Dynamics Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Καλημερα! Λογο οικονομικων ψαχνω για μεταχειρισμενα λαστιχα για το αμαξι μου....απο αγγελιες βρηκα λαστιχα τελος του 16 σχεδον 17 σε καλη κατασταση και τιμη!Εχει ιδεα κανεις τι κοστος υπαρχει για βαλε βγαλε και ζυγοσταθμιση και για τα 4 λαστιχα?Τα λαστιχα θα τα παρω απο ιδιωτη οποτε ψαχνω λάστιχά στην Αθηνα για να τα βαλω ξερει κανεις κοστος?Το αμαξι μου φοραει 175/65ρ14 τωρα και αυτα που βρηκα ειναι 185/65ρ14 και συγκεκριμενα ειναι αυτα https://www.skroutz.gr/s/7313974/Bridgestone-B280-175-65R14-82T.html μου τα αφηνει στα 60 ευρω!Ξερω ολοι θα πειτε να βαλω καινουργια στο αμαξι...αλλα δυστυχως λογο ανεργιας δεν υπαρχει περιθωριο για να μαζεψω αλλα λεφτα...συν οτι το αμαξι θελει και αλλα μαζεματα που πρεπει να αλλαξω σιγα σιγα...Δεν κανω τρελη χρηση μιλαμε 20-30 χλμ την εβδομαδα περιπου και με πολυ νορμαλ εως αργη ταχυτητα...Αυτα που εχω ειναι σγουρα για πεταμα ντοτ 06 και αρκετο γλιστρημα σε βρεγμενο... τι να προσεξω λοιπον?απο βγαλε βαλε και ζυγοσταθμιση τι τιμες παιζουν ξερει κανεις?αν εχεις καποιος κανεναν ιδεα του για Αθηνα καλυτερα προς πειραια ας μου πει εστω και με π.μ! ευχαριστω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papoys1 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Φίλε να δώσεις 60 και 30 π.χ. για πέρασμα 90 ευρώ για μεταχειρισμένα λάστιχα διετίας που καινούργια έχουν 195 δε λέει. Να σου τα έδινε 20 άντε 30 ευρώ τα 4 να πω εντάξει αλλά 60.Δεν ξέρω που μένεις αλλά στην Αγία Παρασκευή πιο πάνω από την ΕΡΤ δεξιά ανεβαίνοντας για Σταυρό υπάρχει μεγάλο κατάστημα ελαστικών με μεταχειρισμένα.Ρίξε και εκεί μία ματιά.Με 60 ευρώ θα σου τα τοποθετήσει κιόλας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eVS Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 7 ώρες πριν, Dynamics είπε Καλημερα! Λογο οικονομικων ψαχνω για μεταχειρισμενα λαστιχα για το αμαξι μου....απο αγγελιες βρηκα λαστιχα τελος του 16 σχεδον 17 σε καλη κατασταση και τιμη!Εχει ιδεα κανεις τι κοστος υπαρχει για βαλε βγαλε και ζυγοσταθμιση και για τα 4 λαστιχα?Τα λαστιχα θα τα παρω απο ιδιωτη οποτε ψαχνω λάστιχά στην Αθηνα για να τα βαλω ξερει κανεις κοστος?Το αμαξι μου φοραει 175/65ρ14 τωρα και αυτα που βρηκα ειναι 185/65ρ14 και συγκεκριμενα ειναι αυτα https://www.skroutz.gr/s/7313974/Bridgestone-B280-175-65R14-82T.html μου τα αφηνει στα 60 ευρω!Ξερω ολοι θα πειτε να βαλω καινουργια στο αμαξι...αλλα δυστυχως λογο ανεργιας δεν υπαρχει περιθωριο για να μαζεψω αλλα λεφτα...συν οτι το αμαξι θελει και αλλα μαζεματα που πρεπει να αλλαξω σιγα σιγα...Δεν κανω τρελη χρηση μιλαμε 20-30 χλμ την εβδομαδα περιπου και με πολυ νορμαλ εως αργη ταχυτητα...Αυτα που εχω ειναι σγουρα για πεταμα ντοτ 06 και αρκετο γλιστρημα σε βρεγμενο... τι να προσεξω λοιπον?απο βγαλε βαλε και ζυγοσταθμιση τι τιμες παιζουν ξερει κανεις?αν εχεις καποιος κανεναν ιδεα του για Αθηνα καλυτερα προς πειραια ας μου πει εστω και με π.μ! ευχαριστω! ενα 40αρι θα σου κοστισει το ζανταρισμα με ζυγοσταθμιση. Ξερεις να κοιταξεις αν ειναι καλα τα ελαστικα ομως; μην παρεις απο λαστιχαδικο μεταχειρισμενα ελαστικα παντως θα ειναι οτι χειροτερο. καλυτερα ο ιδιωτης. