Γιάννης Platano Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, duende είπε εγω θελω να ρωτησω το εξης, οσοι εχετε σκυλια στο σπιτι και γαυγιζουν μερα-νυχτα, δε σας σπανε τα νευρα? γιατι απο τη μια βλεπω πολλους που ειναι της λογικης "χεστηκα για τον γειτονα" απο την αλλη δε μπορω να καταλαβω, δε παιζουν τα νευρα των ιδιων απο το συνεχομενο γαυγισμα μεσα στο σπιτι? εχουν κουφαθει? τι? Εχω σκυλια εδω και 16 χρονια .Και αρκετα μαλιστα ...Κανενα δεν γαυγιζε μερα νυχτα .Το να γαυγισει 2-3 φορες την ημερα ειναι λιγοτερο ενοχκητικο απο κατι γειτονες.Μονο με αυτο που λεω εχω το προβημα και ψαχνω λυση . Οχι βεβαια μερα νυχτα αλλα σε σχεση με τα αλλα γαυγιζει πολυ πιο πολυ .Ποτε δεν μου εχει κανει παρατηριση γειτονας για τα σκυλια . Ουτε θα μου κανει πιστευω αλλα αυτο δεν ειναι λυση . Επεξ/σία 1 Φεβρουαρίου 2018 από Γιάννης Platano
Super Moderators billdanos Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 1 hour ago, duende said: δεν ειναι καθολου ακραια, μπορω να σου πω 3 παραδειγματα που ξερω διπλοκατοικια διπλα σε μας, εχει κλειδωμενο μομιμα εξω ενα ψιλο-σακατεμενο στην αυλη το οποιο γαυγιζει απο το πρωι ως το βραδυ σε ο,τι αντιληφθει. ο τυπος μενει εκει. αν κλεινω εγω τα παραθυρα που ειμαι 2 πολυκατοικιες πιο περα, φανταζομαι αυτος πως το ακουει απεναντι απο το πατρικο, ενας τυπος εχει ενα μεγαλοσωμο σκυλο μονιμως εξω, σε ενα μπαλκονι 2x2 ο οποιος επισης γαυγιζει ασταματητα απο το πρωι σε ο,τι αντιληφθει, ακομα και στα πουλια. μιλαμε για τρελλα ντεσιμπελ σε αλλο σπιτι μας, στην ιδια πολυκατοικια 8 στους 10 εχουν σκυλια. guess what, αρχιζει το ενα, ακολουθουν και τα αλλα, γινεται της παλαβης προφανως και δε φταινε τα ζωντανα, αλλα το'χω απορια, δε τους ενοχλει καθολου Όχι εννοούσα πως δεν μου έτυχε ποτέ σκύλος δικός μου με τέτοια συμπεριφορά. Και γω στη γειτονιά έχω αρκετούς που τα έχουν πεταμένα στο μπαλκόνι.
YourTrueLegend Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Γιαννη το σκυλι σου χρειαζεται εκπαιδευση απο επαγγελματια και ενδεχομενως να χρειαζεται να του αφιερωνετε περισσοτερη ωρα καθημερινα. Η μεν εκπαιδευση θα το βοηθησει να προσαρμοσει το χαρακτηρα του σε καποιες καταστασεις, η δε ενασχοληση σας μαζι του θα το βοηθησει να ειναι πιο ηρεμο και οχι τοσο τσιτωμενο. Ηλεκτροσοκ κλπ δρουν πυροσβεστικα αλλα δεν λυνουν το προβλημα αφ'ενος και αφ'εταιρου οπως και να το κανουμε ειναι βιαιο για το ζωο, ειδικα αν γινεται καθημερινα. Επεξ/σία 1 Φεβρουαρίου 2018 από YourTrueLegend 1
Zerg13 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Ψεκασμους με λεμονι ή citronella ειδα να γραφει και οχι ρευμα
Super Moderators billdanos Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Αν σταματούσε το γάβγισμα με λεμόνια, θα είχαν λυθεί τα περισσότερα προβλήματα...
άκουσε φίλε εμιγκρέ Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, margaritagr είπε Δεν υπαρχει συσκευη αντι γαβγισματος τσαμπα λεφτα θα πεταξεις. ισχύει, τις δοκίμασα όλες στην γυναίκα μου 9 ώρες πριν, billdanos είπε PS: Η χρήση των λέξεων που επιλέγεις, δεν θα διέφερε καθόλου αν κι εγώ αναφερόμουν σε ...μπασταρδάκια ( χωρίς "σου" στο τέλος, γιατί κρατάω ακόμη έναν σχετικό σεβασμό). συμφωνω με την πρωτη σου αναρτηση και δεν καταλαβαινω γιατι καποιος να θιχτει με αυτην αλλα αυτό το συγκεκριμενο ειναι πολυ ανοητο για τρεις λογους 1.δεν θααα αναφεροσουν, αναφέρθηκες ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ 2.το χοντραίνεις χωρίς λόγο, πόσο μάλλον όντας...συντονιστής 3.ενώ η πρώτη αναρτηση δεν εθιγε ουδολως το ανθρωπινο είδος στις μικράτα του, εδώ το κάνεις, με όποιον δήθεν...παιδαγωγικό σκοπό. Και όντας Καρυωτατικός φανμπόυ, με ξενίζει απίστευτα επί του θέματος, νηματοθέτη: α.μπράβο σου για τις προθέσεις, αλλά οι προθέσεις δεν αρκούνε καλώς ή κακώς. Αν συνεχιστεί και εάν δεν λύνεται με εκπαίδευση και όχι με μαγικά ματζούνια, δώσε το σκυλάκι σε κάποιον με μεγαλύτερο/πιο απομονωμένο σπίτι/περισσότερο ελεύθερο χρόνο/γνώσεις επί του θέματος συνάνθρωπο για να ησυχάσει και το σκυλάκι και οι γείτονες. Και ναι, κυρίως οι γείτονες - ιδίως αν δεν δίνουν ανάλογα δικαιώματα ηχορύπανσης Επεξ/σία 2 Φεβρουαρίου 2018 από άκουσε φίλε εμιγκρέ 2
Super Moderators billdanos Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Χρησιμοποιώ πάντα πολύ προσεκτικά τις λέξεις. Για να παρεξηγηθεί κάποιος θα πρέπει ή να διαβάζει τα κείμενα ...διαγώνια ή να έχει από την αρχή πρόβλημα. Συνήθως βέβαια το κάνω επίτηδες γνωρίζοντας από την αρχή πως δεν θα καταλάβει τίποτα και θα σταθεί μεμονωμένα σε κάποιες λέξεις. Καταλήγω στο να γίνομαι Αριστοφανικό φανμποϋ, ενώ κατά βάθος δεν μου άρεσαν ποτέ τα κείμενα του. Ontopic: η εκπαίδευση πάντα έχει αποτέλεσμα αλλά απαιτεί και ενέργειες από την πλευρά του ιδιοκτήτη.
De@th L0rd Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Απο το να υποφέρουν οι γυρω καλύτερα να υποφέρει αυτός που ενοχλεί. Μακάρι υπήρχε και remote bark κοντρόλ μπας και ησυχάζαμε μια και καλή απο τον κάθε τζερεμέ που θρέφει κοπρόσκυλα. Είναι μέχρι να αρχίσουν εφαμαρμοζονται οι νόμοι κ να πέφτουν πρόστιμα για ηχορύπανση απο κατοικίδια κ να δεις πως θα ησυχάσει ο τόπος. Επεξ/σία 2 Φεβρουαρίου 2018 από De@th L0rd 5
Super Moderators billdanos Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 2 hours ago, De@th L0rd said: Απο το να υποφέρουν οι γυρω καλύτερα να υποφέρει αυτός που ενοχλεί. Μακάρι υπήρχε και remote bark κοντρόλ μπας και ησυχάζαμε μια και καλή απο τον κάθε τζερεμέ που θρέφει κοπρόσκυλα. Είναι μέχρι να αρχίσουν εφαμαρμοζονται οι νόμοι κ να πέφτουν πρόστιμα για ηχορύπανση απο κατοικίδια κ να δεις πως θα ησυχάσει ο τόπος. Αν κυκλοφορήσει και κολάρο με remote και για μερικούς κοπρο-γείτονες, μπορεί και να το δεχτώ! Παίζεις Παντελίδη στη διαπασών? Click -> Tzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzt Και γω περιμένω αυτόν το νόμο. Αλλά με καθολική εφαρμογή για όλους τους θορύβους σε ώρες κοινής ησυχίας. 1
cuspid Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 1) Άσκηση 2) Πειθαρχεία 3) Φροντίδα - Αγάπη Αυστηρά με αυτήν την σειρά... Το "χρυσό τρίπτυχο" για την επιτυχή συμβίωση με τους τετράποδους συντρόφους μας. Επικουρικά θα έλεγα ότι σημαντικό είναι ο σκύλος μας να είναι πλήρως ενταγμένος στην οικογένεια μας (αγέλη) σε σαφώς προσδιορισμένη ιεραρχικά θέση...
tzelen Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Στις 2/1/2018 στις 2:11 ΜΜ, pontez2 είπε bil συμφωνω απόλυτα σε αυτο που λες, αλλά οπως σου έχω γράψει και στο παρελθόν, υπάρχουν άνθρωποι μεγάλης ηλικίας, που υιοθετούν ένα σκυλάκι για παρέα, η φροντίδα που του παρέχουν ειναι εξαιρετική, αλλά ακριβως επειδη το φροντίζουν σαν παιδί τους, το γαβγισμα γινεται ενοχλητικο για τους γειτονες. Σε τέτοιες περιπτωσεις λοιπόν (που δεν ειναι λίγες), ο κόσμος ψάχνει να βρει αυτά τα bark control. Υπάρχει ένα απο μια Κυπριακη εταιρία που υποστηρίζει πως κάνει δουλειά χωρις να υποφέρει το ζωο. Δεν το έχω δοκιμάσει. Και καλά κάνεις που δεν το έχεις δοκιμάσει. Θα έπρεπε να το δοκιμάσει ο σκύλος, να μας πει τις εμπειρίες του. (sorry, couldn't resist )
GIOVINCO Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 Επαναφερω το θεμα, εχω μπλεξει κι εγω με συγγενεις οι οποιοι ακομα και να τους δειρω δεν θα πληρωσουν τα χρηματα της εκπαιδευσης. Ξερει κανεις αν αυτα εδω κανουν δουλεια? https://www.skroutz.gr/c/1720/Ekpaideytika-Apothitika-Proionta-Skylou.html?from=catspan&keyphrase=γαβγισμα
green gordon Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 Η μόνη συσκευή που θα σε βοηθούσε είναι το αναβατοριο που θα χρησιμοποιούσε η εταιρεία μετακομισεων. Σε αυτό το σπίτι που είμαι τώρα είμαι απίστευτα τυχερός ενώ έχω σκυλί δίπλα μου το παλικάρι που το έχει ασχολείται πάρα πολύ και έτσι το ζωάκι είναι ευχαριστημενο με τις βόλτες του όλη μέρα και σχεδόν δεν ακούγεται. Όλα είναι θέμα ιδιοκτήτη. 1
christopher0016 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2019 Έχω ζήσει χρόνια με γειτονικό σκυλι που γαυγιζε όλη μέρα , τι να κάνει και αυτό όλη μέρα στο μπαλκόνι με ελάχιστες βόλτες τα είχε παίξει προφανώς και γαυγιζε συνέχεια. Ψάχνετε αποθητικα και χαζές συσκευές που να αποτρέπουν το γαύγισμα αντί να ψάξετε καταλάβετε- κάνετε κάτι για να δείτε γιατί γαυγιζει τόσο τι δεν κάνετε καλά;; Τι ανάγκες έχει το σκυλί;; Θα ήθελα πολύ να είχα σκύλο αλλά δουλεύω πολλές ώρες καινδεν θα μπορώ να του δώσω όσα χρειάζεται γι'αυτό δεν έχω . Είναι ευθύνη να μεγαλώνεις ένα ζωντανό όπως το να μεγαλώνεις ένα παιδί , εάν είχατε ένα παιδί που κλαίει όλη μέρα θα ψάχνετε να βρείτε φιμοτρα και τρόπους να του κλείσετε το στόμα για να μην σας πρήζει;;; Η θα ψάχνετε να δείτε γιατί κλαίει το παιδί τι έχει κτλπ;; 1
kiriakos500 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2019 οι γειτονες μου εχουν ένα νεογγενητο μωρο και κλαιει συνεχεια ασταμάτητα και κατεβηκα στον κατω οροφο και τους εκανα παρατηρηση ότι το μωρο συνεχεια κλαιει και μας ενοχλεί …. αυτος μου ειπε ότι βγαζει δοντια και γιαυτο κλαιει ….. εεε μετα από της πολλες φασαρίες που του εκανα αποφασισε να του περασει κολαρο με ηλεκτροσόκ και το πρόβλημα λυθηκε για λιγο καιρο ….. μετα το μωρο παλι τα ιδια ..παλι κλαματα και τσιρίδες ….τελικα το πρόβλημα λυθηκε μετα από 16 χρονια που μεγαλωσε... και τωρα το μωρο που πλεον που μεγαλωσε βαζει τερμα iron maiden και ουρλιαζει φωνάζοντας ...και λεει 666 the number of the beast..... και κατι τετοια …. <Η ΛΥΣΗ??????? ΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΑΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΛΥΚΑΤΙΚΟΙΕΣ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ > Kαλημέρα!!! \m/......... ("0" )...........\m/
Προτεινόμενες αναρτήσεις