dietlosscoffee Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Καλησπέρα και καλό μήνα Αγόρασα απο το geekbuying απο αποθήκη της Ιταλίας το Mi max 2 4 ram/64. ; Ηρθε μέσα σε 3 μέρες και χάρηκα.... μετά έφυγε η χαρά Καθώς έγινε αναβάθμιση όπως μου ζήτησε το τηλέφωνο και έβαλα τα προγράμματα μου είπα να δοκιμάσω τις κάμερες. Η μπροστά κάμερα όμορφη αλλα η πίσω στο δεξιό μέρος είναι της φωτογραφίας εμφανίζεται θολή. Δοκιμάστηκε hard reset καθώς και άλλο πρόγραμμα κάμερας και πάλι τα ίδια. Υπάρχει κάποιος που είχε το ίδιο πρόβλημα ? πιθανές λύσεις? Η info quest δεν υποστηρίζει DOA. έκανα complain στο geekbuying αλλα και μέσω paypal αλλα καμία απάντηση απο χτές για επιστροφή χρημάτων. Τι άλλο μπορώ να κάνω ? προτάσεις? Αν υπάρχει κάποιος τεχνικός ας επικοινωνήσει μέσω πμ αλλα ευπροδεκτες και οι απόψεις σας. Ευχαριστω προκαταβολικά
villasg Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Αφου εισαι αθηνα προτεινω να κανεις το εξης . Κατεβα κεντρο στην οδο σωκρατους 22 στο υψος πισω απο το παλιο δημαρχειο ειναι ενα μαγαζι που παιζει μονο με xiaomi [ https://www.mymegastore.gr/ ] που εχει μεσα καμμια 10αρια "επισκευαστες" στο παταρι . Τραβα παρε μια 1η γνωμη-αποψη για το τι παιζει . https://www.facebook.com/pg/mymegastore.gr/services/ Επεξ/σία 1 Φεβρουαρίου 2018 από villasg
dietlosscoffee Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Οκ σε ευχαριστω γνωρίζω που είναι το μαγαζί
ziaba Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Για να γίνει επιστροφή χρημάτων πρέπει να επιστρέψεις την συσκευή από που και ως που να σου επιστρέψουν τα λεφτά ? Εκτός αν εννοείς partial refund ... Τότε πρέπει να στείλεις φωτογραφίες - βίντεο με το πρόβλημα και αν το δεχτεί το κατάστημα και δεν σου ζήτησει να στείλεις το κινητό πίσω 1
dietlosscoffee Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 δεν εχω προβλημα να τους το στείλω πίσω ή να το κάνουν αντικατάσταση γιατι απλά λειτούργησε μόνο 1 ώρα
saruman123 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 2 ώρες πριν, dietlosscoffee είπε Καλησπέρα και καλό μήνα Αγόρασα απο το geekbuying απο αποθήκη της Ιταλίας το Mi max 2 4 ram/64. ; Ηρθε μέσα σε 3 μέρες και χάρηκα.... μετά έφυγε η χαρά Καθώς έγινε αναβάθμιση όπως μου ζήτησε το τηλέφωνο και έβαλα τα προγράμματα μου είπα να δοκιμάσω τις κάμερες. Η μπροστά κάμερα όμορφη αλλα η πίσω στο δεξιό μέρος είναι της φωτογραφίας εμφανίζεται θολή. Δοκιμάστηκε hard reset καθώς και άλλο πρόγραμμα κάμερας και πάλι τα ίδια. Υπάρχει κάποιος που είχε το ίδιο πρόβλημα ? πιθανές λύσεις? Η info quest δεν υποστηρίζει DOA. έκανα complain στο geekbuying αλλα και μέσω paypal αλλα καμία απάντηση απο χτές για επιστροφή χρημάτων. Τι άλλο μπορώ να κάνω ? προτάσεις? Αν υπάρχει κάποιος τεχνικός ας επικοινωνήσει μέσω πμ αλλα ευπροδεκτες και οι απόψεις σας. Ευχαριστω προκαταβολικά Και ποιος σου είπε ότι η info quest θα σου απαντήσει σε κάτι το οποίο δεν το πήρες από σημείο πώλησης......
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα