georgepao Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2004 έκανα σήμερα ανασυγκρότηση το δίσκο μου καί μου έβγαλε οτι ορισμένα αρχεία δέν μπορούν να ανασυγκροτηθούν μηπως κάποιος μπορει να μου πεί τι σημαίνει? Ο.s. winxp pro εκανα μιά αναζήτηση στο φορθμ αλλα δέν μπόρεσα να βρώ κάτι
Διονύσης Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2004 Μήπως ορισμένα sectors του δίσκου ήταν χαλασμένα;Πολύ πιθανόν.Θα έπρεπε να είχες κάνει "Εξέταση Δίσκου" και μάλιστα "Σχολαστική" με την επιλογή "Διόρθωση Σφαλμάτων" ενεργοποιημένη πριν κάνεις την ανασυγκρότηση.
wizard Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2004 Κατά πάσα πιθανότητα δεν φταίει κάτι τέτοιο. Απλώς επειδή κάποια αρχεία μπορεί να χρησιμοποιούνταν εκείνη τη στιγμή, δεν μπόρεσε να τα ανασυγκροτήσει. Αν είχες win98 και είχες κάνει ανασυγκρότηση θα έβλεπες ότι αν κάποια εφαρμογή έτρεχε στο παρασκήνιο ή απλώς έκανες κάπου κλικ ξαναξεκίναγε από την αρχή. Αυτό αποφεύγεται παρακάμπτωντας τα αρχεία αυτά. Πάντως κάνε έναν έλεγχο για καλό και για κακό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.