mr.Vox Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 Μάλλον θα σου ζητήσουν στο τέλος πρόσθετα λεφτά για την ΒΕΚ. Μην ξεχνάς ότι όλα αυτά είναι παράτυπα οπότε παίζεις με τους κανόνες τους. Το αν εργάζεσαι δεν σημαίνει ότι δεν θα πατάς και καθόλου
Lolaiko23 Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Όταν λες παράτυπα? Όταν λες ΒΕΚ? Δηλαδή υπάρχει και η πιθανότητα η βεβαιότητα να κοπω? Να σταματήσω να πληρώνω αν είναι, και να ασχοληθώ με κάτι άλλο, άμα είναι να πληρώσω μέχρι 250 στο τέλος, εντάξει. Γιατί άμα στο τέλος μου ζητήσει στο ΒΕΚ να ξανά κάνω όλο το εξάμηνο... Ποιός ο λόγος να συνεχίζω να πληρώνω? Επεξ/σία 7 Απριλίου 2022 από Lolaiko23
mr.Vox Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Ο κανονισμός λειτουργίας των ΙΕΚ λέει συγκεκριμένο. Σε έναν αριθμό απουσιών κόβεσαι. Δίνεις εξετάσεις προόδου και εξεταστικές. Αν δεν γράψεις δεν πας στο επόμενο εξάμηνο. Πρέπει να κάνεις και ένα εξάμηνο πρακτική. Μετά παίρνεις την ΒΕΚ., βεβαίωση κατάρτισης και με αυτή δίνεις εξετάσεις στον ΕΟΠΠΕΠ. Όταν πιστοποιηθείς τότε ξεμπερδεύεις. Αν δεν έχεις διαβάσει δεν περνάς τις εξετάσεις με τίποτα Επεξ/σία 7 Απριλίου 2022 από mr.Vox
Lolaiko23 Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 Καλά ναι, κατάλαβα τι λες αλλά σου μιλάω για την περίπτωση μου. Την είδες, εδώ πέρασα χωρίς να δώσω κάποιο μάθημα με παραπάνω απουσίες. Όπως και άλλοι από την τάξη μου. Πρακτική δεν φοβάμαι, απλά φοβάμαι αυτό που είπες. Μην τους πληρώσω όλα τα λεφτά και μου πούνε, κανε το εξάμηνο πάλι, ενώ με πέρασαν κατευθείαν από το 4 στο 5ο
mr.Vox Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 Αν δεν γίνει κάτι από το υπουργείο όπως δεν έχει γίνει τόσα χρόνια μην φοβάσαι.
Sibyl Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 Παίρνουν απουσίες στα ιδιωτικά ΙΕΚ; Και ακόμα και αν παίρνουν, δεν σβήνονται στο τέλος για ευνόητους λόγους;
mr.Vox Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 Παίρνουν απουσίες αλλά πάντα σε γράφουν παρόν ενώ εσύ πίνεις καφέ στην παραλία. Μάλλον τρολλάρετε. Ο κανονισμός είναι ο ίδιος και για τα δημόσια και για τα ιδιωτικά.
Lolaiko23 Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 Mισο, τότε γιατί με πήραν τηλέφωνο για να μου πουν για τις απουσίες? Πώς πέρασα ένα εξάμηνο ενώ δεν έδωσα σε 2 από τα 8 μαθήματα? Ο κανονισμός ξέρω πως είναι, αλλά στο δημόσιο που ήμουνα μια φορά, την δεύτερη Τρίτη που θα λείψεις σε κόβουν. Εδώ λείπουνε και εβδομάδες τα παιδιά στο ιδιωτικό, όχι ταυτόχρονα αλλά μια στις τόσες
mr.Vox Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 6 λεπτά πριν, Lolaiko23 είπε Mισο, τότε γιατί με πήραν τηλέφωνο για να μου πουν για τις απουσίες? Πώς πέρασα ένα εξάμηνο ενώ δεν έδωσα σε 2 από τα 8 μαθήματα? Ο κανονισμός ξέρω πως είναι, αλλά στο δημόσιο που ήμουνα μια φορά, την δεύτερη Τρίτη που θα λείψεις σε κόβουν. Εδώ λείπουνε και εβδομάδες τα παιδιά στο ιδιωτικό, όχι ταυτόχρονα αλλά μια στις τόσες Το πως λειτουργούν αυτοί δεν μπορώ εγώ να το ξέρω. Υπάρχει κανονισμός. Την απάντηση θα πρέπει να σας την δώσουν οι ίδιοι.
Lolaiko23 Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 Καλά, απάντηση τέτοια συγκεκριμένη δεν νομίζω να δώσουν ειλικρινής... Αλλά τέλος πάντων. 2 ώρες πριν, Sibyl είπε Παίρνουν απουσίες στα ιδιωτικά ΙΕΚ; Και ακόμα και αν παίρνουν, δεν σβήνονται στο τέλος για ευνόητους λόγους; Και εγώ αυτό νομίζω, οι μισοί μου τάξη θα είχε μείνει αν όντως κόβανε από απουσίες. Εγώ χρωσταγα μάθημα και όταν ξεκίνησε το επόμενο εξάμηνο μου λέγανε ξεκίνησε, συνεχίζουμε κανονικά? Λέω ναι.
mr.Vox Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 Και καλύτερα μην ρωτάς πολλά. Διάβασε όμως τον κανονισμό λειτουργίας των ΙΕΚ.
Lolaiko23 Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 36 λεπτά πριν, mr.Vox είπε Και καλύτερα μην ρωτάς πολλά. Διάβασε όμως τον κανονισμό λειτουργίας των ΙΕΚ. Πρέπει να διαβάσω κάτι συγκεκριμένα? Γιατί, τα βασικά τα ξέρω πως είναι, αλλά με τις απουσίες εγώ έχω θέμα. Άρα να μην ρωτήσω στην σχολή, εφόσον είδα ότι στο προηγούμενο εξάμηνο... έγινε ότι εγινε. Μακάρι να υπήρχε και κάποιος άλλος πέρα από σένα να με διαφωτίσει, γιατί, σίγουρα έχουν αντιμετωπίσει και άλλοι τέτοια θέματα, αλλά μόνο από όσους έχουν πάει ιδιωτικό, η ήταν καθηγητές εκεί, και ξέρουν τι γίνεται... Μακάρι. Επεξ/σία 7 Απριλίου 2022 από Lolaiko23
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα