Προς το περιεχόμενο

Xiaomi Redmi Note 5a Standar

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γνωρίζει κάποιος εαν το συγκεκριμένο τηλεφωνο εχει led ειδοποήσεων? Το kimovil λεει οχι αλλα και σε αλλα τηλ. λεει οχι αλλα αυτο δεν ειναι εγκυρο. Ξερει κάποιος υπεύθυνα να μου πει? Ευχαριστώ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχει ,αλλά μετά την αναβάθμιση από την miui 8 σε 9 υπάρχει πρόβλημα .

Το διάβασα στο επίσημο site τις xiaomi.

Επεξ/σία από saruman123
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το παρέλαβα την Δευτέρα, έχει led ειδοποιήσεων, είμαι με την MIUI 9.2.5.0 και δεν βλέπω κανένα πρόβλημα.

Επεξ/σία από fommof
Αναγραφή πλήρους έκδοσης MIUI
Δημοσ.

Γνωρίζει κάποιος τι γίνεται με την κάρτα μνήμης στη συγκεκριμένη συσκευή?

Εχει τοποθετήσει φίλη κάρτα μνήμης αλλα δεν βρίσκει επιλογή να την επιλέξει ως χώρο αποθήκευσης. Της είπαν πως ολα αποθηκευονται στη συσκευή (κατα συνέπεια γεμίζει η μνήμη του κινητου)  και θα πρέπει να μεταφέρει βίντεο, φώτο κτλ απο το τηλ στο pc κι επειτα στην κάρτα μνήμης.

Μήπως κάτι δεν κάνει καλα? ή όντως έτσι είναι?

Δημοσ.

Θα το κοιτάξω το βράδυ αν και μαυ ειπε τα κοίταξε όλα και το πήγε και το κοιταξαν και στον Κοτσόβολο απ όπου το πήρε.

Ευχαριστώ για την απάντηση.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Lnk Hlk είπε

Θα το κοιτάξω το βράδυ αν και μαυ ειπε τα κοίταξε όλα και το πήγε και το κοιταξαν και στον Κοτσόβολο απ όπου το πήρε.

Ευχαριστώ για την απάντηση.

Και νομίζεις ότι ο Κωτσόβολος και η μεγάλες αλυσίδες ξέρουν? :blink:

Δημοσ.

Ξέχασα, επίσης κάποιες εφαρμογές έχουν επιλογή στις ρυθμίσεις τους για το που θα "σωνουν" τα αρχεία τους, για παράδειγμα το Open Camera.

Δημοσ.

Ρυθμίσεις -> Αποθηκευτικός χώρος -> τέρμα κάτω Ρυθμίσεις χώρου αποθήκευσης -> τα βάζεις όλα στο εξωτερικό (εφόσων έχεις βέβαια μέσα κάρτα)

αυτό 

δεν έχει κάτι άλλο

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια. Θα το κοιτάξω πάλι το βράδυ. Φυσικά κι έχει κάρτα μέσα. Αν πάλι δεν το βρώ θα τραβήξω screenshot να με βοηθείσετε.

Να είστε καλά, ευχαριστώ πολύ.

Δημοσ.
48 λεπτά πριν, kodorevi8ulis είπε

Ρυθμίσεις -> Αποθηκευτικός χώρος -> τέρμα κάτω Ρυθμίσεις χώρου αποθήκευσης -> τα βάζεις όλα στο εξωτερικό (εφόσων έχεις βέβαια μέσα κάρτα)

αυτό 

δεν έχει κάτι άλλο

Μήπως δεν ισχύει αυτό στο android 7?

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, saruman123 είπε

Μήπως δεν ισχύει αυτό στο android 7?

Δεν νομίζω να έχει άλλο μενού όμως η miui :) οπότε (υποθέτω μιας και δεν έχω 7) αυτό είναι standard 

θα έλεγα τίποτα για adoptable storage αλλά δεν ξέρω αν το υποστηρίζει η miui ή το έχει (τα κάνει κάτι τέτοια) κρύψει ή απενεργοποιήσει

Δημοσ.
1 ώρα πριν, kodorevi8ulis είπε

Δεν νομίζω να έχει άλλο μενού όμως η miui :) οπότε (υποθέτω μιας και δεν έχω 7) αυτό είναι standard 

θα έλεγα τίποτα για adoptable storage αλλά δεν ξέρω αν το υποστηρίζει η miui ή το έχει (τα κάνει κάτι τέτοια) κρύψει ή απενεργοποιήσει

Ναι έχεις δίκιο τώρα πήρα το άλλο τηλέφωνο που έχω την κάρτα και το λέει έτσι όπως το είπες.

Το δικό μου έχει 64 και δεν έχω βάλει γι'αυτό το είπα :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...