Voodooman Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 4 ώρες πριν, mants118 είπε ποια γραφίδα πήρες;;;; Αυτήν έχω για βασική, αλλά μάλλον το LG G6 που έχω έχει εξαιρετικά ευαίσθητο digitizer, γιατί το ίδιο καλά έγραφα και με μία καλή απομίμηση του Adonit Jot Pro και με ένα active USB stylus των €10 από το ebay 1
zio10 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 4 ώρες πριν, Voodooman είπε Αυτήν έχω για βασική, αλλά μάλλον το LG G6 που έχω έχει εξαιρετικά ευαίσθητο digitizer, γιατί το ίδιο καλά έγραφα και με μία καλή απομίμηση του Adonit Jot Pro και με ένα active USB stylus των €10 από το ebay Και ποια εφαρμογή χρησιμοποιείς για σημειώσεις;
Voodooman Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 1 ώρα πριν, zio10 είπε Και ποια εφαρμογή χρησιμοποιείς για σημειώσεις; Τις δοκίμασα όλες και κατέληξα στο Squid, μάλλον γιατί είναι ό,τι πιο κοντινό στις εφαρμογές της Samsung, που τις είχα συνηθίσει. Κάνει ό,τι και το Samsung Memo και το Snote, και αρκετά παραπάνω. Οι μόνες ελλείψεις που βρίσκω είναι η μη εύκολη υποστήριξη του Google Drive και η έλλειψη ενός widget που να απεικονίζει κάποιο/α memos. Κατά τα άλλα, άριστο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα