Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλησπερα παιδια ειμαι καινουριος εχω ενα προβλημα στο κινητο μου (samsung a5 2016) συνδεεται στο ρουτερ αλλα μου λεει χωρις ιντερνετ.... εχω μια συνδεση ote σε δυο οροφους εχω τραβιξη καλωδιο ethernet και ετσι χρησιμοποιο δυο ρουτερ με μια συνδεση ... μεχρι τωρα δεν ειχα καποιο προβλημα ολα τα κινητα που ειχα εμπαιναν κανονικα μονο αυτο δεν μπαινει στο ενα ρουτερ στο δευτερο...στο αλλο το κανονικο που ειναι η γραμμη συνδεεται και σε ολα τα αλλα που πηγενω εξω κανονικα... ο αδερφος μου πειρε το samsung galaxy a3 2016 και εχει και αυτος το ιδιο προβλημα μονο στο δικο μας ρουτερ ...  ξερει κατι κανεις να βοηθησει? σας παρακαλω δεν μπορω να χαρω το κινητο μου μου περνανε καποιες ιδεες ισως να φταεει το λογισμικο? (7.0 nougat) δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο

Επεξ/σία από dimitrif
Δημοσ.

Αν και τα δύο κινητά μπαίνουν σε οποιαδήποτε άλλο router τότε φταίει το router και όχι τα κινητά.

Αλλά κινητά μπαίνουν?

Δημοσ.

ναι μπαινουν ολα τα υπολοιπα και απ το παλιο εμπαινα κανονικα μεχρι τωρα δεν ειχα αντιμετοπησει καποιο προβλημα

ευχαριστω για την απαντηση

Δημοσ.

Αν και δεν είναι εδώ η σωστή ενότητα πες μας τι ρουτερ έχεις; πώς τα έχεις συνδέσει;;  το δεύτερο το έχεις access point; πολύ δύσκολο να φταίει το τηλέφωνο κάτι με τα ρουτερ είναι.

Δημοσ.

πρωτα απο ολα sorry για την ενοτητα ειμαι καινουριος δεν εμαθα τα κατα τοπια .. απο το ενα σπιτι που ειναι κανονικη η γραμμη τραβιξα στο αλλο σπιτι καλωδιο ethernet συνδεση lan απο το ενα lan του ρουτερ στο αλλο.... δοκιμασα να αλλαξω τα ρουτερ να φερω το ρουτερ που εχει την σταθερη γραμμη στο δευτερο σπιτι που τραβηξα το καλωδιο και ειναι το ιδιο δεν συνδεεται... δλδ για να καταλαβετε .. τα κινητα και το δικο μ και του αδερφου μου δεν συνδεεονται στο δευτερο ρουτερ ολα τα αλλα κινητα συνδεεονται σκεφτομαι μηπως ειναι το android 7.0 nougat δεν ειναι θεμα ρουτερ επιδη τα αλλα κινητα συνδεονται σας μπερδεψα πολυ το καταλαβενω

Δημοσ.

Δεν απάντησες σε αυτά που ρώτησα, και επίσης τι ρυθμίσεις έκανες στο δεύτερο ρουτερ; (ip εκτός dhcp, έχεις κλείσει dhcp κλπ).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αυτο ειναι το ρουτερ της σταθερης γραμμης

αρχείο λήψης.jpg

και αυτο ειναι το δευτερο που εβαλα σπιτι μου και εχω τραβηξη καλωδιο λαν ethernet απο το αλλο 

23602.jpg

δεν γνωριζω τι ειναι το acces point ουτε το dhcp που γραφεις ... το προβλημα μμου ειναι οτι στο δευτερο ρουτερ δεν συνδεεται το κινητο αν αλλαξω τα ρουτερ παω το ενα στο αλλο παλη δεν μπαινει στο δευτερο μπαινει μονο σε εκεινο με την σταθερη γραμμη δλδ παω στο διπλανω σπιτι και μπαινει  .. ολα τα αλλα τηλ μπαινουν κανονικα ... ειναι θεμα κινητου πιστευω παιδια μηπως το λογισμικο κατι εχω και αλλα android που μπαινουν και ios μονο το συγκεγκριμενο a5 2016 και a3 2016 του αδερφου μ

Επεξ/σία από dimitrif
Δημοσ.

από την στιγμή που δεν γνωρίσεις τι ρυθμίσεις πρέπει να κάνεις ή διαβάζεις ΄ή φέρνεις κάποιον που ξέρει να τα ρυθμίσει .

το πρώτο ρουτερ εχει ip 192.168.1.1 τώρα στο δεύτερο πρέπει να του βάλεις άλλη ip π.χ 192.168.1.254 και να του κλείσεις DHCP , όταν τα κάνεις αυτά μια χαρά θα δουλέψουν τα τηλέφωνα. 

σου έχω βάλει με κόκκινο τι αλλαγές πρέπει να κάνει κάτω - κάτω στο dns relay κανε το μανιουαλ και βάλε την ip

LAN_Setup.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...