flasatos Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2020 έχω κάνει αντίστοιχο αίτημα στη VIVA για να μου δώσει δυνατότητα χρέωσης πιστωτικών καρτών (στην περιοχή ΠΩΛΗΣΕΙΣ -ΧΡΕΩΣΗ ΚΑΡΤΑΣ) μετά από ταυτοποίηση που μου ζητήθηκε εμφανίστηκε ένα Link για 'Ξεκίνα να δέχεσαι πληρωμές σήμερα, με το Quick Pay'. Με αυτό φτιάχνεις μια δική σου διεύθυνση WEB (pay.vivawallet.com/το ονομα σας ή οτι θέλετε εδω) όπου βγάζει στον πελάτη απευθείας χρέωση πιστωτικής κάρτας.
arel Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Στις 4/9/2020 στις 11:18 ΠΜ, arel είπε έχει αγοράσει κανείς το SumUp Air 29€ ; από 4 σεπτεμβρίου έχω πληρώσει το SumUp Air 29€ με ευχαριστούν για την παραγγελία στο mail ότι θα το λάβω τις επόμενες 3 έως 5 εργάσιμες ημέρες. τη 5η μέρα είπαν ότι φταίει η UPS , μέχρι τώρα δεν υπάρχει καμία εξέλιξη επίσης απο προ ολίγου δεν ανταποκρίνεται πια ούτε ο εκπρόσωπος τους στα ελληνικά.
arel Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2020 τελικά παρέλαβα το SumUp Air στα 29€ στις 24/09/20 η καθυστέρηση οφειλόταν στον τρόπο αναγραφής λανθασμένα του ταχ. κωδικού με κενό, όπως 999 99 έπρεπε χωρίς το 99999 κενό.
POS Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 26/9/2020 στις 11:55 ΠΜ, arel είπε τελικά παρέλαβα το SumUp Air στα 29€ στις 24/09/20 η καθυστέρηση οφειλόταν στον τρόπο αναγραφής λανθασμένα του ταχ. κωδικού με κενό, όπως 999 99 έπρεπε χωρίς το 99999 κενό. για πες εντυπωσεις Επεξ/σία 29 Σεπτεμβρίου 2020 από POS
jim_25 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) https://play.google.com/store/apps/details?id=com.vivawallet.spoc.payapp&referrer=utm_source%3Dnewsletter%26utm_medium%3Demail%26utm_term%3DGR%26utm_campaign%3DVivaWalletPOS τι παιζει με αυτο το εικονικο pos ?? Επεξ/σία 2 Οκτωβρίου 2020 από jim_25
POS Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, jim_25 είπε https://play.google.com/store/apps/details?id=com.vivawallet.spoc.payapp&referrer=utm_source%3Dnewsletter%26utm_medium%3Demail%26utm_term%3DGR%26utm_campaign%3DVivaWalletPOS τι παιζει με αυτο το εικονικο pos ?? με χρηση της εφαρμογής και του NFC του κινητου μπορει καποιος να χρεωνει ανεπαφα καρτες. το εχω δει και στο εξωτερικο αυτο το συστημα αλλα δεν ξερω τι παιζει απο ασφαλεια. να σου διαβαζει ο καθενας την καρτα σου με το κινητο του δεν νομίζω πως ειναι και οτι καλυτερο. επισης αν η χρεωση ειναι πανω απο 50 ευρω ζηταει PIN η εφαρμογη ? Επεξ/σία 2 Οκτωβρίου 2020 από POS
jim_25 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2020 Καλησπέρα παιδιά διαβάζοντας εδω για ανεύρεση μηχανάκι για φτηνό μηχανάκι pos, αγόρασα και εγώ τελικά τα myPos ,αλλά δεν δέχεται το iban βουλγαρικό που σου δίνουν.Η εταιρια εχει εδρα βουλγαρια ..μπορεί κάποιος να βοηθήσει ??
