Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, malvina21 είπε

Η φιλη μου στην φωτογραφία είναι απο Πάτρα και εγώ είμαι απο Θεσσαλονίκη 

To pc της φιλης σου δουλευει καλα?

:P

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ο υπολογιστης είναι δικός μου η φιλη μου δεν έχει υπολογιστη και δεν ασχολείται έχει το κινητο

Η φιλη μου δεν έχει υπολογιστη έχει το κινητό της ο υπολογιστής είναι δικός μου θα το δοκιμασω τώρα καο θα σου απαντησω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, malvina21 είπε

Ο υπολογιστης είναι δικός μου η φιλη μου δεν έχει υπολογιστη και δεν ασχολείται έχει το κινητο

Η φιλη μου δεν έχει υπολογιστη έχει το κινητό της ο υπολογιστής είναι δικός μου θα το δοκιμασω τώρα καο θα σου απαντησω

παίζει πολύ σοβαρά το πρόβλημα να ήταν ότι έβαζες την μια στο μαύρο και την άλλη στο γκρι ενώ θέλουν και οι δύο να ειναι σε μαύρο. 

Γιατί έχεις φωτογραφία της φίλης σου και όχι δική σου; μπαίνει και αυτή στο insomnia; 

EDIT

https://www.bellazon.com/main/topic/8156-xenia-tchoumitcheva/?page=27

O9ebk.gif

Ξενέρωσε το βιος μου στα τέρματα τώρα :( 

Επεξ/σία από Manjaro
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, Manjaro είπε

Έχει υπολογιστή η φίλη σου; 

Φιρί φιρί για service το πας ........... :P

6 ώρες πριν, malvina21 είπε

καμια φορα μπαινει ενταξει το εκανα οπως μου ειπεσ μεχρι στιγμησ δουλευει

Η Μαλβίνα λένε τη φίλη σου ή εσένα; Τέλος πάντων ποιά απο τις δυο σας είναι η Ξένια και ποιά η Μαλβίνα γιατί μπερδεύτηκα τώρα.

Επεξ/σία από black66.gr
Δημοσ.
2 ώρες πριν, black66.gr είπε

Φιρί φιρί για service το πας ........... :P

Η Μαλβίνα λένε τη φίλη σου ή εσένα; Τέλος πάντων ποιά απο τις δυο σας είναι η Ξένια και ποιά η Μαλβίνα γιατί μπερδεύτηκα τώρα.

Κοίτα το link μου στο post που έστειλα πιο πάνω :(

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Manjaro είπε

Κοίτα το link μου στο post που έστειλα πιο πάνω :(

Ναι ρε συ. Αυτό είδα και γι'αυτό τρολλάρω. :P :P :P

Από το πρώτο κιόλας ποστ φαινόταν τι σόι είναι.

Επεξ/σία από black66.gr
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, black66.gr είπε

Ναι ρε συ. Αυτό είδα και γι'αυτό τρολλάρω. :P :P :P

Από το πρώτο κιόλας ποστ φαινόταν τι σόι είναι.

ε το "βιος" και γενικά η περιγραφή με μπέρδεψε όλο κάποια ξανθιά, τύπου μενεγάκη, εκεί έξω με αγάπη για τα PC θα υπάρχει... η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία :P  

Επεξ/σία από Manjaro
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Manjaro είπε

ε το "βιος" και γενικά η περιγραφή με μπέρδεψε όλο κάποια ξανθιά, τύπου μενεγάκη, εκεί έξω με αγάπη για τα PC θα υπάρχει... η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία :P  

σεσ ευχαριστω πολυ δουλευει κανονικα 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Fixed

4 λεπτά πριν, malvina21 είπε

σεσ ευχαριστω πολυ δουλευει κανονικα 

Το μόνο σίγουρο.:P

Επεξ/σία από black66.gr
Δημοσ.

Δεύτερα και τριτη δούλεψε κανονικά και τέταρτη παλι επανακινησεις ανα δυο ωρες η πρωτη και μετα ανα δέκα λεπτα με καινούργιο τροφοδοτικο

Δημοσ.
Στις 2/2/2018 στις 11:26 ΜΜ, Manjaro είπε

Στείλε μου με PM την διεύθυνσή σου για να έρθω να σου κάνω μια επισκευή δωρεάν  

Στις 4/2/2018 στις 9:12 ΠΜ, black66.gr είπε

Μην είσαι και σίγουρος ότι θες να κάνεις την ¨επισκευή¨, γιατί το PC μπορεί να βγει λίγο πιο ¨τριχωτό¨ από ότι νομίζεις.:P

Στις 5/2/2018 στις 1:27 ΠΜ, Manjaro είπε

παίζει πολύ σοβαρά το πρόβλημα να ήταν ότι έβαζες την μια στο μαύρο και την άλλη στο γκρι ενώ θέλουν και οι δύο να ειναι σε μαύρο. 

Γιατί έχεις φωτογραφία της φίλης σου και όχι δική σου; μπαίνει και αυτή στο insomnia; 

EDIT

https://www.bellazon.com/main/topic/8156-xenia-tchoumitcheva/?page=27

O9ebk.gif

Ξενέρωσε το βιος μου στα τέρματα τώρα :( 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, malvina21 είπε

Δεύτερα και τριτη δούλεψε κανονικά και τέταρτη παλι επανακινησεις ανα δυο ωρες η πρωτη και μετα ανα δέκα λεπτα με καινούργιο τροφοδοτικο

Σου ξαναειπα,δοκίμασε τις μνημες και στα αλλα σλοτ που υπαρχουν.αν στο κάνει παλι,δοκιμασε μια μια τις μνημες και στα αλλα σλοτ ξανα.

Δημοσ.

Δοκιμασία τα σλοτ τίποτα τα ίδια παλι αλλαζω τροφοδοτικό καινούργιο κουτατο πριν μισή ωρα το παρέλαβα τα ίδια παλι παίρνω απο φιλο καινούργιες ραμ εγώ τις άνοιξαν τα ίδια παλι το μονο που έμεινε να αλσξω τον επεξεργαστη η να βάλω τον επεξεργαστη σε αλλη αν όντως παίξει άλλος επεξεργαστής έχει πρόβλημα ο επεξεργαστής αν δεν παίξει φταίει η μητρηκη τι λες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...