Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

λέω να μην αγοράζεις καινούρια πράγματα αν δεν είσαι σίγουρη ότι υπάρχει λόγος.Ο επεξεργαστής είναι πολύ δύσκολο να φταίει πάντως.κάρτα γραφικών δοκίμασες άλλη ή όχι;με τα ενσωματωμένα γραφικά έστω.

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλύτερα πήγαινέ το σε κάποιον τεχνικό που εμπιστεύεσαι γιατί στο τέλος θα αγοράσεις ένα ένα καινούργιο pc!

Δημοσ.

Ενα άλλο που παρατήρησα τον εκλειδα πριν 4 ωρες και τώρα που μπήκα σπίτι άνοιξε κανονικά μήπως όταν παγώνει και δουλεύει και μετα ζεσταίνεται και δεν δουλεύει λέω δεν ξέρω αλλά πως γίνεται να έχω απενεργοποίηση την αυτόματη επανακινηση και να κανει επανακινηση λεω

Δημοσ.

βρε πήγαινέ το σε κάποιον να το δεί τώρα και άσε τα άν και τα εφόσον.

Δημοσ.
15 ώρες πριν, countass είπε

λέω να μην αγοράζεις καινούρια πράγματα αν δεν είσαι σίγουρη ότι υπάρχει λόγος.Ο επεξεργαστής είναι πολύ δύσκολο να φταίει πάντως.κάρτα γραφικών δοκίμασες άλλη ή όχι;με τα ενσωματωμένα γραφικά έστω.

38 λεπτά πριν, radiohead είπε

βρε πήγαινέ το σε κάποιον να το δεί τώρα και άσε τα άν και τα εφόσον.

Είστε σίγουροι ότι το διαβάσατε από την αρχή το topic;;;;;;

Αν όχι για πάρτε το λίγο αλλιώς! :P

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 9/2/2018 στις 12:50 ΠΜ, malvina21 είπε

Ενα άλλο που παρατήρησα τον εκλειδα πριν 4 ωρες και τώρα που μπήκα σπίτι άνοιξε κανονικά μήπως όταν παγώνει και δουλεύει και μετα ζεσταίνεται και δεν δουλεύει λέω δεν ξέρω αλλά πως γίνεται να έχω απενεργοποίηση την αυτόματη επανακινηση και να κανει επανακινηση λεω

εγω λεω να το πας σε εναν γιατρο  να το ακουσει μηπως εχει βήχα και χρειαζεται  κανα σιρόπι αχαχαχχ ......στο τεχνικο γρηγορα και ασε τα λογια ! 

Δημοσ.
Στις 9/2/2018 στις 12:50 ΠΜ, malvina21 είπε

Δεν μπορεί!!! ¨Κόρη¨ του πρέπει να είσαι.......

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...