια 5 χρονια( απο τοτε δηλ που εκανα αυτο το pc)

• Like 2
  • Sad 1
Δημοσ.

Έχω τα Windows Millennum στον υπολογιστή μου, το απόλυτο λειτουργικό και καμιά Microsoft δεν θα με αναγκάσει να τα αλλάξω.

Που και που μου αλλάζει χρώματα στο ξαφνικό (κυρίως μπλε) αλλά προφανώς είναι feature καθώς το λειτουργικό καταλαβαίνει ποτέ χρειάζομαι διάλειμμα. Ήταν τόσο μπροστά ρε φίλε. 

Τα έχω εγκαταστήσει σε 32 PC με ένα μόνο CD και έχω αφοσιωθεί στην γιόγκα και την βίγκαν διατροφή (ταιριάζει με τα πράσινα Millennum ). 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

τι να πω ρε παιδια, εμενα μου φαινεται οτι οι περισσοτεροι που μισουν με παθος τα 10 ή δεν τα χουν δοκιμασει και απλα λενε να πουν το meme τους ή εχουν ξεχασει πως ηταν τα 7.

προσφατα ξαναεγκατεστησα τα 7 λογω προβληματος με τα 10, και αν και πρεπει να παραδεχτω οτι για ποσα χρονια λειτουργικο ειναι ακομα παρα πολυ καλο και αισθανεσαι "σα το σπιτι σου" πολυ γρηγορα, τα 10 για μενα ηταν παντα πολυ πιο σταθερα + οτι ειναι πιο ευκολο στο να περιηγηθεις σε πιο "οχι για αρχαριους" ρυθμισεις + βρισκουν αυτοματα drivers για οτι εχεις πανω στο pc. 

ή πολυ τυχερος ειμαι εγω ή πολυ ατυχοι οι αλλοι, παντως τα 10 ειναι all-around καλυτερα

Επεξ/σία από Επισκέπτης

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...