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dynamics Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 9 ώρες πριν, papoys1 είπε Φίλε να δώσεις 60 και 30 π.χ. για πέρασμα 90 ευρώ για μεταχειρισμένα λάστιχα διετίας που καινούργια έχουν 195 δε λέει. Να σου τα έδινε 20 άντε 30 ευρώ τα 4 να πω εντάξει αλλά 60.Δεν ξέρω που μένεις αλλά στην Αγία Παρασκευή πιο πάνω από την ΕΡΤ δεξιά ανεβαίνοντας για Σταυρό υπάρχει μεγάλο κατάστημα ελαστικών με μεταχειρισμένα.Ρίξε και εκεί μία ματιά.Με 60 ευρώ θα σου τα τοποθετήσει κιόλας. φιλε εισαι σιγουρος?απο εμπορους μου ζητανε 60-80 ευρω για λαστιχα 5 ετιας και πανω μαζι με τοποθετηση ετσι? 20-30 που λες δεν ειναι λιγο για λαστιχα 1,5 ετους? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 12 χρονών λάστιχα. Μετά απορούμε γιατί έχουμε ατυχήματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dynamics Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 9 ώρες πριν, eVS είπε ενα 40αρι θα σου κοστισει το ζανταρισμα με ζυγοσταθμιση. Ξερεις να κοιταξεις αν ειναι καλα τα ελαστικα ομως; μην παρεις απο λαστιχαδικο μεταχειρισμενα ελαστικα παντως θα ειναι οτι χειροτερο. καλυτερα ο ιδιωτης. οντως τοσο εχει?χμμ τα λαστιχα λεω να κανω ραντεβου με τον ιδιωτη στο βουλκανιζατερ για να μπορεσω να δω και εγω αλλα και ο λαστιχας τα λαστιχα...αξιζει να βαλω λαστιχα που εχουν 240 ευρω και ειναι μεταχ 1,5 ετους να τα βαλω με 100 ευρω? 1 λεπτό πριν, NickTG είπε 12 χρονών λάστιχα. Μετά απορούμε γιατί έχουμε ατυχήματα. τα εβαλε η μανα μου μεταχ σε λαστιχα πριν 2-3 χρονια ηταν ασχετη φυσικα...και ομως περασα κτεο πριν λιγους μηνες και μου ειπε οτι τα λαστιχα ειναι μια χαρα χαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
meletis_m Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Απο λαστιχάδικο μην πάρεις μετ/σμενα. Και εγω έχω έρθει σε δυσκολία. Ωστόσο με την ασφάλεια του αυτοκινήτου τα δίνω. Άλλαξα πρίν 3 εβδομάδες 4αδα καινούργια. Χρόνια έβαζα της Michelin Energy, αυτό το διάστημα έιχα και άλλα έξοδα, προτίμησα τα Maxxis 260 +25 ζυγοστάθμιση, Είναι πιο φτήνα , εντάξει δέν έχουν το ίδιο μέτρο σύγκρισης με τα Michelin , αλλά είναι καινούργια. Επεξ/σία 2 Φεβρουαρίου 2018 από meletis_m Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lary7 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 4 ώρες πριν, Dynamics είπε οντως τοσο εχει?χμμ τα λαστιχα λεω να κανω ραντεβου με τον ιδιωτη στο βουλκανιζατερ για να μπορεσω να δω και εγω αλλα και ο λαστιχας τα λαστιχα...αξιζει να βαλω λαστιχα που εχουν 240 ευρω και ειναι μεταχ 1,5 ετους να τα βαλω με 100 ευρω? τα εβαλε η μανα μου μεταχ σε λαστιχα πριν 2-3 χρονια ηταν ασχετη φυσικα...και ομως περασα κτεο πριν λιγους μηνες και μου ειπε οτι τα λαστιχα ειναι μια χαρα χαχα Τσεκαρε τα, αν ειναι σε καλη κατασταση χωρις τρυπηματα και σκισιματα βαλε τα. Δεν ειναι κανενα φοβερο λαστιχο αλλά θα σε βγαλουν ανετα αλλα 3 χρόνια. Αλλοιως δινεις κανενα 180ρι και περνεις κατι καινουργιο. Απο εκει και περα, ασχετα τι σου λενε στο κτεο, ανα 4ετια, βαρια βαρια 5ετια πρεπει να τα αλλαζεις τα λαστιχα, με λιγο προγραμματισμο δεν ειναι και κανενα μεγαλο εξοδο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dynamics Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 3 ώρες πριν, meletis_m είπε Απο λαστιχάδικο μην πάρεις μετ/σμενα. Και εγω έχω έρθει σε δυσκολία. Ωστόσο με την ασφάλεια του αυτοκινήτου τα δίνω. Άλλαξα πρίν 3 εβδομάδες 4αδα καινούργια. Χρόνια έβαζα της Michelin Energy, αυτό το διάστημα έιχα και άλλα έξοδα, προτίμησα τα Maxxis 260 +25 ζυγοστάθμιση, Είναι πιο φτήνα , εντάξει δέν έχουν το ίδιο μέτρο σύγκρισης με τα Michelin , αλλά είναι καινούργια. σε λαστιχαδικα απο αγγελιες ειδα λαστιχα 5ετιας και πανω μονο...και σε τιμες 60-100 ευρω...5 ετιας δεν αξιζει να κοιταξω καν τι ζαντα εχει και πηγαν 260 τα λαστιχα?στην 14αρα που εχω τα ακριβοτερα ειχαν αυτη την τιμη... 45 λεπτά πριν, lary7 είπε Τσεκαρε τα, αν ειναι σε καλη κατασταση χωρις τρυπηματα και σκισιματα βαλε τα. Δεν ειναι κανενα φοβερο λαστιχο αλλά θα σε βγαλουν ανετα αλλα 3 χρόνια. Αλλοιως δινεις κανενα 180ρι και περνεις κατι καινουργιο. Απο εκει και περα, ασχετα τι σου λενε στο κτεο, ανα 4ετια, βαρια βαρια 5ετια πρεπει να τα αλλαζεις τα λαστιχα, με λιγο προγραμματισμο δεν ειναι και κανενα μεγαλο εξοδο. κανονικα θα πρεπει να αλλαζουν ανα 4-5 χρονια βεβαια και μετα απο 6 χρονια να τα αλλαξεις δεν εχεις θεμα απλα μεχρι εκει ειναι μαξ αναλογα κα την χρηση που κανεις...σε φωτο που τα ειδα μοιαζουν να εχουν ψωμι αρκετο και να ειναι σε καλη κατασταση...θα τα τσεκαρω βεβαια και απο κοντα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teddy71 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Πόσα χιλιομετρα έχουν κανει σου εχει πει?? Αφου δυσκολευεσε οικονομικα και δεν παιζει να βαλεις ακομη 1 κατοσταρικο για καινουργια, σιγουρα ειναι προτιμοτερα απο αυτα που εχεις τωρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rudigarcia222 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 -οχι εχει αναλυθει επανηλειμμενα το θεμα να μην παρεις μτχ ουτε απο εμπορο ουτε λαστιχα ουτε απο ιδιωτη,αν ζοριζεσε να βαλεις vfm θυγατρικης,τυπου κορμοραν η ματαντορ,σε βαθος χρονου κανεις καλυτερη αποσβεση -επισης τα μισελεν ενερτζι που αναφερονται η τα εφφισιεντγκριπ αν και κανονικα δεν προβλεπεται μπορουν να αντεξουν ανετα παραπανω απο την προβλεπομενη χρηση,αρα και επωνυμα πιο ακριβα να παρεις παλι θα κανεις αποσβεση πιθανοτατα και μεγαλθτερη -τελος καταλαβαινω τα συμαζεματα και υπολοιπα θεματα που μπορει να εχει ενα οχημα αλλα τα λαστιχα(ασφαλεια) ειναι πολυ σημαντικοτερος τομεας και φυσικα αξιζει απολυτα να πληρωσεις και περισσοτερα πμ ξερω ορισμενοι εχουν ενα φιλο γιατρο η δικηγορο η εναν τελοςπαντων παθιασμενο που ανα ετος βαζει νεα λαστιχα, ε ναι αν ειναι τετοια ιδιαιτερη περιπτωση τοτε αξιζει να τα παρεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Αν είναι καλύτερα από αυτά έχεις (που θα είναι) και αφού δεν μπορείς με τίποτα να βάλεις καινούργια βάλ'τα. Το μη χείρον βέλτιστον που λένε... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Το μεταχειρισμενο ελαστικό είναι πάντα ενα ρίσκο όταν το παίρνεις απο άγνωστο.Μπορεί να έχει φαει χτύπημα και να υπάρχει ζημιά στο εσωτερικό του που δεν φαίνεται με γυμνό μάτι,πρέπει δηλαδή να το δει επαγγελματίας. Σκέψου οτι η μοναδική επαφή που εχει το αμάξι με τον δρόμο είναι τα λάστιχα. Απο οτι είδα στο λινκ σου τα λάστιχα αυτά καινούρια έχουν κοντά στα 200 ευρώ με δυνατότητα πληρωμής σε ατοκες δόσεις.