Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά.Ήμουν κάτοχος μιας Asus H97M-E μέχρι που χάλασε και την πήγα στο eshop για αντικατάσταση(εντός εγγύησης).Μετά από έλεγχο μου πίστωσαν την αξία της κάρτας αλλα διαπίστωσα πως δεν μπορώ να βρώ μητρικές H97/Z97 ούτε στο eshop αλλά ούτε και σε κανένα άλλο μαγαζί.Οί διαθέσιμες H81 με καλύπτουν προς το παρών αλλα μου "κόβουν" κάθε δυνατότητα αναβάθμισης.Υπάρχει κάποιος τρόπος να απαιτήσω την αντικατάσταση της??

Δημοσ.

επειδή κάποτε δούλευα στο eshop αν έχεις δεχτεί το πιστωτικό τότε δυστυχώς δε μπορείς να κάνεις κάτι.. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν έχω πραγματοποιήσει καμία ενέργεια ακόμη.Επίσης με αποζημίωσαν όπως ορίζει η εγγύηση ,άρα απο μεριά τους είναι καλλυμένοι, και δεν νομίζω οτι μπορώ να τους πιέσω μιας και το πρόβλημα είναι η γενική έλλειψη του chipset στην ελλάδα.

Θα επικοινωνήσω αύριο μαζί τους και με την asus και θα postάρω οτιδήποτε νεότερο.

Επεξ/σία από mitsosbmx
Δημοσ.

Αυτό που έπρεπε να κάνεις ειναι RMA και θα σου δίνανε ίδιων ή καλύτερων δυνατοτήτων μητρική. Απο την στιγμή που πήρες λεφτά στο χέρι ή δέχτηκες πιστωτικό δύσκολα ξεμπερδεύεις ειναι στην ευχέρεια του υπαλλήλου που θα επικοινωνήσεις το αν θα ξεχάσουν πως δέχτηκες πιστωτικό και να πάνε σε RMA. 

Δημοσ.

Για να του έδιναν άλλη μητρική θα έπρεπε να έχουν κιόλας, γιαυτό και του έκοψαν αμέσως πιστωτικό, το μόνο λάθος ήταν ότι το δέχτηκε και δεν απαίτησε επιστροφή χρημάτων   

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
51 λεπτά πριν, leros2004 είπε

Για να του έδιναν άλλη μητρική θα έπρεπε να έχουν κιόλας, γιαυτό και του έκοψαν αμέσως πιστωτικό, το μόνο λάθος ήταν ότι το δέχτηκε και δεν απαίτησε επιστροφή χρημάτων   

Του έκοψαν πιστωτικό επειδή δεν μπορούν να παραγγείλουν μητρική αυτοί ως κατάστημα απο τον εισαγωγέα γιατί δεν πουλιέται πια. 

Αν έκανε RMA η μητρική δεν θα είχε σχέση με το τι έχει και δεν έχει το e-shop θα πήγαινε στην ASUS κατευθείαν και αυτοί έχουν και αν δεν έχουν θα είχε η ASUS γερμανιας που εσωτερικά θα έστελνε στην ASUS ελλάδας.. και αν δεν έχει καμία ASUS σε όλο τον κόσμο τότε θα του δίνανε μια άλλη αντίστοιχων ή καλύτερων δυνατοτήτων. 

Επεξ/σία από Manjaro
Δημοσ.

Με βάση τα ισχύοντα δεδομένα πουλάει τα υπόλοιπα και πάει σε νέα πλατφόρμα. Το να πληρώσει τώρα 250 ευρώ για Ζ97 ... δεν λέει .

Ειδικά αν σκεφτείς ότι stock i5 8400 αποδίδει τα ίδια με i7 4790K στα 4,5GHz .

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...