Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια εχω ενα Apple Time Capsule 2Τ Model A1302 και ειχα καιρο να το συνδεσω ,οποτε προσπάθησα σημερα να το βαλω και δεν Ανάβει καθολου ! δοκιμασα διαφορετικες μπριζες η καλωδια αλλα παλι τιποτα ! 

δεν το ακουω καθολου κ εννοω απο θορυβο αλλα ουτε ανάβει το λαμπακι ,σαν να ειναι νεκρο δλδ ! 

τι κανω τωρα ? ευχαριστω 

Δημοσ.

Τροφοδοτικό είναι κατά 99,99%. Το ανοίγεις, βλέπεις ποιοι πυκνωτές έχουν αλλοιωθεί/σκάσει τους αλλάζεις(προτίμησε Ιαπωνίας 105 βαθμών ), κόστος 2-3€ max και θα 'ναι σαν καινούργιο.

• Like 1
Δημοσ.

να το παω δλδ σε ενα φιλο που ξερω εδω τοπικά που ανοίγει/φτιαχνει pc/και λιγα macbookpro η  νσ το παω σε ενα εργαστήρι ηλεκτρονικών ?

1 ώρα πριν, jumaru99 είπε

Τροφοδοτικό είναι κατά 99,99%. Το ανοίγεις, βλέπεις ποιοι πυκνωτές έχουν αλλοιωθεί/σκάσει τους αλλάζεις(προτίμησε Ιαπωνίας 105 βαθμών ), κόστος 2-3€ max και θα 'ναι σαν καινούργιο.

εχεις καποιο λινκ απο μαγαζι με τετοιους πυκνωτες αθηνα ?  thanks

Δημοσ.

Δεν ξέρω κάποιο αξιόπιστο να σου προτείνω μιας και είμαι επαρχία αλλά αν κοιτάξεις θα βρεις πολλά . Κάνε μερικά τηλέφωνα ;-). 

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, bill_2 είπε

να το παω δλδ σε ενα φιλο που ξερω εδω τοπικά που ανοίγει/φτιαχνει pc/και λιγα macbookpro η  νσ το παω σε ενα εργαστήρι ηλεκτρονικών ?

εχεις καποιο λινκ απο μαγαζι με τετοιους πυκνωτες αθηνα ?  thanks

Όποιος χειρίζεται κολλητήρι μπορεί να το κάνει, 5 λεπτά δουλειά είναι. 
Κάποιο μαγαζί δεν έχω πρόχειρο. Μπορείς να βρεις και σε πολλά συνοικιακά μαγαζιά με ηλεκτρονικά αλλά και στο κέντρο(Πατησίων/Κάνιγγος και τριγύρω).

Δημοσ.

να σαι καλα ,αν και ειμαι επαρχια ,εχει τετοια και εδω ,θα παω σε ενα που να το κατεχουνε περισσοτερο !

9 λεπτά πριν, jumaru99 είπε

Όποιος χειρίζεται κολλητήρι μπορεί να το κάνει, 5 λεπτά δουλειά είναι. 
Κάποιο μαγαζί δεν έχω πρόχειρο. Μπορείς να βρεις και σε πολλά συνοικιακά μαγαζιά με ηλεκτρονικά αλλά και στο κέντρο(Πατησίων/Κάνιγγος και τριγύρω).

https://www.youtube.com/watch?v=4x5Qab8DJyo&list=PLuu4z8ptoCwy3ctVyve6nwjHfhW3Z2Hyg&index=4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...