Προς το περιεχόμενο

H Nintendo ανακοίνωσε το Mario Kart Tour που έρχεται στα smartphones

voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Η Nintendo ανακοίνωσε το τελευταίο IP της που θα κάνει τη μετάβαση του στα smartphones, και πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα που διαθέτει: το Mario Kart.

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της εταιρείας, ένα app με την ονομασία Mario Kart Tour έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει μέσα στο επόμενο οικονομικό έτος, κάτι που σημαίνει ότι θα διατεθεί μεταξύ Απριλίου του 2018 και Μαρτίου του 2019. Δεν έχει γίνει γνωστή η παραμικρή λεπτομέρεια ακόμη για το Mario Kart Tour πέρα από το γεγονός ότι το app βρίσκεται σε φάση ανάπτυξης.

Πρόσφατα, η Ιαπωνική εταιρεία ανακοίνωσε ότι έχουν πουληθεί 14,86 εκατομμύρια κονσόλες Switch, μαζί με περίπου τα μισά από αυτές αντίτυπα του Mario Kart 8 Deluxe – ένα καθαρό port του παιχνιδιού που κατάφερε να πουλήσει 8 εκατομμύρια περίπου επιπλέον αντίτυπα στο Wii U.

Η Nintendo πάντως το πιθανότερο είναι ότι ετοιμάζει  και άλλους τίτλους για τη mobile πλατφόρμα. Αρχικά σκόπευε να κυκλοφορήσει πέντε παιχνίδια για smartphones το 2017, και από αυτά είδαμε μόνο τα Super Mario Run, Fire Emblem Heroes, Animal Crossing: Pocket Camp και το social app Miitomo. Πέρυσι επίσης η Wall Street Journal ανέφερε πως η Nintendo εργαζόταν πάνω σε έναν mobile τίτλο από τη σειρά Legend of Zelda.

The Verge

Δείτε ολόκληρο το άρθρο

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εμένα μου λείπει το Μάριο καρτ εποχές nintendo ds .. γουσταρα για ημερήσιες για τις κόντρες που είχαμε μικροί στο λεωφορείο 5 και άτομα κάθε φορά.

Αν γίνει κάτι παρόμοιο για τα κινητά ειλικρινά θα μιλάμε για μεγάλα κέρδη

• Like 2

Δεν εχω αγορασει ποτε εφαρμογη γιια το κινητο μεχρι τωρα,αν αξιζει θα ειναι η πρωτη αγορα μου γιατι ειναι φοβερα διασκεδαστικο παιχνιδι

• Like 1
  • Thanks 2

μετα λενε για τη blizzard οτι "αρμεγει" το WoW μεχρι τελικης πτωσης. Προσωπικα με βρισκει παγερα αδιαφορο το brand Μario. Εχω μεινει στα πρωτα Μαριο...καρτ και 3d κλπ δε με συγκινησαν....αλλα προφανως υπαρχει μεγαλη ζητηση και αρεσει.

• Like 1

Τα Mario είναι από τα διασημότερα brands στα video games και το cart είναι το καλύτερο casual racing, ο χειρισμός θα είναι σωστός στα κινητά; αν ναι θα γεμίσουν χρήμα πάλι!

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Από τα πιο αγαπημένα μου παιχνίδια από τότε που είχα snes. Και αυτό και το ζελντα είναι ιδανικά για κινητά! 

Δεν με νοιάζει που θα μου τα πάρει η Nintendo. Αν η υλοποίηση είναι σωστή, τα αξίζουν με το παραπάνω.

Επεξ/σία από Retromaniac

Αν πρόκειται να ειναι σαν το αλλο το κανονικό Μάριο που όλοι το περιμέναμε και στο τελος κλάψαμε τοτε χεστηκαμε και βρωμισε. Καποια πραγματα απλα μενουν διαχρονικα και οσο και αν τα αλλαξεις η τα βελτιωσεις μενουν αδιάφορα στο τελος.

13 ώρες πριν, kyrileris είπε

Εμένα μου λείπει το Μάριο καρτ εποχές nintendo ds .. γουσταρα για ημερήσιες για τις κόντρες που είχαμε μικροί στο λεωφορείο 5 και άτομα κάθε φορά.

Αν γίνει κάτι παρόμοιο για τα κινητά ειλικρινά θα μιλάμε για μεγάλα κέρδη

Βασικά νοσταλγείς εκείνη την ηλικία και την όλη φάση πάρα το Mario Kart.

Και δυστυχώς δύσκολα θα το ξαναζήσεις αυτό. 

• Like 2

Το αγαπημένο μου Μάριο καρτ είναι στο Nintendo 64. Άπειρες ώρες με φίλους και οικογένεια. Χαίρομαι που θα βγει σε κινητά και αν είναι καλό θα το αγοράσω. 

• Like 3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

τα καλυτερα games σε καρτ μετα το crush ηταν τα ραγκρατς που ειχανε βγει και τα looney tunes 

Επεξ/σία από life is music
!
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...