Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα και καλό μήνα

Αγόρασα απο το geekbuying απο αποθήκη της Ιταλίας το Mi max 2 4 ram/64. ;

Ηρθε μέσα σε 3  μέρες και χάρηκα.... μετά έφυγε η χαρά 

Καθώς έγινε αναβάθμιση όπως μου ζήτησε το τηλέφωνο και έβαλα τα προγράμματα μου είπα να δοκιμάσω τις κάμερες.

Η μπροστά κάμερα όμορφη αλλα η πίσω στο δεξιό μέρος είναι της φωτογραφίας εμφανίζεται θολή. 

Δοκιμάστηκε hard reset καθώς και άλλο πρόγραμμα κάμερας και πάλι τα ίδια. 

Υπάρχει κάποιος που είχε το ίδιο πρόβλημα ? πιθανές λύσεις?

Η info quest δεν υποστηρίζει DOA. έκανα complain στο geekbuying αλλα και μέσω paypal αλλα καμία απάντηση απο χτές για επιστροφή χρημάτων.

Τι άλλο μπορώ να κάνω ? προτάσεις? Αν υπάρχει κάποιος τεχνικός ας επικοινωνήσει μέσω πμ αλλα ευπροδεκτες και οι απόψεις σας.

Ευχαριστω προκαταβολικά

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αφου εισαι αθηνα προτεινω να κανεις το εξης .
Κατεβα κεντρο στην οδο σωκρατους 22 στο υψος πισω απο το παλιο δημαρχειο ειναι ενα μαγαζι που παιζει μονο με xiaomi  [ https://www.mymegastore.gr/ ]      που εχει μεσα καμμια 10αρια "επισκευαστες" στο παταρι .
Τραβα παρε μια 1η γνωμη-αποψη για το τι παιζει .

https://www.facebook.com/pg/mymegastore.gr/services/

Off2ka0.png

Επεξ/σία από villasg
Δημοσ.

Για να γίνει επιστροφή χρημάτων πρέπει να επιστρέψεις την συσκευή από που και ως που να σου επιστρέψουν τα λεφτά ? Εκτός αν εννοείς partial refund ... Τότε πρέπει να στείλεις φωτογραφίες - βίντεο με το πρόβλημα και αν το δεχτεί το κατάστημα και δεν σου ζήτησει να στείλεις το κινητό πίσω 

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, dietlosscoffee είπε

Καλησπέρα και καλό μήνα

Αγόρασα απο το geekbuying απο αποθήκη της Ιταλίας το Mi max 2 4 ram/64. ;

Ηρθε μέσα σε 3  μέρες και χάρηκα.... μετά έφυγε η χαρά 

Καθώς έγινε αναβάθμιση όπως μου ζήτησε το τηλέφωνο και έβαλα τα προγράμματα μου είπα να δοκιμάσω τις κάμερες.

Η μπροστά κάμερα όμορφη αλλα η πίσω στο δεξιό μέρος είναι της φωτογραφίας εμφανίζεται θολή. 

Δοκιμάστηκε hard reset καθώς και άλλο πρόγραμμα κάμερας και πάλι τα ίδια. 

Υπάρχει κάποιος που είχε το ίδιο πρόβλημα ? πιθανές λύσεις?

Η info quest δεν υποστηρίζει DOA. έκανα complain στο geekbuying αλλα και μέσω paypal αλλα καμία απάντηση απο χτές για επιστροφή χρημάτων.

Τι άλλο μπορώ να κάνω ? προτάσεις? Αν υπάρχει κάποιος τεχνικός ας επικοινωνήσει μέσω πμ αλλα ευπροδεκτες και οι απόψεις σας.

Ευχαριστω προκαταβολικά

Και ποιος σου είπε ότι η info quest θα σου απαντήσει σε κάτι το οποίο δεν το πήρες από σημείο πώλησης......

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...