Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα,,εχθές καθάρισα το πληκτρολόγιο (για σταθερό υπολογιστή) έβγαλα όλα τα πλήκτρα και έβγαλα όλη την βρωμιά,,και έγινε ατύχημα,,έπεσε νερό στο πληκτρολόγιο ενώ ήταν βγαλμένα τα πλήκτρα,,το άφησα να στεγνώσει έβαλα πάλι τα πλήκτρα και λειτουργούσε κανονικά,,εκτός από το enter που είναι δεξιά στους αριθμούς,,και σήμερα τίποτα,,όταν το συνδέω φρικάρει και το ποντίκι,,κάνω scroll για κατεβεί η σελίδα που είμαι και κάνει zoom in/out,,στην εκκίνηση του υπολογιστή ακούγεται ένα τακ-τακ-τακ και μετά μπαίνει,,τώρα έχω συνδέσει ένα άλλο πληκτρολόγιο και όλα είναι μια χαρά,,μήπως τα έπαιξε το πληκτρολόγιο από το νερό που έπεσε; Μπορώ να κάνω κάτι για να λειτουργήσει πάλι;

Δημοσ.

Το πιο πιθανό είναι να πρέπει να το αλλάξεις αλλά δοκίμασε με το πιστολάκι για τα μαλλιά και περνά το αρκετές φορές! Ίσως φτιάξει! 

Δημοσ.

Έκανα με το πιστολακι,,το σκουπισα αλλα τιποτα,,μαλλον χαλασε,,αυτο το τακ-τακ στην εκκινηση ακουγεται μονο οταν συνδεω το συγκεκριμενο πληκτρολογιο,,τι σημαίνει;

Δημοσ.

πως να το εξηγήσω,,ας πούμε όταν έχει χαλάσει ο σκληρός δίσκος και ακούγεται αυτός ο ήχος,, αλλά δεν είναι από τον δίσκο αυτός ο ήχος,,γιατί μόνο όταν συνδέω το συγκεκριμένο πληκτρολόγιο ακούω αυτόν τον ήχο στην μονάδα,,μόλις μπει στα windows σταματάει

Δημοσ.

Άρα τα παίξε,,το έχω αντικαταστήσει ήδη άπλα έλεγα μήπως υπήρχε καμιά σωτηρία,,σ ευχαριστώ για την βοήθεια

• Like 1
Δημοσ.
Στις 1/2/2018 στις 1:12 ΜΜ, maou28 είπε

όταν το συνδέω φρικάρει και το ποντίκι,,κάνω scroll για κατεβεί η σελίδα που είμαι και κάνει zoom in/out,,στην εκκίνηση του υπολογιστή ακούγεται ένα τακ-τακ-τακ και μετά μπαίνει,,τώρα έχω συνδέσει ένα άλλο πληκτρολόγιο και όλα είναι μια χαρά,,μήπως τα έπαιξε το πληκτρολόγιο από το νερό που έπεσε; Μπορώ να κάνω κάτι για να λειτουργήσει πάλι;

Για να κάνει ZOOM IN/OUT, πάει να πει ότι πατιέται το CTRL ή ίσως να βραχυκυκλώνει στο συγκεκριμένο σημείο. Λογικά γωνίες είναι θα έχει μαζευτεί εκεί το νερό (λέω εγώ τώρα). Δοκίμασε με το πιστολάκι στο συγκεκριμένο σημείο που βρίσκονται τα CTRL και προσπάθησε ξανά. Αν δεν δεις να φτιάχνει, άστο μην κάψεις τίποτα και κάνε μνημόσυνο στο KEYBOARD.B)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γεια σας, για να μην ανοιγω νέο θέμα να ρωτήσω από εδώ;

Επειδη εργαζομαι σε χώρο που δεν πρεπει να κανω καθόλου σχεδόν θόρυβο με το laptop μου.

Λέω να  ψάξω για  ένα εξωτερικό πληκτρολόγιο παντελώς αθόρυβο, αν υπάρχει τέτοιο, σκέφτηκα μήπως αυτά τα ελαστικά πληκτρολόγια είναι εντελώς αθόρυβα αλλά κατά πόσο  είναι και λειτουργικά δεν ξέρω,

Οποιος φίλος έχει σχετικη εμπειρία θα ήθελα την προταση του.

Ευχαριστω.

Επεξ/σία από monoxromos

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...