orestis202 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Εχω ενα θεμα με το παραπανω κινητο. Σχετικα με την μπαταρια του αδειαζει πολυ γρηγορα την εχω αλλαξει γιατι μου χαλασε η προηγουμενη.Παιζει ρολο που εχω βαλει επεκταση στο φορτιστή γιατι ηταν πολυ μικρο.Πρεπει να παρω καινουρια η μπορω να κανω κατι ( την μπαταρια την καινουρια την πηρα απο το aliexpress για δοκιμη )
saruman123 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Άμα δεν πήρες την ίδια μπορεί να είναι μάπα το καρπούζι. Την παλιά την έχεις για να την συγκρίνεις?
saruman123 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Δοκίμασε το Ampere apk για να δεις αν φορτιζει σωστα ο φορτιστης σου. Και κατέβασε κανένα πρόγραμμα για την μπαταρία να δεις αν έχει πρόβλημα. Αυτά είναι τα πιο αξιόλογα 1) Nova Battery Tester 2) Battery Monitor Widget Pro 3) CurrentWidget: Battery Monitor 4) GSam Battery Monitor
orestis202 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) afto mou ebgale pos einai Επεξ/σία 3 Φεβρουαρίου 2018 από orestis202
saruman123 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 2 ώρες πριν, orestis202 είπε afto mou ebgale pos einai Ο φορτιστής είναι μια χαρά δουλεύει σωστά.
saruman123 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, orestis202 είπε ti exei Δες την μπαταρία με κανένα πρόγραμμα που σου είπα πιο πάνω. Η βγάλε την αφού την φόρτισης πλήρες και δες την με κανένα αμπερόμετρο Επεξ/σία 3 Φεβρουαρίου 2018 από saruman123
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα