countass Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 λέω να μην αγοράζεις καινούρια πράγματα αν δεν είσαι σίγουρη ότι υπάρχει λόγος.Ο επεξεργαστής είναι πολύ δύσκολο να φταίει πάντως.κάρτα γραφικών δοκίμασες άλλη ή όχι;με τα ενσωματωμένα γραφικά έστω.
malvina21 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Δοκιμασία και κάρτα ξέχασα να στο πω τα ίδια μητρηκη λες να φταιει
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Καλύτερα πήγαινέ το σε κάποιον τεχνικό που εμπιστεύεσαι γιατί στο τέλος θα αγοράσεις ένα ένα καινούργιο pc!
malvina21 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Τι άλλο να κάνω αγανακτησα έχω ξενερωσει
malvina21 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Θα πάω σε εναν τεχνικό να μου πει τι έχει και τι να κανω
malvina21 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Ενα άλλο που παρατήρησα τον εκλειδα πριν 4 ωρες και τώρα που μπήκα σπίτι άνοιξε κανονικά μήπως όταν παγώνει και δουλεύει και μετα ζεσταίνεται και δεν δουλεύει λέω δεν ξέρω αλλά πως γίνεται να έχω απενεργοποίηση την αυτόματη επανακινηση και να κανει επανακινηση λεω
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 βρε πήγαινέ το σε κάποιον να το δεί τώρα και άσε τα άν και τα εφόσον.
black66.gr Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 15 ώρες πριν, countass είπε λέω να μην αγοράζεις καινούρια πράγματα αν δεν είσαι σίγουρη ότι υπάρχει λόγος.Ο επεξεργαστής είναι πολύ δύσκολο να φταίει πάντως.κάρτα γραφικών δοκίμασες άλλη ή όχι;με τα ενσωματωμένα γραφικά έστω. 38 λεπτά πριν, radiohead είπε βρε πήγαινέ το σε κάποιον να το δεί τώρα και άσε τα άν και τα εφόσον. Είστε σίγουροι ότι το διαβάσατε από την αρχή το topic;;;;;; Αν όχι για πάρτε το λίγο αλλιώς! 1
life is music Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Στις 9/2/2018 στις 12:50 ΠΜ, malvina21 είπε Ενα άλλο που παρατήρησα τον εκλειδα πριν 4 ωρες και τώρα που μπήκα σπίτι άνοιξε κανονικά μήπως όταν παγώνει και δουλεύει και μετα ζεσταίνεται και δεν δουλεύει λέω δεν ξέρω αλλά πως γίνεται να έχω απενεργοποίηση την αυτόματη επανακινηση και να κανει επανακινηση λεω εγω λεω να το πας σε εναν γιατρο να το ακουσει μηπως εχει βήχα και χρειαζεται κανα σιρόπι αχαχαχχ ......στο τεχνικο γρηγορα και ασε τα λογια !
black66.gr Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Στις 9/2/2018 στις 12:50 ΠΜ, malvina21 είπε Ενα άλλο που παρατήρησα τον εκλειδα πριν 4 ωρες και τώρα που μπήκα σπίτι άνοιξε κανονικά μήπως όταν παγώνει και δουλεύει και μετα ζεσταίνεται και δεν δουλεύει λέω δεν ξέρω αλλά πως γίνεται να έχω απενεργοποίηση την αυτόματη επανακινηση και να κανει επανακινηση λεω Δεν μπορεί!!! ¨Κόρη¨ του πρέπει να είσαι.......
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα