Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ψαχνοντας στο kimovil για κινητα με τα χαρακτηριστικα που θελω επεσα στο mi note 2 (ειχα στα υποψιν το note 3) και επαθα σοκ. Oled οθονη, 821 snap αντι του 660(δεν ειναι ανωτερο?) και antutu 160k vs 104 στο 3αρι. Μονο στην καμερα φαινεται να υπερτερει το πιο συγχρονο μοντελο και η απορια μου ειναι μηπως χανω κατι που βγαζει ματι? 

https://www.kimovil.com/el/sygkrish/xiaomi-mi-note-2,xiaomi-mi-note-3

Επεξ/σία από cloud13
Δημοσ.

Όχι όπως τα γράφεις είναι βέβαια η κάμερα του 3 σε σχέση με το 2 είναι η μέρα με την νύχτα, όπως βέβαια διαφορά είχαν και οι τιμές με τις οποίες ξεκίνησαν.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, ASTOU είπε

Όχι όπως τα γράφεις είναι βέβαια η κάμερα του 3 σε σχέση με το 2 είναι η μέρα με την νύχτα, όπως βέβαια διαφορά είχαν και οι τιμές με τις οποίες ξεκίνησαν.

Σε σχεση με την καμερα του Μοτο x 2014 που εχω και του note 2 η μερα με τη νυχτα δεν θα μου φανει?? Τα υπολοιπα specs ειναι εξαιρετικα και το θεμα αναβαθμισεων δεν με καιει τοσο αν δεν παρει το Oreo..

Δημοσ.

Θα πάρει σίγουρα το oreo και ναι θα είναι σαν την μέρα με τη νύχτα. Ο 821 είναι ακόμη killer προσωπικά δεν μπορώ να διακρίνω κάποια διαφορά ανάμεσα στο oneplus 3t μου και σε s8 φίλου. 

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επίσης το note 2(6/128 global) υποστηρίζει την 800αρα ενώ το mi note 3 όχι

Επεξ/σία από saruman123
  • Like 1
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...