Οπότε γνώμη μου είναι οτι συμφέρει καλυτερα να τα πάρεις καινούρια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dynamics Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 10 ώρες πριν, teddy71 είπε Πόσα χιλιομετρα έχουν κανει σου εχει πει?? Αφου δυσκολευεσε οικονομικα και δεν παιζει να βαλεις ακομη 1 κατοσταρικο για καινουργια, σιγουρα ειναι προτιμοτερα απο αυτα που εχεις τωρα. μου ειπε οτι εχει κανει περιπου 10.000χλμ τα εβαλε καινουργια στο αμαξι της κορης του και μετα αλλαξε ζαντες η κορη του σε μεγαλυτερη και ξανα αλλαξε λαστιχα οποτε αυτα τα εχει στο υπογειο απ οτι μου ειπε εχω και φωτος να ανεβασω 7 ώρες πριν, rudigarcia222 είπε -οχι εχει αναλυθει επανηλειμμενα το θεμα να μην παρεις μτχ ουτε απο εμπορο ουτε λαστιχα ουτε απο ιδιωτη,αν ζοριζεσε να βαλεις vfm θυγατρικης,τυπου κορμοραν η ματαντορ,σε βαθος χρονου κανεις καλυτερη αποσβεση -επισης τα μισελεν ενερτζι που αναφερονται η τα εφφισιεντγκριπ αν και κανονικα δεν προβλεπεται μπορουν να αντεξουν ανετα παραπανω απο την προβλεπομενη χρηση,αρα και επωνυμα πιο ακριβα να παρεις παλι θα κανεις αποσβεση πιθανοτατα και μεγαλθτερη -τελος καταλαβαινω τα συμαζεματα και υπολοιπα θεματα που μπορει να εχει ενα οχημα αλλα τα λαστιχα(ασφαλεια) ειναι πολυ σημαντικοτερος τομεας και φυσικα αξιζει απολυτα να πληρωσεις και περισσοτερα πμ ξερω ορισμενοι εχουν ενα φιλο γιατρο η δικηγορο η εναν τελοςπαντων παθιασμενο που ανα ετος βαζει νεα λαστιχα, ε ναι αν ειναι τετοια ιδιαιτερη περιπτωση τοτε αξιζει να τα παρεις απο οτι μου ειπε τα εβαλε καινουργιο στο αμαξι της κορης του και μετα απο λιγο καιρο αλλαξε ζαντε η κορη του σε μεγαλυτερες οποτε ξανα αλλαξε λαστιχα! και ομως στο κτεο μου ειπαν οτι τα λαστιχα εχουν ακομα εχω να κανω μερικα μαζεματα πχ βαση μηχανης σιαγωνες πισω μιας και στο κτεο μου ειπαν οτι δεν εχω δυνατα φρενα πισω και σιγουρα ολοκληρη εξατμιση συν μαρκουτσια στα φρενα γτ αυτα ειναι ξερα...γιαυτο ελεγα να αλλαξω λαστιχα για αρχη και να με βοηθουσαν οι γονεις μου με αλλα 100 να μαζεψω τα φρενα και την βαση μηχανης 42 λεπτά πριν, jmmys είπε Το μεταχειρισμενο ελαστικό είναι πάντα ενα ρίσκο όταν το παίρνεις απο άγνωστο.Μπορεί να έχει φαει χτύπημα και να υπάρχει ζημιά στο εσωτερικό του που δεν φαίνεται με γυμνό μάτι,πρέπει δηλαδή να το δει επαγγελματίας. Σκέψου οτι η μοναδική επαφή που εχει το αμάξι με τον δρόμο είναι τα λάστιχα. Απο οτι είδα στο λινκ σου τα λάστιχα αυτά καινούρια έχουν κοντά στα 200 ευρώ με δυνατότητα πληρωμής σε ατοκες δόσεις.Οπότε γνώμη μου είναι οτι συμφέρει καλυτερα να τα πάρεις καινούρια. τα λαστιχα πριν τα παρω θα τα παω στον λαστιχα να τα δει πριν τα αγορασω και τα βαλω..το ξερω οτι ειναι ρισκο και το σκεφτομαι να σου πω την αληθεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teddy71 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Αν οντως εκαναν μονο10000χλμ δεν ειναι κακη η τιμη αν υποθεσουμε οτι εχουν ψωμι για 30.000ακομη. Αν βεβαια λεει αληθεια , γιατι οπως καταντησαμε δύσκολο να εμπιστςυτεις καποιον. Το θεμα που υπαρχει μονο ειναι η αποθήκευση εγινε σωστα και δεν εχουν στραβωσει. Πολυ σωστα θα κανεις που θα τα πας σε λαστιχα για ελεγχο πριν τα αγορασεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα