bill_2 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Καλησπερα παιδια εχω ενα Apple Time Capsule 2Τ Model A1302 και ειχα καιρο να το συνδεσω ,οποτε προσπάθησα σημερα να το βαλω και δεν Ανάβει καθολου ! δοκιμασα διαφορετικες μπριζες η καλωδια αλλα παλι τιποτα ! δεν το ακουω καθολου κ εννοω απο θορυβο αλλα ουτε ανάβει το λαμπακι ,σαν να ειναι νεκρο δλδ ! τι κανω τωρα ? ευχαριστω
jumaru99 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Τροφοδοτικό είναι κατά 99,99%. Το ανοίγεις, βλέπεις ποιοι πυκνωτές έχουν αλλοιωθεί/σκάσει τους αλλάζεις(προτίμησε Ιαπωνίας 105 βαθμών ), κόστος 2-3€ max και θα 'ναι σαν καινούργιο. 1
bill_2 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 να το παω δλδ σε ενα φιλο που ξερω εδω τοπικά που ανοίγει/φτιαχνει pc/και λιγα macbookpro η νσ το παω σε ενα εργαστήρι ηλεκτρονικών ? 1 ώρα πριν, jumaru99 είπε Τροφοδοτικό είναι κατά 99,99%. Το ανοίγεις, βλέπεις ποιοι πυκνωτές έχουν αλλοιωθεί/σκάσει τους αλλάζεις(προτίμησε Ιαπωνίας 105 βαθμών ), κόστος 2-3€ max και θα 'ναι σαν καινούργιο. εχεις καποιο λινκ απο μαγαζι με τετοιους πυκνωτες αθηνα ? thanks
kostasrodos29 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Δεν ξέρω κάποιο αξιόπιστο να σου προτείνω μιας και είμαι επαρχία αλλά αν κοιτάξεις θα βρεις πολλά . Κάνε μερικά τηλέφωνα ;-). 1
jumaru99 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 1 ώρα πριν, bill_2 είπε να το παω δλδ σε ενα φιλο που ξερω εδω τοπικά που ανοίγει/φτιαχνει pc/και λιγα macbookpro η νσ το παω σε ενα εργαστήρι ηλεκτρονικών ? εχεις καποιο λινκ απο μαγαζι με τετοιους πυκνωτες αθηνα ? thanks Όποιος χειρίζεται κολλητήρι μπορεί να το κάνει, 5 λεπτά δουλειά είναι. Κάποιο μαγαζί δεν έχω πρόχειρο. Μπορείς να βρεις και σε πολλά συνοικιακά μαγαζιά με ηλεκτρονικά αλλά και στο κέντρο(Πατησίων/Κάνιγγος και τριγύρω).
bill_2 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 να σαι καλα ,αν και ειμαι επαρχια ,εχει τετοια και εδω ,θα παω σε ενα που να το κατεχουνε περισσοτερο ! 9 λεπτά πριν, jumaru99 είπε Όποιος χειρίζεται κολλητήρι μπορεί να το κάνει, 5 λεπτά δουλειά είναι. Κάποιο μαγαζί δεν έχω πρόχειρο. Μπορείς να βρεις και σε πολλά συνοικιακά μαγαζιά με ηλεκτρονικά αλλά και στο κέντρο(Πατησίων/Κάνιγγος και τριγύρω). https://www.youtube.com/watch?v=4x5Qab8DJyo&list=PLuu4z8ptoCwy3ctVyve6nwjHfhW3Z2Hyg&index=4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα