kjtzemis Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, strawman είπε Οταν γραφεις 2.210 οντως εννοεις τοσο η εκανες ορθογραφικο??? Το οτι κολλαει στο test δεν ειναι περιεργο, απλα τετοια test ειναι φτιαγμενα να χρησιμοποιουν ολη την επεξεργαστικη ισχυ, οποτε δεν εχουν μεινει αλλοι ποροι ελευθεροι με αποτελεσμα να νομιζεις οτι κολλαει επειδη δεν ανταποκρινεται. Νομιζω οτι απο τις ρυθμισεις εισαι okay εκτος απο τις μνημες. Γιατι τις εχεις 1.4? Δεν δουλευουν με 1.35? Παντως οι θερμοκρασιες σου δεν εξηγουνται με τιποτα. Ειναι πολυ υψηλες για τετοιες τασεις. Τεσπα, αν θες να συνεχισεις να δεις μεχρι που φτανει, μπες παλι στο bios, ασε τα volt σταθερα και ανεβασε λιγο το multiplier. 0.25 ανεβαινει αν δεν κανω λαθος. Τρεξε παλι τα burn test, αν στο βγαλει χωρις crash ξανακανε το απο πανω, ανεβασε δηλαδη λιγο ακομα το multiplier. Καποια στιγμη θα κρασαρι στo burn test. Οταν κρασαρει λοιπον ειτε κατεβαζεις το multiplier στο αμεσως επομενο σταδιο που ηταν stable, ειτε ανεβαζεις την ταση λιγο για να εισαι σταθερος στην υψηλοτερη συχνοτητα. Αλλα με τετοιες θερμοκρασιες δεν σου συνιστω να ανεβασεις την ταση. Οχ ναι λαθος δικο μου ορθογραφικο, 1.210 ηθελα να γραψω και 1.221. οχι δεν θα ηθελα να δω αν φτανει παραπανω να τον παω δλδ στα οριο, μηπως να κατεβαζα κιολας λιγο αν ειναι να χαμηλωσουν οι θερμοκρασιες?για να κατεβουν τι θα επρεπε να κανω?κατεβαζω μονο multiplier ή ταση?ή και τα δυο?τι προτεινεις?στην θεση μου δλδ με τετοιες θερμοκρασιες τι θα εκανες? τις μνημες δεν τις πειραξα, απλα αποταν εβαλα την επιλογη d.o.c.p. για να μου τις πιασει και ως 3000 (στην αρχη μου τις ειχε στο auto στα 2133) τις εβαλε μονο του στο 1.4...τις κατεβαζω και αυτες? Επεξ/σία 3 Φεβρουαρίου 2018 από kjtzemis
strawman Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 H ταση ειναι που προκαλει θερμοτητα. Η συχνοτητα λιγο ρολο παιζει. Εγω θα σου ελεγα αστον στοκ, μιας και αν δεν τον πας 3.7 δεν εχει νοημα το OC. Παντως για τις θερμοκρασιες κατι φταιει. Ειτε ακουμπησες λιγο την ψυκτρα και εφυγε παστα απο πανω ειτε δεν κουμπωσε καλα. Περα απο benchmarks δεν νομιζω να εχεις αλλου προβλημα λογω θερμοκρασιας, μιας και δυσκολα να παει πανω απο 60
kjtzemis Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Η αλήθεια είναι ότι ακούμπησα Καταλαθος λίγο την πάστα αλλα το κοίταξα και δρν είχε φύγει καθόλου...τι να κάνω να αγοράσω και να περάσω νέα πάστα;;;;αυτή την στιγμή χώρις να κάνω τπτ στο pc εδω και κανα 2ωρω απλα είναι ανοιχτός κοιτάζω την θερμοκρασία του από το ryzen master και παίζει από 40-43 βαθμούς. Edit: επισης μια απορία που έχω...το ρολόι που γράφει σε ένα σημείο στο Ryzen master και μου το εχει χρονισμενο στα 667mhz (μπορώ να το προσαρμοσω έως 1600) τι είναι;;; Επεξ/σία 3 Φεβρουαρίου 2018 από kjtzemis
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα