Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η προσφορα ισχυει στην αρχικη τιμη και για οσα παπουτσια ειναι στο αντιστοιχο link που αποστελλεται και αφορα γενικες κατηγοριες ανδρικα-γυναικεια-παιδικα

Δεν παιρνουμε τον κωδικο ετσι και τον βαραμε οπου ναναι

Δημοσ.

Ενω φαινεται οτι εχει νούμερο (ειναι κόκκινος ο αριθμός του παπουτσιού τον επιλέγω και γινεται μαύρος προχωράω και πριν πληρώσω λεει out of stock 

Δημοσ.

Xτύπησα και ένα ζευγάρι Drifts χτές με χρήση δεύτερου κουπονιού.

Όσοι τυχόν έχετε τα Drifts μπορείτε να μου πείτε αν έχουν κανονική φόρμα ή μεγάλη φόρμα;

Προβληματίζομαι ώς προς το μέγεθος καθώς παρήγγειλα το νούμερο που φοράω στα pelotas και σε όλα τα παπούτσια μου.

Τα έχουν αποστείλει ήδη (παραγγελία χτες βράδυ - αποστολή σήμερα το πρωί με dhl express με παράδοση αύριο :o σύμφωνα με sms που μου έστειλαν).

Δημοσ.

Παραγγελία 2/2 στις 13:48 και ενημέρωση ως shipped την ίδια μέρα στις 17:19. Δεν εχω παραλάβει ακόμη, ενώ μιλούσαν για 2-3 εργάσιμες στο σαϊτ.

Έχει κάποιος αντίθετη εμπειρία; Να αρχίσω να ψάχνομαι, αν είναι...

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Gilles27 είπε

Παραγγελία 2/2 στις 13:48 και ενημέρωση ως shipped την ίδια μέρα στις 17:19. Δεν εχω παραλάβει ακόμη, ενώ μιλούσαν για 2-3 εργάσιμες στο σαϊτ.

Έχει κάποιος αντίθετη εμπειρία; Να αρχίσω να ψάχνομαι, αν είναι...

Εμένα και οι δύο παραγγελίες σε δύο μέρες ήρθανε με dhl express. Οι μέρες είναι πολλές.

Φαντάσου ότι έκανα και τρίτη παραγγελία την Τρίτη 06/02 και μου ήρθε mail το πρωί ότι παραλαμβάνω σήμερα 1500-1800.

• Thanks 1
Δημοσ.

παραγγειλα 03/02/2018 και τα εστειλαν την ιδια μερα και μου ηρθαν χτες 07/02/2018 με DHL Express (ειμαι και επαρχια οποτε ισως δικαιολογουνται οι εξτρα μερες)

• Thanks 1
Δημοσ.

Ευχαριστώ άπαντες. Έστειλα μολις διευκρινιστικό mail και περιμένω

ΥΓ: επαρχία επίσης, αλλά και πάλι.. είναι 2 μέρες επιπλέον

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, Gilles27 είπε

Για την ιστορία πρίν 10 λεπτά παρέλαβα και την Τρίτη παραγγελία. 

Ναι, να τους στείλεις e-mail αν και γενικά πρέπει να γίνεται χαμός τώρα με τις εκπτώσεις που έχουν. 

Δημοσ.
8 ώρες πριν, Gilles27 είπε

επειδη ειχαν αργησει και μενα, εστειλα και εγω εμαιλ, απαντησαν την αλλη μερα και ηρθαν τα παπουτσια...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...