ParhsG Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Εχω διαβάσει ιστορίες που πανε για βιολογικό και μετα κρεμάει ο ουρανός ή καταστρεφονται καθισματα. Τι πρέπει να προσέξω αν θέλω να πάω; Επισης υπάρχει καποιο αξιοπιστο μαγαζι στην αττική ;
paylidis Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλό ειναι να μη σου κάνουν τον ουρανό, ίδιως σε γιαπωνέζικα, VAG και στα παλια απο οποιαδήποτε χώρα κρεμάει Επεξ/σία 2 Φεβρουαρίου 2018 από paylidis 1
meletis_m Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Ακριβώς , εμένα απο τα χρόνια κρέμασε , βιολογικό δεν εχω κάνει ποτε. Η τιμή επισκευής του κυμαίνεται απο 120-150 ευρω
zio10 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Δεν έχω καταλάβει τι ακριβώς κάνουν στον βιολογικό... εγώ με ατμό το έκανα το δικό μου μόνος μου.
gia_nnis Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Στις 2/2/2018 στις 12:37 ΜΜ, ParhsG είπε Εχω διαβάσει ιστορίες που πανε για βιολογικό και μετα κρεμάει ο ουρανός ή καταστρεφονται καθισματα. Τι πρέπει να προσέξω αν θέλω να πάω; Επισης υπάρχει καποιο αξιοπιστο μαγαζι στην αττική ; ολα τα αυτοκινητα στο εσωτερικο(ταπετσαρια) καπου εχουν ευαισθησια.. και πρεπει ο αλλος να γνωριζει με τι τροπο πρεπει να στο καθαρισει...πχ στεγνο καθαρισμα.. να πας καπου που να εχουν εμπειρια... και να εισαι παρον! αν το αυτοκινητο σου εχει νορμαλ σταμπες-λεκεδες δεν πρεπει να σου παρουν πανω απο 60ευρω. το 2008 στην αγορα ζηταγαν απο 120ευρω και ενας μου ειχε πει 50ευρω-φρεσκαρισμα! ειναι μια σκουπα που πεταει νερο μαζι με καποιο χημικο και μετα το ρουφαει.. στα σημεια με λεκεδες ριχνουν τοπικα χημικο-τριψιμο με βουρτσακι και ξεβγαλμα... μετα ειναι ολα μεσα νωπα.. θελει κλεισιμο τζαμια μιση ωρα δυνατο καλοριφερ και να το αφησεις ενα 24αρο με 2εκ ανοιχτα τα παραθυρα(οδηγου-συνοδηγου) Αυτα γινονται καλοκαιρι...
zio10 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Άρα μια χαρά δουλειά κάνει και ο ατμός και είναι και άοσμος!
ParhsG Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Δε ξέρω παντως τελικά το καθάρισα μονος μου και θα συνεχίσω με καθαριστικά για αυτοκινητο επωνυμα. Παντως και με απλο αφρό (autoglym,meguiars,sonax) βγηκαν ευκολα βρωμιες απο υφασματα. 1
mp123 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Παιδιά συγνώμη για το off topic αλλά λόγο σχετικότητας του θέματος να ρωτήσω κάτι να μην ανοίγω άλλο θέμα. Κανένα καλό πλυντήριο μηχανών σε Κερατσίνι ταμπουρια γενικά στην γύρω περιοχή που να ξέρει να πλένει ξέρει κανείς; εννοείται χωρίς πιεστικο και τις άλλες αηδίες που βλέπω. Δεν ξέρω που να την πάω μην μου την χαλάσουν.
meletis_m Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 29 λεπτά πριν, mp123 είπε Παιδιά συγνώμη για το off topic αλλά λόγο σχετικότητας του θέματος να ρωτήσω κάτι να μην ανοίγω άλλο θέμα. Κανένα καλό πλυντήριο μηχανών σε Κερατσίνι ταμπουρια γενικά στην γύρω περιοχή που να ξέρει να πλένει ξέρει κανείς; εννοείται χωρίς πιεστικο και τις άλλες αηδίες που βλέπω. Δεν ξέρω που να την πάω μην μου την χαλάσουν. Γνωρίζω εάν σε βολεύει στο Παλαιό Φάληρο. Ο συγκεκριμένος κάνει και επαναφορά χρώματος και κέρωμα. Επεξ/σία 9 Φεβρουαρίου 2018 από meletis_m
mp123 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, meletis_m είπε Γνωρίζω εάν σε βολεύει στο Παλαιό Φάληρο. Ο συγκεκριμένος κάνει και επαναφορά χρώματος και κέρωμα. Ευχαριστώ. Το μηχανάκι τώρα το πήρα ένα μήνα. Κούτα ειναι. Δεν θέλει κερωμα. Ένα σωστό πλυντιριο να ξέρει ψάχνω. Τα αμαξια όσα είχα τα πάω χρόνια σε συγκεκριμένο. Την μηχανή βλέπω όλοι βάζουν πιεστικά. Θέλω να βρω ένα μαγαζί που να ξέρει να πλένει μηχανάκια. Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Είναι μακρυά. Υ. Γ να μην έχει αλλοδαπούς το πλυντιριο. Επεξ/σία 9 Φεβρουαρίου 2018 από mp123
john_But Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Στις 9/2/2018 στις 10:38 ΠΜ, mp123 είπε Ευχαριστώ. Το μηχανάκι τώρα το πήρα ένα μήνα. Κούτα ειναι. Δεν θέλει κερωμα. Ένα σωστό πλυντιριο να ξέρει ψάχνω. Τα αμαξια όσα είχα τα πάω χρόνια σε συγκεκριμένο. Την μηχανή βλέπω όλοι βάζουν πιεστικά. Θέλω να βρω ένα μαγαζί που να ξέρει να πλένει μηχανάκια. Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Είναι μακρυά. Υ. Γ να μην έχει αλλοδαπούς το πλυντιριο. Shinybike Νίκαια (Μαυρογεννης Νικος ο ιδιοκτήτης) 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα