dietlosscoffee Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Καλησπέρα και καλό μήνα Αγόρασα απο το geekbuying απο αποθήκη της Ιταλίας το Mi max 2 4 ram/64. ; Ηρθε μέσα σε 3 μέρες και χάρηκα.... μετά έφυγε η χαρά Καθώς έγινε αναβάθμιση όπως μου ζήτησε το τηλέφωνο και έβαλα τα προγράμματα μου είπα να δοκιμάσω τις κάμερες. Η μπροστά κάμερα όμορφη αλλα η πίσω στο δεξιό μέρος είναι της φωτογραφίας εμφανίζεται θολή. Δοκιμάστηκε hard reset καθώς και άλλο πρόγραμμα κάμερας και πάλι τα ίδια. Υπάρχει κάποιος που είχε το ίδιο πρόβλημα ? πιθανές λύσεις? Η info quest δεν υποστηρίζει DOA. έκανα complain στο geekbuying αλλα και μέσω paypal αλλα καμία απάντηση απο χτές για επιστροφή χρημάτων. Τι άλλο μπορώ να κάνω ? προτάσεις? Αν υπάρχει κάποιος τεχνικός ας επικοινωνήσει μέσω πμ αλλα ευπροδεκτες και οι απόψεις σας. Ευχαριστω προκαταβολικά
klimac Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Θα σου πρότεινα να κινηθείς από το PAYPAL. Επίσης, για όσους μπορεί να αγοράσουν κινητό xiaomi: Πιστεύω ότι η ποιότητα της εταιρίας έχει πέσει. Έχουν περάσει από τα χέρια μου: MI2S, MI4C(μικρό-θέμα με την πίσω κάμερα), 2x MI5 (κάηκε η μητρική σε 1.5 χρόνια και στα δύο, διαφορετικά κινεζομάγαζα), MI5S, MI5 (ebay, second hand), Redmi Note 4 Δεν τα γράφω για να ανοίξω συζήτηση. Απλά γράφω τη εμπειρία μου.
stelios18120 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Έχω mi max 2 σαν δεύτερο κινητό εδώ και αρκετό καιρό (βέβαια έχουν περάσει αρκετά xiaomi από τα χέρια μου) και ποτέ δεν είχα κανένα θέμα με κανένα xiaomi Είναι τι θα σου κάτσει.μπορει να κάτσει βλάβη σε κινητό από την πρώτη στιγμή και σε άλλο να το έχεις χρόνια και να μην πάθει τίποτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα