Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω μια Μητρηκη gigabytez97m-d3h και εναν cpu3258 και ραμ 2χ4 corsair εναν ssd που έχω βάλει το λειτουργικό windows10pro 64bit και εναν δεύτερο δισκο hdd κσι μια σιντιερα και 5 ανεμιστήρες του κουτιού εκανα μαλακεια εγώ και κάτι Πειραξα τις θέσεις απο τα bios εκανα επαναφορά bios και μου εκανε επανακινηση τσετσεκαρα την αυτόματη επανακινηση να δω τι θα κανει ακόμα δεν έχει κανει 

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Άμα έχω καταλάβει καλά από τα λεγόμενά σου, σου εκκινεί το bios αλλά δεν φορτώνουν ποτέ τα Windows. Δοκίμασε να αλλάξεις sata port το καλώδιο του ssd δίσκου , άμα συνεχίζει να έχει πρόβλημα τότε μάλλον χρειάζεται να κάνεις επιδιόρθωση κατά την εκκίνηση των Windows χρησιμοποιώντας κάποιο bootable dvd/usb των windows 10.

Δημοσ.

Εδώ και 5ωρες περιπου δεν έχει κανει επανακινηση που τσετσεκαρα την αυτόματη επανακινηση λες να έφτιαξε κανονικά έπρεπε να μου είχε κανει γιατί μου εκανε ανα δέκα λεπτα λες λες να εφτιαξε

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν ξανακανε επανακινηση απο μόνος του εγώ Πάτρα ειμαι

Επεξ/σία από malvina21
Δημοσ.

Πάτρα; Η αγαπημένη μου πόλη! Δεν πειράζει καμια φορά χρειάζεται ρεγουλάρισμα το PC και ας μην κάνει τίποτα,  προληπτικά. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 2/2/2018 στις 11:26 ΜΜ, Manjaro είπε

Στείλε μου με PM την διεύθυνσή σου για να έρθω να σου κάνω μια επισκευή δωρεάν  

Μην είσαι και σίγουρος ότι θες να κάνεις την ¨επισκευή¨, γιατί το PC μπορεί να βγει λίγο πιο ¨τριχωτό¨ από ότι νομίζεις.:P

Επεξ/σία από black66.gr
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είστε και οι δύο ότι νά'ναι...

Δοκίμασε αν δε σε ενοχλεί,να βγάλεις τη μία ραμ και να παίξεις κάποιες μέρες με μία 4άρα.Επίσης,παίξε λίγο με τα slots,αν τις έχεις στα γκρι πχ βάλτες στα μαύρα και ξαναδοκίμασε.Αν στο ξανακάνει βάλε μία ram.Αν στο ξανακάνει δοκίμασε με την άλλη κτλ.
Γενικά δεν μπορεί να σου κάνει επανεκκινήσεις από αυτά που νομίζω απ'ότι λες ότι πείραξες στο bios.Εξήγησε λίγο καλύτερα τι άλλαξες,αν και λες ότι μετά έκανες restore defaults,οπότε δεν έχει σχέση μάλλον.

Επεξ/σία από countass
Δημοσ.

Ο υπολογιστης απο την προηγούμενη Κυριακή μου εκανε επανακινησεις μέχρι εχτες που μου εκανε την τελευταια απανωτές τρεις φορες απο εκείνη την ωρα και μετα δεν έχει ξανακάνει ακόμα το λάθος που εκανα κάτι Πειραξα τα βιος όταν μου εκανε επανακινησεις και εκανα reset defaults οι μνήμες  στην μητρηκη είναι η μια είναι στο γκρι και η αλλη στο μαυρο στα σλοτ της μητρηκης  να περιμένω μήπως κανει παλι επανακινηση 

Θα δοκιμασω και αυτά που λες και θα σε πω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, malvina21 είπε

Ο υπολογιστης απο την προηγούμενη Κυριακή μου εκανε επανακινησεις μέχρι εχτες που μου εκανε την τελευταια απανωτές τρεις φορες απο εκείνη την ωρα και μετα δεν έχει ξανακάνει ακόμα το λάθος που εκανα κάτι Πειραξα τα βιος όταν μου εκανε επανακινησεις και εκανα reset defaults οι μνήμες  στην μητρηκη είναι η μια είναι στο γκρι και η αλλη στο μαυρο στα σλοτ της μητρηκης  να περιμένω μήπως κανει παλι επανακινηση 

Θα δοκιμασω και αυτά που λες και θα σε πω

Βάλε και τις δύο στα μαύρα ΜΠΑΟΚ (1ο σλοτ και 3ο) τόσο καιρό έτσι όπως τις είχες δεν παίζανε dual channel. 

2 λεπτά πριν, malvina21 είπε

Η φιλη μου στην φωτογραφία είναι απο Πάτρα και εγώ είμαι απο Θεσσαλονίκη 

Έχει υπολογιστή η φίλη σου; 

Επεξ/σία από Manjaro

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...