Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προσπαθώ να κάνω edit υπότιτλους στο Subtitle Workshop 6.0c, όμως το mkv έχει ήχο dts και δεν ακούγεται.

Απ' ότι καταλαβαίνω λείπει κάποιο codec ή έχω λάθος κάποιο setting. Έχω εγκατεστημένο το ffdshow με default settings.

Μπορεί κάποιος να βοηθήσει;

Επεξ/σία από ghadhika
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι, αυτή τη μέθοδο τη ξέρω, αλλά είναι διπλή δουλειά ,γιατί μετά το συγχρονισμό, ξανακάνω encode για να κάνω embed του υπότιτλους.

Λίγη βοήθεια με τα codecs αν μπορεί να μου δώσει κάποιος, μπας και μπορέσω και το φτιάξω γενικά το θέμα, γιατί το πρόβλημα δεν είναι μόνο στο SW αλλά και το πέτυχα και όταν πήγα να τρέξω ένα βίντεο με το Movies & TV app των W10.

Επεξ/σία από ghadhika
Δημοσ.
3 ώρες πριν, ghadhika είπε

Ναι, αυτή τη μέθοδο τη ξέρω, αλλά είναι διπλή δουλειά ,γιατί μετά το συγχρονισμό, ξανακάνω encode για να κάνω embed του υπότιτλους.

Όταν βάζεις τους υπότιτλους στο mkv με το mkvtoolnix ΔΕΝ κάνεις reencode αλλά remux και αυτό είναι πολύ γρήγορο. Θα μπορούσες να κάνεις ένα mkv με ac3 ήχο μόνο για τον συγχρονισμό και μετά να περάσεις τους υπότιτλους στο κανονικό mkv με τον dts ήχο.

3 ώρες πριν, ghadhika είπε

το πρόβλημα δεν είναι μόνο στο SW αλλά και το πέτυχα και όταν πήγα να τρέξω ένα βίντεο με το Movies & TV app των W10

Δοκίμασε με το mpc-hc ή το potplayer.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...