bobirakos Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Γνωρίζει κάποιος εαν το συγκεκριμένο τηλεφωνο εχει led ειδοποήσεων? Το kimovil λεει οχι αλλα και σε αλλα τηλ. λεει οχι αλλα αυτο δεν ειναι εγκυρο. Ξερει κάποιος υπεύθυνα να μου πει? Ευχαριστώ.
saruman123 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Έχει ,αλλά μετά την αναβάθμιση από την miui 8 σε 9 υπάρχει πρόβλημα . Το διάβασα στο επίσημο site τις xiaomi. Επεξ/σία 1 Φεβρουαρίου 2018 από saruman123
fommof Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Το παρέλαβα την Δευτέρα, έχει led ειδοποιήσεων, είμαι με την MIUI 9.2.5.0 και δεν βλέπω κανένα πρόβλημα. Επεξ/σία 14 Φεβρουαρίου 2018 από fommof Αναγραφή πλήρους έκδοσης MIUI
Lnk Hlk Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Γνωρίζει κάποιος τι γίνεται με την κάρτα μνήμης στη συγκεκριμένη συσκευή? Εχει τοποθετήσει φίλη κάρτα μνήμης αλλα δεν βρίσκει επιλογή να την επιλέξει ως χώρο αποθήκευσης. Της είπαν πως ολα αποθηκευονται στη συσκευή (κατα συνέπεια γεμίζει η μνήμη του κινητου) και θα πρέπει να μεταφέρει βίντεο, φώτο κτλ απο το τηλ στο pc κι επειτα στην κάρτα μνήμης. Μήπως κάτι δεν κάνει καλα? ή όντως έτσι είναι?
fommof Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Settings -> Storage -> Storage settings και μπορεί να επιλέξει που θα σώνονται αρχεία των Camera, Themes, Backup, Gallery και Music ξεχωριστά.
Lnk Hlk Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Θα το κοιτάξω το βράδυ αν και μαυ ειπε τα κοίταξε όλα και το πήγε και το κοιταξαν και στον Κοτσόβολο απ όπου το πήρε. Ευχαριστώ για την απάντηση.
fommof Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Κανένα πρόβλημα. Λογικά μπορεί να έχει σχεδόν τα παντα στην κάρτα εκτός απο applications.
saruman123 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 3 ώρες πριν, Lnk Hlk είπε Θα το κοιτάξω το βράδυ αν και μαυ ειπε τα κοίταξε όλα και το πήγε και το κοιταξαν και στον Κοτσόβολο απ όπου το πήρε. Ευχαριστώ για την απάντηση. Και νομίζεις ότι ο Κωτσόβολος και η μεγάλες αλυσίδες ξέρουν?
fommof Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Ξέχασα, επίσης κάποιες εφαρμογές έχουν επιλογή στις ρυθμίσεις τους για το που θα "σωνουν" τα αρχεία τους, για παράδειγμα το Open Camera.
Lnk Hlk Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Απλά το έλεγξε το παιδί στο τμήμα τηλεπ/νιων. Οπως και να χει την ρύθμιση δεν τη βρίσκουμε
kodorevi8ulis Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Ρυθμίσεις -> Αποθηκευτικός χώρος -> τέρμα κάτω Ρυθμίσεις χώρου αποθήκευσης -> τα βάζεις όλα στο εξωτερικό (εφόσων έχεις βέβαια μέσα κάρτα) αυτό δεν έχει κάτι άλλο
Lnk Hlk Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια. Θα το κοιτάξω πάλι το βράδυ. Φυσικά κι έχει κάρτα μέσα. Αν πάλι δεν το βρώ θα τραβήξω screenshot να με βοηθείσετε. Να είστε καλά, ευχαριστώ πολύ.
saruman123 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 48 λεπτά πριν, kodorevi8ulis είπε Ρυθμίσεις -> Αποθηκευτικός χώρος -> τέρμα κάτω Ρυθμίσεις χώρου αποθήκευσης -> τα βάζεις όλα στο εξωτερικό (εφόσων έχεις βέβαια μέσα κάρτα) αυτό δεν έχει κάτι άλλο Μήπως δεν ισχύει αυτό στο android 7?
kodorevi8ulis Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, saruman123 είπε Μήπως δεν ισχύει αυτό στο android 7? Δεν νομίζω να έχει άλλο μενού όμως η miui οπότε (υποθέτω μιας και δεν έχω 7) αυτό είναι standard θα έλεγα τίποτα για adoptable storage αλλά δεν ξέρω αν το υποστηρίζει η miui ή το έχει (τα κάνει κάτι τέτοια) κρύψει ή απενεργοποιήσει
saruman123 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 1 ώρα πριν, kodorevi8ulis είπε Δεν νομίζω να έχει άλλο μενού όμως η miui οπότε (υποθέτω μιας και δεν έχω 7) αυτό είναι standard θα έλεγα τίποτα για adoptable storage αλλά δεν ξέρω αν το υποστηρίζει η miui ή το έχει (τα κάνει κάτι τέτοια) κρύψει ή απενεργοποιήσει Ναι έχεις δίκιο τώρα πήρα το άλλο τηλέφωνο που έχω την κάρτα και το λέει έτσι όπως το είπες. Το δικό μου έχει 64 και δεν έχω βάλει γι'αυτό το είπα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα