[email protected] Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Γεια σας. Εχω ένα πρόβλημα μάλλον με τα καλώδια που συνδέουν το πικαπ με τον ενισχυτή.Είναι RCA αρσενικά. Κ λέω μάλλον γιατί οταν παιζει το CD δεν έχω κάποιο πρόβλημα, ένω όταν παίζει το πικαπ απο τα ηχεια μου ακούγεται ο ήχος κάπως σαν μουντος. Το θέμα επίσης είναι πως τα RCA καλώδια έχουν μία έξοδο, δηλαδή είναι μέσα στο πικαπ η μία άκρη. Το έχετε ανοίξει ποτέ μήπως? Μήπως υπάρχει κάποιος τρόπος να καθαρίσω τα RCA? Εχω και αλλο πικαπ αλλά δεν έχει κεφαλι κ βελόνα "dual cs 2215 turntable". Μου ζητανε για αυτά περίπου 70 ευρω. Δεν ξέρω αν πρέπει να κρατήσω τα πικαπ αυτά ή να πάρω κάτι αλλο. Σκέφτομαι να πάρω άλλο πικαπ το πολύ μέχρι 150 ευρώ. μεταχειρισμένα κοίταγα http://www.xe.gr/hlektronika/pikap|ad-453547927.html Τελικα τι θα μου προτείνατε? Είναι μεγάλο το μήνυμα κ μπορεί να μπερδευτήκατε, συγγνώμη
xrhstosiak Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 1) εχεις προενισχυτη για πικαπ; 2) ο ενισχυτης σου εχει εισοδο μονο για πικαπ; 3) ειναι για την καταλληλη κεφαλη / βελονα ειναι δυο ειδων κινητου πηνιου και κινητου μαγνητη; 4) το πικαπ το εχεις σεταρει καλιμπραρει στα βαρυδακια του και αλλες ρυθμισεις; 5) τα μαγαζια με τα ηλεκτρονικα εχουν καθαριστικα επαφων για τα rca βυσματα σου 6) τα βιλυλια σου ειναι καθαρα απο στατικο ή αν ειναι πολυ παλια εχουν περασει απο κανα πλυντηριο δισκων; θα κοιταζα κανα project μεταχειρισμενο 2
becoming_I Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Όπως ακριβώς σου τα είπε ο @xrhstosiak. Τα περισσότερα πικάπ θέλουν phono stage εκτός από αυτά που τον έχουν ενσωματομένο(το αναφέρουν). Η τιμή για βελόνα κεφαλή γύρω στα 70€ ελπίζω να περιλαμβάνει και το ζύγισμα με τη ρύθμιση. Αν είναι να πας σε μεταχειρισμένο πικαπ και θες technics πάρε το sl1200 mk2, τσιμπάει στην τιμή αλλά είναι σκυλί και θα στα βγάλει τα λεφτά του. Μέχρι να δεις τι παίζει φτιάξε το πικαπ σου και πάρε ένα καλό phono stage.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα