Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ένα κινητό που να είναι ανθεκτικό , να μην μοιάζει σαν τρακτέρ και να είναι οικονομικό, δεν μπορεί να υπάρξει;Και χωρίς να είναι το παλιό Nokia 3310 :P

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Karpouzoeispraktoras είπε

Ως λάτρης των ορεινών αθλημάτων περιμένω τα specs και κρατώ αναμονή. Μέχρι στιγμής το Sony Xperia XZs που έχω, κατάφερε και μ' έβγαλε μέχρι τα 5600 υψόμετρο καλύπτωντας με τη φωτογραφία και το GPS του με χειρισμό του με τα χοντρά γάντια χωρίς πρόβλημα. Επίσης και σε σπορ αναρριχήσεις. Χαίρομαι που αρχίζουν κάποιοι κατασκευαστές και λαμβάνουν στα σοβαρά την ανάπτυξη rugged κινητών, ελπίζω αν όχι αυτό τότε κάποιο από τα επόμενα να είναι αρκετά καλό για συνδυασμό ποιοτικών φωτογραφιών, διάρκειας μπαταρίας, λοιπων χαρακτηριστικών και βεβαίως ανθεκτικότητας.

Αναμένουμε!

σε ποια κορυφη ανεβηκες?

Δημοσ.
20 hours ago, Retromaniac said:

Νομίζω απευθύνεται και σε όλους μας που έχουμε μικρά παιδιά. :D

(10 τζαμάκια σε 2 χρόνια έχω αλλάξει :P )

Στα 11 αλλάζεις παιδί :P 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 2/1/2018 στις 7:56 ΜΜ, ~Joker~ είπε

Θα πηγαίνεις στην αντιπροσωπία και θα ρωτάς "πόσο πάει η φουλ έξτρα έκδοση?!?" "Με θερμαινομενα πλήκτρα βγαίνει?!!" "Το μεταλλικό χρώμα είναι έξτρα στην τιμή!??" Κλπ κλπ...

Θα υπαρχει και η plus εκδοση που θα καθεσαι πανω του και θα σε πηγαινει για hiking😂😂

Επεξ/σία από Daniel.Raris
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 2/2/2018 στις 9:53 ΠΜ, Karpouzoeispraktoras είπε

Ως λάτρης των ορεινών αθλημάτων περιμένω τα specs και κρατώ αναμονή. Μέχρι στιγμής το Sony Xperia XZs που έχω, κατάφερε και μ' έβγαλε μέχρι τα 5600 υψόμετρο καλύπτωντας με τη φωτογραφία και το GPS του με χειρισμό του με τα χοντρά γάντια χωρίς πρόβλημα. Επίσης και σε σπορ αναρριχήσεις. Χαίρομαι που αρχίζουν κάποιοι κατασκευαστές και λαμβάνουν στα σοβαρά την ανάπτυξη rugged κινητών, ελπίζω αν όχι αυτό τότε κάποιο από τα επόμενα να είναι αρκετά καλό για συνδυασμό ποιοτικών φωτογραφιών, διάρκειας μπαταρίας, λοιπων χαρακτηριστικών και βεβαίως ανθεκτικότητας.

Αναμένουμε!

το μεγαλο μερος της αγορας κοιταζει τον μεσο χρηστη και το τι επιλεγει....οποτε κανεις σοβαρος κατασκευαστης δεν θα ασχοληθει με την αναπτυξη rugged  κινητων διοτι το κομματι της αγορας ειναι μικρο ,για την ακριβεια ειναι σταγονα σε λιμνη ....και αφου ενα xperia ZXs σε εβγαλε ασπροπροσωπο ,δεν υπαρχει ιδιαιτερος λογος ενας σοβαρος κατασκευαστης να βγαλει κατι ανθεκτικο ,εφοσον τα ηδη μοντελα κανουν την δουλεια τους μια χαρα με μια καλη ανθεκτικη θηκη ,σε extream sport ,αναρριχησεις ,θαλασσια σπορ ...μονο η αδιαβροχοποιηση ενδιαφερει ,εαν πεσει το κινητο στην αναρριχηση δεν νομιζω ουτε να επιβιωσει ενα rugged κινητο ή ποσο μαλλον να κατεβεις να ψαξεις να το βρεις ,οπως και αυτος που κανει kite surf αποκλειεται να βουτηξει να βρει το κινητο στην απεραντη θαλασσα !!!

Επεξ/σία από georgetsl

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...