DeathStalkerGR Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα στο community ! Στήνοντας το RYZEN PC μου επιτυχώς , έχω τάξει στη κοπέλα μου το παλιο μου PC. Το hardware αυτό είναι το εξής. CPU : Intel i5 2500 3.2GHZ HDD: Seagate 500GB MOBO: ASUS P8H61-M RAM: Corsair 2X4 @ 8GB DDR3 1333MHZ GPU: είτε καποια υλοποίηση της RX560 ή GT1050ti CASE: Thermaltake Versa H15 – Window . H απορία μου ειναι η εξής. Αξίζει να δώσω περισσότερα λεφτά για να πάρω μια GTX1050ti που βγαίνει γύρω στα 180~200 ευρώ για NVIDIA ή να επιλέξω 155~180 ευρώ για ΑMD? Η κοπέλα μου δεν παίζει και πάρα πολλά παιχνίδια ειδικά απαιτητικά, ουσιαστικά πρώτη φορά θα "χτίσει" PC που θα μπορέσει να παίξει σοβαρά , σε σταθερά frames τα παιχνίδια, και επιλέγει indies ή πιο ελαφρά/καλύτερα optimised games σαν Tomb Raider, Skyrim (την νέα εκδοση), και Divinity Original sin (και συναφή) etc. Θέλω γνώμες παιδιά, και αν έχετε εμπειρείες με αυτες τις υλοποιήσεις των καρτών θα χαρώ πολυ να τις ακούσω. Για τυχόν περαιτέρω πληροφορίες που θέλετε ή μου ξεφυγαν , ενημερώστε με. Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας ! Επεξ/σία 1 Φεβρουαρίου 2018 από DeathStalkerGR
billiboo Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) αν μπορεις δωστα στην 1050 ti αλλα οχι πανω απο 200 (εγω εχω την palit με τα 2 fan και ειμαι πολυ ευχαριστημενος) ειναι πολυ καλυτερη απο την 560 Επεξ/σία 1 Φεβρουαρίου 2018 από billiboo 2
DeathStalkerGR Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 8 minutes ago, billiboo said: αν μπορεις δωστα στην 1050 ti αλλα οχι πανω απο 200 (εγω εχω την palit με τα 2 fan και ειμαι πολυ ευχαριστημενος) ειναι πολυ καλυτερη απο την 560 Σε ευχαριστώ για την γρήγορη σου απάντηση! Το σκέφτομαι σοβαρά.
Iord Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 1050 ti χωρίς δεύτερη σκέψη, παίζει σχεδόν τα πάντα, με κάποιες παραχώρησης βέβαια αλλά αξίζει. 1 1
Duck Dodgers Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Και εγώ το ίδιο θα προτείνω μιας και παίζω και εγώ Tomb Raider η 1050 ti είναι πολύ καλή επιλογή! Εγώ έχω την palit με τον ένα ανεμιστήρα ανεμιστήρα και εγώ πολύ ευχαριστημένος! 1
DeathStalkerGR Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) On 2/2/2018 at 1:55 AM, Duck Dodgers said: Και εγώ το ίδιο θα προτείνω μιας και παίζω και εγώ Tomb Raider η 1050 ti είναι πολύ καλή επιλογή! Εγώ έχω την palit με τον ένα ανεμιστήρα ανεμιστήρα και εγώ πολύ ευχαριστημένος! Σε ευχαριστώ πολύ για τις πολύτιμες πληροφορίες. Μια ακόμα ερώτηση ομως. Εχω στο νου μου να παρω Palit υλοποίηση, αλλα δεν ξέρω αν πρέπει να παρω την single fan ή την Dual Fan. Δεδομένου οτι είναι ιδιο chip μέσα δεν θα εχω μεγάλη διαφορά σε performance αλλα ισως εχω σε power draw. Θα τροφοδοτηθεί απο το δικο μου παλιο PSU Corsair CX430M και δεν ξερω αν έχω κανένα πραγματικο ώφελος να παρω την dual fan εκτος απο δυνατότητα μικρου OC ή "coolness factor". Να σημειώσω οτι ετρεχα στο ιδιο rig ( αυτο που δινω ) μια RX470 με τον CX430 και δεν ειχα τρομερα θέματα , παρα μονο μια στο τόσο (μια φορά την εβδομαδα ξαφνικο blackscreen) που ειχε να κανει με το PSU/GPU stress. Σας ευχαριστώ. UPDATE. Ακυρο παιδες, η single fan χθες είχε 190~ ευρώ τωρα εχει 204,99 ενω η DUAL 205.00 oποτε αποφάσισα. Thanks Επεξ/σία 3 Φεβρουαρίου 2018 από DeathStalkerGR UPDATE
Taxiarxis2013 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 25 λεπτά πριν, DeathStalkerGR είπε Σε ευχαριστώ πολύ για τις πολύτιμες πληροφορίες. Μια ακόμα ερώτηση ομως. Εχω στο νου μου να παρω Palit υλοποίηση, αλλα δεν ξέρω αν πρέπει να παρω την single fan ή την Dual Fan. Δεδομένου οτι είναι ιδιο chip μέσα δεν θα εχω μεγάλη διαφορά σε performance αλλα ισως εχω σε power draw. Θα τροφοδοτηθεί απο το δικο μου παλιο PSU Corsair CX430M και δεν ξερω αν έχω κανένα πραγματικο ώφελος να παρω την dual fan εκτος απο δυνατότητα μικρου OC ή "coolness factor". Να σημειώσω οτι ετρεχα στο ιδιο rig ( αυτο που δινω ) μια RX470 με τον CX430 και δεν ειχα τρομερα θέματα , παρα μονο μια στο τόσο (μια φορά την εβδομαδα ξαφνικο blackscreen) που ειχε να κανει με το PSU/GPU stress. Σας ευχαριστώ. Καλό θα ήταν πάντως να αλλάξεις ενα τροφοδοτικο μιας και το ειδες και μόνος σου οτι είχε τα θέματα του ! Όποτε είναι κρίμα να δώσεις 200€ για γραφικών και να την αφησεις στο (έλεος ). Μια στραβή να σου κάτσεις με τροφοδοτικο μπορεί να σου κάψει όλο το Pc ! Παρόλα αυτά κάνε μια σύγκριση στις δυο κάρτες να δεις ποια θέλει περισοτερο ρεύμα ! Επεξ/σία 3 Φεβρουαρίου 2018 από Taxiarxis2013
DeathStalkerGR Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 1 minute ago, Taxiarxis2013 said: Καλό θα ήταν πάντως να αλλάξεις ενα τροφοδοτικο μιας και το ειδες και μόνος σου οτι είχε τα θέματα του ! Όποτε είναι κρίμα να δώσεις 200€ για γραφικών και να την αφησεις στο (έλεος ). Μια στραβή να σου κάτσεις με τροφοδοτικο μπορεί να σου κάψει όλο το Pc ! Ισχύει αυτό αλλα θεωρώ ο GTX1050ti είναι πιο ελαφρύ σε PSU stress απο την AMD RX470. Αλλα το εχω ηδη στο νου.
Taxiarxis2013 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Από ότι είδα είναι -50% σε κατανάλωση όποτε νομίζω ότι μπορεί και να μην χρειαστεί ! 1
DeathStalkerGR Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 2 minutes ago, Taxiarxis2013 said: Από ότι είδα είναι -50% σε κατανάλωση όποτε νομίζω ότι μπορεί και να μην χρειαστεί ! Γιαυτό θεωρώ πως θα ειμαι κομπλέ. Να'σαι καλα φίλτατε. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα