Επισκέπτης Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Καλησπερα!Εχω ενα λαπτοπ lenovo εδω και μισο χρονο και απο την μερα που το πηρα παρατηρω κατι περιεργο.Το λαπτοπ οταν το βγαζω απο το ρευμα και παιζω ενα παιχνιδι το παιχνιδι κολαει ενω οταν το εχω στο ρευμα κανενα προβλημα .Τι μπορει να συμβαινει;Επεισης 2 φορες παγωσε το πληκτρολογιο και μετα απο λιγο και η οθονη.Αναγκαστικα να το κλεισω (με το κουμπι γιατι ειχε κολησει ολοκληρο) και να το ξανανοιξω.Δεν ανοιξε με την πρωτη και τις δυο φορες. Μου εγραψε οτι υπαρχει καποιο σφαλμα και με επανεκινηση θα διωρθοθει και οντως διορθωθηκε.Τελος μια αλλη φορα μετα απο αναβαθμιση τον windows επαθε βλαβη ο σκληρος δισκος και μπηκε σε λειτουργια διορθωσης.Γενικα καποιες φορες κανει κατι μικρο κοληματα αργει να φορτοσει κατι κ.τλ.Μπορω να πω οτι σε γενικες γραμμες δεν ειμαι απογοητευμενος διοτι ειναι δυνατο συστημα.Οποιος μπορει να με βοηθησει. ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ intel i7 hdd 1tb nvidia gt920 m 8gb ram
ASTOU Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Σχετικά με το παιχνίδι κοίταξε στις ρυθμίσεις ενέργειας και βάλε max performance αντί για max battery life. Τα υπόλοιπα που αναφέρεις είναι bugs των windows.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα