Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, ThReSh είπε

Μην κοιτάς το πινακάκι κάτω, λογικά είναι outdated. Στο διάγραμμα πάνω αν πας Ιανουάριο 2018 λέει αυτά που ανέφερα.

Λογικά μέχρι το 2020 θα τα έχει ξεπεράσει. Όταν αρχίσουν κι οι ειδήσεις για το τέλος της extended support των 7 (14/1/2020) θα μεγαλώσει κι άλλο η διαφορά...

Σίγουρα θα τα περάσει, ήδη λέει ότι η νέα έκδοση Office 2019 θα παίζει μόνο σε 10, είναι ακόμα μία μεθοδική κίνηση!

Προς το παρόν η είδηση μου θυμίζει ενα gifακι που έλεγε ένας τύπος: έχω 1000 έρευνες που λένε όχι και μία που λέει ναι,και αρπάζει ο απέναντι το χαρτί της μιας (του ναι) και λεει χαααα,το ξερα!!! 

Edit: Έχεις δίκιο για το διάγραμμα

Επεξ/σία από gnsX
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, zogler1987 είπε

Σαν τα 7 δεν εχει...

γιατί; μπορείς να μου πεις που υπερτερούν τα 7αρια;

για να τελειώνει αυτή η ιστορία ...

Επεξ/σία από nhzt
  • Thanks 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, toylis είπε

δεν αλλαζω τα windows 7 για κανενα θεο! ισως σε καμια 5αρια χρονια που θα φτιαξουν τα 10αρια το συζηταμε

θαχουν βγει πιο νεα τα 11 , 12 κλπ τοτε .. :P

Δημοσ.

Κακά τα ψέματα τα windows 10 είναι μέτρια, ένα απο τα χειρότερα λειτουργικά της ms, μόνο οι κολλημένοι τα υποστηρίζουν όλοι οι άλλοι τα έχουμε αναγκαστικά, απο τις χειρότερες εκδόσεις μόνο και μόνο που άλλαξε τα minimum spec  μετά απο κάποια updates φτάνει.

• Confused 1
  • Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πρόσφατα έκανα εκ νέου φορμάτ στο pc καθώς έβαλα νέο ssd.Το πρώτο installation είχε ένα bug το οποίο έκανε ένα service να χρησιμοποιεί γύρω στο 40% του cpu όταν άνοιγες links από εφαρμογές και κόλλαγε υπερβολικά.Με νέυρα και βρισίδια τα ξαναπέρασα και μου είναι μια χαρά πλέον.Τι θέλω να πω.Τα windows πάντα είχαν και πάντα θα έχουν κάποια προβλήματα γιατί δεν μπορείς να τα κάνεις optimise σε όλο το hardware που κυκλοφορεί.Δεν λέω ότι το os είναι αψεγάδιαστο αλλά η πλειοψηφεία των προβλημάτων που δημιουργούνται δεν προέρχονται από αυτό.Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι είναι καλύτερα από τα 7.Στα περισσότερα προβλήματα που έχουν συναντήσει οι χρήστες με τα 10 είναι θέμα drivers και software που εκεί καθαρά φταίει ο developer/programmer.Αλλά είναι πιο εύκολο να ρίξεις το φταίξιμο στην ms παρά και  εκεί που πρέπει.Όσο για μεθοδικές κινήσεις και αναγκαστηκές αναβαθμίσεις που διάβασα σε σχόλια αλλού δεν έχω να πω κάτι σοβαρό.Ναι έκανε βλακείες πολλές όταν είχαν πρωτοβγεί και συνεχίζει σε μερικά πράγματα.Αλλά δεν μπορεί να συνεχίζει να υποστηρίζει ένα λειτουργικό 10 χρόνων ενώ έχει βγάλει νέο.Δεν έχει λογική.Στην τελική υπάρχουν και άλλα os τα οποία μπορεί να χρησιμοποιήσει κάποιος.Όπως τα 10 έχουν αυτά και τα καλά και τα κακά τους.

Επεξ/σία από zoiskarl
Δημοσ.

Σωστός, αυτό το bug που άλλη επιλογή πατάς στα settings, άλλη ανοίγει και άλλη έχει για τίτλο είναι θέμα υποστήριξης μεγάλης ποικιλίας υλικού

• Sad 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, toylis είπε

ναι αλλα τοτε θα βαλουμε τα 10αρια εμεις!

Χεχε.. μπορει και να τα "πηδηξουμε"..  με την καλη ενοια ε.. :P  και να βαλουμε τα νεοτερα .. εγω πηδηξα vista , και πηγα στα 7..  τα 8 ουτε μυρουδια.. :lol:..

(παντα μολις σκαγανε εβαζα τις preview εκδοσεις ετσι.. ? να ξερουμε και τι γλυτωνουμε..! χαχαααααααααα ) 

• Super Moderators
Δημοσ.
21 minutes ago, Demetris77 said:

θαχουν βγει πιο νεα τα 11 , 12 κλπ τοτε .. :P

Από ότι φαίνεται όχι, τα 10 μάλλον θα είναι τα "τελευταία" και θα δέχονται 2 φορές το χρόνο "major updates"...

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, ThReSh είπε

Από ότι φαίνεται όχι, τα 10 μάλλον θα είναι τα "τελευταία" και θα δέχονται 2 φορές το χρόνο "major updates"...

Μέχρι να απολυθεί ο Sapya Nutella τουλάχιστιον. :P

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...