Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,
Στις 22 Ιανουαρίου έμαθα ότι η γραμμή μου αναβαθμίστηκε σε vdsl. Προσπάθησα να ρυθμίσω το router αλλά δεν μπορούσε να συγχρονηστεί σε vdsl ταχύτητα. Οι τεχνικοί μου είπαν θα το κοιτάξουν αλλά αντί να το φτιάξουν μου διέκοψαν εντελώς την πρόσβαση. Από τότε και μέχρι στιγμής δεν έχω Internet. Η δικαιολογία: Δώσαμε την βλάβη στον ΟΤΕ και αυτός δεν αποκρίνεται. 
Θα ήθελα λοιπόν να σας ρωτήσω εάν υπάρχει άλλος τρόπος να κινηθώ πέρα από το να καλώ την εξυπηρέτηση πελατών και τι μπορώ να διεκδικήσω ως αποζημίωση πέραν της επιστροφής του παγίου για τις μέρες που δεν έχω υπηρεσίες.

Δημοσ.

η γραμμή σου μπορεί να αναβαθμίστηκε. το μόντεμ σου όμως υποστηρίζει vdsl; 

Δημοσ.

Καλή τύχη ,

Εγώ από 6/12/2017 ίδια εταιρία μέχρι 1/2/2018 είχα το ίδιο πρόβλημα , στην δικιά μου περίπτωση ήταν θέμα vectoring- θέμα συγχρονισμού dslam με τον εξοπλισμό της vodafone με αποτέλεσμα να μην έχω καθόλου νετ.

Η λύση ήταν απλή στην περίπτωση μου είχα τσάμπα ίντερνετ για 2 μήνες ( καταχωρημένο σαν βλάβη στο σύστημα ) με την χρίση εξοπλισμού του ΟΤΕ είχα κανονικά vdsl, ενημερωτικά θα μου παρέχουν 2 μηνιαία πάγια δωρεάν.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 ώρες πριν, akisbel είπε

...και τι μπορώ να διεκδικήσω ως αποζημίωση πέραν της επιστροφής του παγίου για τις μέρες που δεν έχω υπηρεσίες.

Τίποτα απολύτως -πέρα από την αντίστοιχη επιστροφή του παγίου- σε μια best effort υπηρεσία χωρίς sla όπως η δική σου.

20 ώρες πριν, akisbel είπε

Θα ήθελα λοιπόν να σας ρωτήσω εάν υπάρχει άλλος τρόπος να κινηθώ πέρα από το να καλώ την εξυπηρέτηση πελατών...

Να στείλεις εγγράφως αίτημα με το πρόβλημα στον πάροχο και αν δεν έχεις επαρκή απάντηση εντός 20 ημερών (όπως ορίζει η εεττ) τότε κάνεις καταγγελία στην εεττ.

Επεξ/σία από l337

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...