POS Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, jim_25 είπε Καλησπέρα παιδιά διαβάζοντας εδω για ανεύρεση μηχανάκι για φτηνό μηχανάκι pos, αγόρασα και εγώ τελικά τα myPos ,αλλά δεν δέχεται το iban βουλγαρικό που σου δίνουν.Η εταιρια εχει εδρα βουλγαρια ..μπορεί κάποιος να βοηθήσει ?? Στη σελίδα 6 (πάνω πάνω), οι οδηγίες της ΑΑΔΕ (δες pdf) γράφουν πως τα ξένα POS και τα ξένα IBAN δηλώνονται στα πεδια 040 και 041 του Ε3. διάβασε και εδω (Ελληνικές επιχειρήσεις – Δήλωση myPOS επαγγελματικού λογαριασμού και τερματικών.) AADE.pdf Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου 2020 από POS
jim_25 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 8 ώρες πριν, POS είπε Στη σελίδα 6 (πάνω πάνω), οι οδηγίες της ΑΑΔΕ (δες pdf) γράφουν πως τα ξένα POS και τα ξένα IBAN δηλώνονται στα πεδια 040 και 041 του Ε3. διάβασε και εδω (Ελληνικές επιχειρήσεις – Δήλωση myPOS επαγγελματικού λογαριασμού και τερματικών.) AADE.pdf 527 kB · 4 downloads ευχαριστώ για την πληροφορία... στη σελίδα του mypos έχω διαβάσει στις οδηγίες δηλωση στα πεδια 040 και 041 του Ε3....οδηγίες της ΑΑΔΕ που μπορώ να το βρω γιατί το pdf δεν δουλεύει που ανεβάσατε ,μου βγαζει το παρακατω μηνυμα <Error> <Code>UnauthorizedAccess</Code> <Message>b2ContentDisposition is prohibited for unauthenticated requests</Message> </Error>
POS Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 1 ώρα πριν, jim_25 είπε ευχαριστώ για την πληροφορία... στη σελίδα του mypos έχω διαβάσει στις οδηγίες δηλωση στα πεδια 040 και 041 του Ε3....οδηγίες της ΑΑΔΕ που μπορώ να το βρω γιατί το pdf δεν δουλεύει που ανεβάσατε ,μου βγαζει το παρακατω μηνυμα <Error> <Code>UnauthorizedAccess</Code> <Message>b2ContentDisposition is prohibited for unauthenticated requests</Message> </Error> στο link παραπανω υπάρχουν ολα.
Konsmal Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα , πήρα το my pos για την σύζυγό έκανα λογαριασμό με iban BG και δεν ξέρει ο λογιστής πως να τον περάσει στην ααδε . Καμία βοήθεια; Ευχαριστώ. Βασικά το βάζει σε ένα πλαίσιο της ααδε και όταν πατάει επιβεβαίωση γράφει με κόκκινα γράμματα " Ο πάροχος υπηρεσιών πληρωμών δεν δραστηριόποιηται στην Ελλάδα" Τι κάνουμε; Επεξ/σία 13 Οκτωβρίου 2020 από Konsmal
POS Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Konsmal είπε Καλησπέρα , πήρα το my pos για την σύζυγό έκανα λογαριασμό με iban BG και δεν ξέρει ο λογιστής πως να τον περάσει στην ααδε . Καμία βοήθεια; Ευχαριστώ. Βασικά το βάζει σε ένα πλαίσιο της ααδε και όταν πατάει επιβεβαίωση γράφει με κόκκινα γράμματα " Ο πάροχος υπηρεσιών πληρωμών δεν δραστηριόποιηται στην Ελλάδα" Τι κάνουμε; εχει απαντηθει παραπανω. Επεξ/σία 13 Οκτωβρίου 2020 από POS
POS Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) και στη βουλγαρια παντως οσοι εχουν android κινητα μπορουν να δεχονται ανεπαφες πληρωμες απο καρτες, ρολογια κλπ με χρηση του nfc του κινητου και ετσι το κινητο τηλεφωνο γινεται pos. το θεμα ειναι πως αντιδρουν οι πελατες οταν τους βγαζουν οι επιχειρηματιες το κινητο αντι για κανονικο pos. Επεξ/σία 16 Οκτωβρίου 2020 από POS
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα