SethFaded Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Χθες το πρωί το smartphone μου ένα Xiaomi Redmi Pro έβγαλε blackscreen όταν το είχα αφήσει το βράδυ συνδεδεμένο στο laptop μου. Όταν το έκανα reboot σταμάτησε να διαβάζει τη 1 sim, ενώ τόσο καιρό δεν έβγαζε πρόβλημα. ακόμα και μετά από πολλά on/off και αλλαγές sim πάλι διαβάζει μόνο τη μία sim. To παράξενο είναι ότι τη nano sim της Cosmote στη SIM 2 τη διαβάζει μια χαρά. Αλλά ζω στην Αγγλία και την αγγλική sim της giffgaff δε τη διαβαζει σε καμία θέση. Xρησιμοποίησα και τη δεύτερη sim μου έστειλε η giffgaff δώρο, ούτε αυτή τη διαβάζει. Να παραγγείλω κι'΄αλλες sim ή μπλοκάρει κάτι καμιά ρύθμιση στο smartphone? To smartphone το είχα βάλει να το ανοίξουνε, όταν έμενα Ελλάδα για άλλο θέμα, pinακια δεν είχανε πειραχτεί. Απλά μετά από ένα blackscreen και ένα reboot, διαβάζει μόνο τη μία Sim και συγκεκριμένα αυτή της Cosmote
SethFaded Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Ok το πρόβλημα λύθηκε. Αφού έκανα μια απέλπιδα προσπάθεια να το ανοιγοκλείσω, να φυσήξω μέσα στη θύρα να βγάλω και ξαναβάλω τις sim μπας και γίνει κανένα θαύμα, ξαφνικά άρχισε να διαβάζει και τη Sim1 όπως πριν. Τι να πω, ή τα Xiaomi τα παίζουν ώρες ώρες ή χθες αποφάσισε να πάρει ρεπό....
saruman123 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καμία σκόνη θα έπιασαν τα πινάκια, εντάξει δεν έγινε ευτυχώς τίποτα τραγικό. Επεξ/σία 2 Φεβρουαρίου 2018 από saruman123
SethFaded Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Eπαναφέρω, το θέμα, καθώς πάλι σταμάτησε να διαβάζει τη SIM1 και πάλι μετά από απανωτά οn/off και βγαλε/βάλε τις sim αρχιζε να διαβάζει τη SIM1. Και πάλι όταν το είχα συνδεδεμένο με το laptop. παίζει να φταίει το ROM της ΜΙ? Η κουνήθηκε τίποτα μέσα, γιατί δεν έφαγε κανένα δυνατό χτύπημα.
chios Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Ανέβασε ένα screenshot από το σχετικά με το τηλέφωνο να δούμε τι ρομ φοράς
saruman123 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Κάτι έγινε όταν ανοίχτηκε? Ανέβασε screenshot να δούμε.
SethFaded Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 To MIUI 8.0.7.0 stable έχω. Στο Redmi pro μόνο Κινέζικες rom έχουν βγει, αν εγκαταστήσω πρέπει να να βάλω ελληνική custom από το forum, που θέλει ολόκληρη φασαρία. Η SIM1 διαβάζεται κανονικά τώρα. Το κινητό είναι πάλι normal. Αλλά 2 φορές που το είχα αφήσει συνδεδεμένο στο laptop απλά σταμάτησε να τη διαβάζει. Πέμπτη και Σάββατο το έβγαλε αυτό, τόσους μήνες δεν υπήρχε το παραμικρό κώλυμα στο να διαβάζει και τις 2 sim. Screenshot δε ξέρω αν έχει νόημα να βγάλω, αφού είναι και πάλι πλήρως λειτουργικό.
saruman123 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Μην το συνδέεις στο laptop και βάζε τό με τον φορτιστή.
chios Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Ανέβασε screenshot από το σχετικά με το τηλέφωνο να δούμε τι ρομ φοράς
saruman123 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Όπα κάτσε το omega έχει stable V9.2.1.0.MHQCNEK και developer 8.2.1 κάτι δεν μας λες καλά ή έχεις παλιά έκδοση rom Επεξ/σία 4 Φεβρουαρίου 2018 από saruman123
chios Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Αυτό θέλω να δω φίλε saruman123, όσο δεν ανεβάζει αυτό που θέλουμε δεν μπορούμε να βοηθήσουμε.
SethFaded Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 απ'ότι μου είπαν στο xiaomi-miui.gr για redmi pro omega μόνο κινέζικες κυκλοφορούν. Δε ξέρω αν αξίζει τον κόπο να βάλω την ελληνική custom
saruman123 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 3 λεπτά πριν, SethFaded είπε απ'ότι μου είπαν στο xiaomi-miui.gr για redmi pro omega μόνο κινέζικες κυκλοφορούν. Δε ξέρω αν αξίζει τον κόπο να βάλω την ελληνική custom Μα γιατί να βάλεις τις κοινότητας! Βάλε την stable με τον κλασικό τρόπο μέσω update. Δες εδώ τον δεύτερο τρόπο που λέει https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/15630-Ολοκληρωμένος-οδηγός-για-το-Flash-της-ROM-στο-RedMi-PRO-Omega/
chios Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Λοιπόν φοράς μαϊμού ρομ που είναι άκρως επικίνδυνη να την αφήσεις στο τηλέφωνο, αν δεν σου έχει προκαλέσει κάποιο μόνιμο πρόβλημα με την ελληνική ρομ θα στρώσει. Στο τηλέφωνο μας καλός ή κακός η ελληνική ρομ είναι μονόδρομος αν θέλεις την ελληνική γλώσσα και σωστό play store. Και ναι αξίζει να την βάλεις θα δεις ένα άλλο τηλέφωνο που δεν μπορούσες να φανταστείς η συσκευή είναι πολύ καλή. Αν σου φαίνεται βουνό η διαδικασία πολύ κακός αγόρασες το τηλέφωνο αυτό αφού ξέραμε ότι είναι για την Κίνα και δεν βγαίνει global rom. Εγώ φοράω την τελευταία ARΩMA development rom και το κινητό πετάει.
saruman123 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 3 λεπτά πριν, chios είπε Λοιπόν φοράς μαϊμού ρομ που είναι άκρως επικίνδυνη να την αφήσεις στο τηλέφωνο, αν δεν σου έχει προκαλέσει κάποιο μόνιμο πρόβλημα με την ελληνική ρομ θα στρώσει. Στο τηλέφωνο μας καλός ή κακός η ελληνική ρομ είναι μονόδρομος αν θέλεις την ελληνική γλώσσα και σωστό play store. Και ναι αξίζει να την βάλεις θα δεις ένα άλλο τηλέφωνο που δεν μπορούσες να φανταστείς η συσκευή είναι πολύ καλή. Αν σου φαίνεται βουνό η διαδικασία πολύ κακός αγόρασες το τηλέφωνο αυτό αφού ξέραμε ότι είναι για την Κίνα και δεν βγαίνει global rom. Εγώ φοράω την τελευταία ARΩMA development rom και το κινητό πετάει. Άσε να βάλει τουλάχιστον την stable που είναι πιο εύκολο. Τις κοινότητας το ξέρουμε ότι είναι καλύτερη αλλά έχει μανουρα γι'αυτους που δεν ξέρουν ή δεν θέλουν να ασχοληθούν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα