Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχουμε ένα μικρόσωμο ημιαιομο στο σπίτι από μια φιλοζωικη πανέξυπνο, αεικινητο αλλά πολύ γαυγισμα χωρίς λόγο. 

Ακόμα και την νύχτα αν πάρει είδηση κάτι γαυγιζει σε σημείο που ενοχλεί την γειτονιά. Εννοείται ότι είναι μέσα στο σπίτι αλλά ακούγεται πολύ. 

Δεν φταίνε οι γείτονες να μην μπορούν μερικές φορές να ησυχάσουν. 

Υπάρχει κάτι σαν αυτό που ανέφερα που να κάνει κάτι; 

Ένα από Jumbo με 4 ευρώ δεν κάνει τίποτα. 

Ευχαριστώ. 

20170902_163723.jpg

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
  • Like 4
  • Thanks 1
  • Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ψάξε στο skroutz για αντιγαβ και θα σου βγάλει ένα σωρό αποτελέσματα.

Ευτυχώς υπάρχουν και ιδιοκτήτες που αντιλαμβάνονται ότι τα σκυλιά ενοχλούν!

• Like 13
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καποια δοκιμασμενη συσκευη απο καποιον ? Εχω αλλα 5 σκυλια στο σπιτι και μπορει σαν ζωα να γαυγισουν καποαι φορα αλλα οχι σε σημειο να ενοχλουν.

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πολλες φορες το γαβγισμα συνδεεται με ελειψη εκτονωσης 

Δεν υπαρχει συσκευη αντι γαβγισματος τσαμπα λεφτα θα πεταξεις.

Επεξ/σία από margaritagr
  • Like 3
  • Super Moderators
Δημοσ.
51 minutes ago, chill said:

Ψάξε στο skroutz για αντιγαβ και θα σου βγάλει ένα σωρό αποτελέσματα.

Ευτυχώς υπάρχουν και ιδιοκτήτες που αντιλαμβάνονται ότι τα σκυλιά ενοχλούν!

...και επιλέγουν να τους κάνουν ηλεκτροσόκ όταν γαβγίζουν. Άραγε υπάρχει και για παιδάκια που κλαίνε? :) 

Μόνο με σωστή εκπαίδευση λύνονται αυτά. Θα κοστίσει και λιγότερο από όλες τις συσκευές βασανισμού και τρομοκράτησης του σκύλου και κυρίως θα ηρεμήσουν πρώτα τα νεύρα της οικογένειας και μετά των γειτόνων... 

• Like 8
  • Thanks 3
  • Sad 1
Δημοσ.

bil συμφωνω απόλυτα σε αυτο που λες, αλλά οπως σου έχω γράψει και στο παρελθόν, υπάρχουν άνθρωποι μεγάλης ηλικίας, που υιοθετούν ένα σκυλάκι για παρέα, η φροντίδα που του παρέχουν ειναι εξαιρετική, αλλά ακριβως επειδη το φροντίζουν σαν παιδί τους, το γαβγισμα γινεται ενοχλητικο για τους γειτονες.

Σε τέτοιες περιπτωσεις λοιπόν (που δεν ειναι λίγες), ο κόσμος ψάχνει να βρει αυτά τα bark control. Υπάρχει ένα απο μια Κυπριακη εταιρία που υποστηρίζει πως κάνει δουλειά χωρις να υποφέρει το ζωο. Δεν το έχω δοκιμάσει.

• Super Moderators
Δημοσ.
4 minutes ago, margaritagr said:

Οι υπερηχοι μπορει να προκαλεσπυν προβληματα και στον ανθρωπο

Και σε άλλα τρωκτικά που πιθανόν να υπάρχουν σε διπλανά διαμερίσματα κλπ.

6 minutes ago, pontez2 said:

bil συμφωνω απόλυτα σε αυτο που λες, αλλά οπως σου έχω γράψει και στο παρελθόν, υπάρχουν άνθρωποι μεγάλης ηλικίας, που υιοθετούν ένα σκυλάκι για παρέα, η φροντίδα που του παρέχουν ειναι εξαιρετική, αλλά ακριβως επειδη το φροντίζουν σαν παιδί τους, το γαβγισμα γινεται ενοχλητικο για τους γειτονες.

Σε τέτοιες περιπτωσεις λοιπόν (που δεν ειναι λίγες), ο κόσμος ψάχνει να βρει αυτά τα bark control. Υπάρχει ένα απο μια Κυπριακη εταιρία που υποστηρίζει πως κάνει δουλειά χωρις να υποφέρει το ζωο. Δεν το έχω δοκιμάσει.

Ο κόσμος ψάχνει συσκευές ηλεκτροσόκ ζώων. Το bark control είναι η "αθώα" λέξη για να νιώθουν καλά. Sorry αλλά διαφωνώ κάθετα και οριζοντίως.

Δεν μου κάθονται σωστά ταυτόχρονα τα:

- ο ταλαίπωρος παππούλης που ψάχνει συντροφιά ένα σκυλάκο

- και ταυτόχρονα του κάνει ηλεκτροσόκ για να μη γαβγίζει...

Αν κάνουν δουλειά χωρίς να υποφέρει το ζώο, φαντάζομαι πως θα τα κάνει ασφαλή αν τα δοκιμάσουν και οι ίδιοι που τα πουλάνε? B)

:) 

• Like 2
Δημοσ.

Οπα δεν αναφέρομαι σε ηλεκτρισμο.

Και εδω έρχεται τωρα το μεγάλο ερώτημα.
Ειναι ηθικό ο παππούς να υιοθετήσει το καταδικασμένο αδέσποτο, να το φροντίζει σα παιδί του, αλλά
αυτό να γαβγίζει και να σπάζει τα νευρα όσων μένουν κοντά, με τον παππού να δηλωνει αδυναμος να 
εκπαιδεύσει τον σκύλο? Παίρνει ή δε παιρνει ο παππούς μετά το κολάρο με το σπρέι?

• Super Moderators
Δημοσ.
24 minutes ago, pontez2 said:

Οπα δεν αναφέρομαι σε ηλεκτρισμο.

Και εδω έρχεται τωρα το μεγάλο ερώτημα.
Ειναι ηθικό ο παππούς να υιοθετήσει το καταδικασμένο αδέσποτο, να το φροντίζει σα παιδί του, αλλά
αυτό να γαβγίζει και να σπάζει τα νευρα όσων μένουν κοντά, με τον παππού να δηλωνει αδυναμος να 
εκπαιδεύσει τον σκύλο? Παίρνει ή δε παιρνει ο παππούς μετά το κολάρο με το σπρέι?

Το ότι σπάνε τα νεύρα όλων με έναν συνεχόμενο θόρυβο (δεν διαχωρίζω αν είναι σκυλί, παιδί, ντραμς, κλπ) είναι δεδομένο. 

Το σπρέι λεμονιού κλπ δεν είναι στην ίδια κλίμακα με αυτά που κάνουν ηλεκτροσόκ και αποτελούν σχεδόν το 90% όλων των anti-bark συσκευών που κυκλοφορούν. 

Τέλος, αν κάποιος δεν ασχοληθεί στα σοβαρά με το κατοικίδιό του, δεν θα τον σώσει απολύτως τίποτα από μια προβληματική συμπεριφορά του ζώου. 

Πρέπει να σας ανεβάσω ηχητικό με το παιδί που κλαίει καθημερινά στο διπλανό διαμέρισμα σα να μην υπάρχει αύριο... Σε σημείο που τους χτυπάμε το κουδούνι όχι γιατί ενοχλεί (που ενοχλεί) αλλά γιατί νομίζω πως κάποια στιγμή θα ξεχάσει να αναπνεύσει όσο κλαίει και θα μείνει στον τόπο... Είναι πάντως τόσο καλό στη συνεχόμενη εκπνοή που άνετα μπορεί να γίνει ...κλαριντζής (αν και κορίτσι). :P 

• Like 1
Δημοσ.

Για άλλη μια φορά διατυμπανίζεις περίτρανα την απέχθεια σου στους ανθρώπινους θορύβους και γενικώς στα παιδιά.....μήπως να πάς σε ένα αγρόκτημα να τρέχεις ανέμελα με τα σκυλάκια σου....τόση σκυλοφιλία είναι κρίμα να καταπιέζεται μέσα στους 4 τοίχους ενός διαμερίσματος...σκέψου μόνο τα όμορφα πλάνα απο διαφημίσεις σκυλοτροφών και εσύ είσαι μέσα με τα κοπράκια σκυλάκια σου....χώρια που δεν θα ανησυχείς μήπως καταλάθος πατήσεις/πατήσουν στα αμέτρητα περιττώματα των παιδιών του ανθρώπινου γένους....

• Thanks 5
  • Sad 1
Δημοσ.

μου κάνει εντύπωση να επιτρέπονται τέτοιες συσκεύες

επίσης αν ρε παιδιά δεν έχετε χρόνο να ασχοληθείτε με τα ζώα, μήπως να μην τα παίρνετε; 

• Like 4
  • Thanks 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
15 minutes ago, masteripper said:

Για άλλη μια φορά διατυμπανίζεις περίτρανα την απέχθεια σου στους ανθρώπινους θορύβους και γενικώς στα παιδιά.....μήπως να πάς σε ένα αγρόκτημα να τρέχεις ανέμελα με τα σκυλάκια σου....τόση σκυλοφιλία είναι κρίμα να καταπιέζεται μέσα στους 4 τοίχους ενός διαμερίσματος...σκέψου μόνο τα όμορφα πλάνα απο διαφημίσεις σκυλοτροφών και εσύ είσαι μέσα με τα κοπράκια σκυλάκια σου....χώρια που δεν θα ανησυχείς μήπως καταλάθος πατήσεις/πατήσουν στα αμέτρητα περιττώματα των παιδιών του ανθρώπινου γένους....

Δεν θα πέσω στην ίδια λούπα μαζί σου για μια ακόμη φορά. Τα συμπεράσματα κράτησέ τα για την πάρτη σου.

Ο θόρυβος με ενοχλεί το ίδιο από όπου κι αν προέρχεται και δεν αντιμετωπίζω σαν μελωδία στα αφτιά μου ούτε το γάβγισμα, ούτε και το κλάμα.

Τοποθετήσου αν θες στη χρήση ή όχι του ηλεκτροσόκ σε ένα ζώο που γαβγίζει και μην το πας μέσω Λαμίας. :) 

PS: Η χρήση των λέξεων που επιλέγεις, δεν θα διέφερε καθόλου αν κι εγώ αναφερόμουν σε ...μπασταρδάκια ( χωρίς "σου" στο τέλος, γιατί κρατάω ακόμη έναν σχετικό σεβασμό).

14 minutes ago, logistoulis said:

μου κάνει εντύπωση να επιτρέπονται τέτοιες συσκεύες

επίσης αν ρε παιδιά δεν έχετε χρόνο να ασχοληθείτε με τα ζώα, μήπως να μην τα παίρνετε; 

Αυτό είναι το πιο λογικό. Από τη στιγμή όμως που έχουμε περιπτώσεις που τελικά τα παίρνουν, οφείλουμε να ψαχνόμαστε και λίγο ως προς την ...ορθότητα διαφόρων μεθόδων αποτροπής γαβγίσματος. 

• Like 3
  • Thanks 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το ζώο είναι ζώο....ότι και να κάνετε όπως και να το κάνετε η ευφυία του έχει 1 πολύ συγκεκριμένο πάνω όριο....οπότε αν αποφασίσει να γαβγισει θα γαβγίσει και δεν υπάρχει δυνατότητα ούτε για συμβουλές ούτε για εκπαίδευση...σε αντίθεση με το μέσο παιδί που με το κλάμα εκφράζει μια δυσφορία που μερικές φορές δεν αποκρυπτογραφείται...ΟΜΩΣ μεγαλώνοντας επικοινωνεί με τους γύρω του και ενημερώνει για τις καταστάσεις που το ενοχλούν ....κρατώντας το κλάμα μόνο για καταστάσεις έντονου σωματικού πόνου και συναισθηματικής φόρτισης και υπόψιν με άλλη ΜΗ ενοχλητική χροιά......

Οπότε μόνο 1 μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ αξίζει στον OP Που σκέφτηκε τους γύρω του και αποφάσισε να πράξει για να προστατεύσει τον περίγυρο....και κάποια στιγμή σκυλόφιλοι ανιτληφθήτε ότι το σκυλί είναι ζώο όπως ζώο είναι η γάτα...όπως η κότα που τρώτε με περισσότερη ή λιγότερη ευχαρίστηση...η αγελάδα που οι σύγχρονες μεθόδοι εκμετάλλευσης τις καταδικάζουν να μένουν σε σχεδόν πλήρη ακινησία για την διάρκεια της ζωής τους και πάει λέγοντας...οπότε όπως όλα τα άλλα ζώα το ίδιο και αυτά...

12 λεπτά πριν, billdanos είπε

Δεν θα πέσω στην ίδια λούπα μαζί σου για μια ακόμη φορά. Τα συμπεράσματα κράτησέ τα για την πάρτη σου.

Ο θόρυβος με ενοχλεί το ίδιο από όπου κι αν προέρχεται και δεν αντιμετωπίζω σαν μελωδία στα αφτιά μου ούτε το γάβγισμα, ούτε και το κλάμα.

Τοποθετήσου αν θες στη χρήση ή όχι του ηλεκτροσόκ σε ένα ζώο που γαβγίζει και μην το πας μέσω Λαμίας. :) 

PS: Η χρήση των λέξεων που επιλέγεις, δεν θα διέφερε καθόλου αν κι εγώ αναφερόμουν σε ...μπασταρδάκια ( χωρίς "σου" στο τέλος).

Αυτό είναι το πιο λογικό. Από τη στιγμή όμως που έχουμε περιπτώσεις που τελικά τα παίρνουν, οφείλουμε να ψαχνόμαστε και λίγο ως προς την ...ορθότητα διαφόρων μεθόδων αποτροπής γαβγίσματος. 

Ο επιεικώς αχαρακτήριστος χαρακτηρισμός σου νομίζω ότι καταδεικνύει την απέχθεια στους συνανθρώπους και το επίπεδο σου σαν άνθρωπος....συγχαρητήρια....

Για να μην αναφερω και τον παραπάνω "μουσικό" χαρακτηρισμό που έδωσες σε μωρό που αν ημουν ο γείτονας-πατέρας και τωρα σου έσπαγα το κεφάλι στα δύο δεν νομίζω να έβρισκες ανθρωπο να σε υποστηρίξει...

Επεξ/σία από masteripper
  • Thanks 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...