Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχει δοκιμάσει κάποιος αξιόλογο ασύρματο subwoofer; Όχι όμως με ηχομπαρα που έχει σύνδεση bluetooth , αλλά με ενισχυτή yamaha, denox κλπ . Έχω πρόβλημα να τοποθετήσω subwoofer δίπλα στον ενισχυτή , και η μόνη λύση είναι το ασύρματο subwoofer . Αλλά δυστυχώς ένα fokal sub air που δοκίμασα δεν έπαιξε και έβγαζε κάτι βουητά που και που . Με καλώδιο έπαιζε μια χαρά. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εγω εχω εναν stereo hi-fi εχω κουμπωσει 4 ηχεια και ενα ενεργο σαμπ 100 βατ

τα εχω στημενα στις 4 γωνιες του δωματιου και το σαμπακι διπλα απο τη ρακιερα που εχω τον ενισχυτη

δε καταλαβαινω το προβλημα σου να αγορασεις ενα καλωδιο ενα εναμιση μετρο και να το κουμπωσεις επανω

η γιαμαχα εχει πολυ καλα και οικονομικα σαμπ δες στο νακα εχει ποικιλια

να προσεξεις να εχει ο ενισχυτης σου εισοδο για σαμπ, θελει ξεχωριστο καναλι

Επεξ/σία από Runner25
  • Like 1
Δημοσ.

H Klipsch διαθέτει ασύρματο αντάπτορα για subwoofer. Δεν γνωρίζω άμα είναι αποκλειστικά για τα δικά της μοντέλα, αλλά δεν χάνεις κάτι να κοιτάξεις.

• Like 1
Δημοσ.
15 hours ago, Runner25 said:

εγω εχω εναν stereo hi-fi εχω κουμπωσει 4 ηχεια και ενα ενεργο σαμπ 100 βατ

τα εχω στημενα στις 4 γωνιες του δωματιου και το σαμπακι διπλα απο τη ρακιερα που εχω τον ενισχυτη

δε καταλαβαινω το προβλημα σου να αγορασεις ενα καλωδιο ενα εναμιση μετρο και να το κουμπωσεις επανω

η γιαμαχα εχει πολυ καλα και οικονομικα σαμπ δες στο νακα εχει ποικιλια

να προσεξεις να εχει ο ενισχυτης σου εισοδο για σαμπ, θελει ξεχωριστο καναλι

Αν μπορούσα να βάλω καλώδιο λες να ρωτούσα για ασύρματο; Καλώδιο δεν γίνεται διότι θα περνάει αναγκαστικά μέσα από το σαλόνι στο πάτωμα, και υπάρχει πρόβλημα. Αν πάω το καλώδιο γύρω γύρω μιλάμε για απόσταση 10+ μέτρα! Όλα τα άλλα ηχεία είναι κανονικά με καλώδια εγκατεστημένα. Μόνο στο subwoofer έχω θέμα.

4 minutes ago, Feregorn said:

H Klipsch διαθέτει ασύρματο αντάπτορα για subwoofer. Δεν γνωρίζω άμα είναι αποκλειστικά για τα δικά της μοντέλα, αλλά δεν χάνεις κάτι να κοιτάξεις.

Ναι έχει και κάνει μόνο για 1-2 συγκεκριμένα μοντέλα τους. Απλά ρωτάω εδώ μήπως έχει δοκιμαστεί κάποιο τέτοιο σύστημα , γιατί ήδη με το fokal την πάτησα μια φορά!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...