haris013 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 Καλησπέρα παιδιά, έχω λογαριασμό viva wallet και freepos αντίστοιχα. Μετά το email που μου ήρθε οτι κλείνει η υπηρεσία, τι επιλογές έχω απλά και μόνο για να είμαι νομικά καλυμένος; Δεν θα γίνει χρήση POS, αν ποτέ χρειαστεί θα αγοράσω ένα φυσικό POS, μέχρι να έρθει εκείνη η ώρα θέλω κάτι χωρίς κόστος, συνδρομές κλπ απλά και μόνο για το νομικό κομμάτι. Το web POS της viva τι είναι; πως το ενεργοποιώ; έχει κόστος ή συνδρομή;
sam sam Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) γιατι νομιζω πως καποιου (στο site τους) ελεγε πως το "web POS" δεν σου δινει την βεβαιωση για την εφορια; (ψάχνω και εγώ) Επεξ/σία 4 Μαρτίου 2020 από sam sam
octap79 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 4 λεπτά πριν, haris013 είπε Καλησπέρα παιδιά, έχω λογαριασμό viva wallet και freepos αντίστοιχα. Μετά το email που μου ήρθε οτι κλείνει η υπηρεσία, τι επιλογές έχω απλά και μόνο για να είμαι νομικά καλυμένος; Δεν θα γίνει χρήση POS, αν ποτέ χρειαστεί θα αγοράσω ένα φυσικό POS, μέχρι να έρθει εκείνη η ώρα θέλω κάτι χωρίς κόστος, συνδρομές κλπ απλά και μόνο για το νομικό κομμάτι. Το web POS της viva τι είναι; πως το ενεργοποιώ; έχει κόστος ή συνδρομή; Θελεις να ξαναγινει ολη η συζητηση ξανα ειδικά για σένα. Πήγαινε πίσω και διάβασε. Αν έχεις κάποια απορία που δεν έχει απαντηθεί, τότε να ρωτήσεις και θα σου απαντήσουν 1
gpapas640 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, sam sam είπε σε εμένα ειχε μπει αυτοματα Σε τι αναφέρεσαι ακριβώς; 6 ώρες πριν, sam sam είπε Να κάνω και εγώ μια ερώτηση; όσο αφορά την viva: ΠΩΣ ΉΜΑΣΤΕ ΣΊΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΕΝΑ EMAIL ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΣΕ 15 ΗΜΕΡΕΣ ΘΑ ΣΑΣ ΧΡΕΩΝΟΥΜΕ Χ ΠΟΣΟ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ;;;; (τώρα δεν χρεώνουν κάποιο ποσό) Δεν το ξέρεις (όπως δεν ήξερες και για την κατάργηση του FreePOS μέχρι που σου ήρθε mail). Εγώ προσωπικά δε θεωρώ πως θα γίνει κάτι τέτοιο καθώς, αν ήταν έχει πάγιο σε μια υπηρεσία με προμήθεια 3%, δε θα την επέλεγε κανείς. Ακόμα και να επαληθευτεί το σενάριό σου, όμως, πιστεύω ότι το fee που θα οριστεί θα είναι αρκετά χαμηλό, για να κρατήσει όσους επέλεξαν την υπηρεσία απλώς για να είναι καλυμμένοι στην εφορία (στην ουσία θα έχουν έσοδα χωρίς να προσφέρουν τίποτα στην πράξη, ενώ θα στερούν πελάτες από τους ανταγωνιστές τους). Φυσικά, καλό είναι να κρατάμε μικρό καλάθι, διότι ουκ ολίγες φορές οι ελληνικές εταιρίες κάνουν ακατανόητες κινήσεις. Οπότε, για καλό και για κακό, έχετε κατά νου μια back-up λύση. Επεξ/σία 4 Μαρτίου 2020 από gpapas640
tsoutsoudis Δημοσ. 5 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 21/2/2020 στις 9:18 ΜΜ, POS είπε ενδιαφέρον... τι εννοεί όμως ; πρέπει να κάνεις 5 euro τον μηνα ελαχιστη χρεωση με καρτες ή αν δεν κάνεις καμία χρέωση με κάρτες σε χρεώνουν 5 eurο / τερματικό ; Παιδια, τελικα αυτο με τα 5 ευρω δεν ισχυει, μου το ειπαν απο την viva... Επεξ/σία 6 Μαρτίου 2020 από tsoutsoudis
AMSTERIS Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 νομίζω ότι ένα κόστος των 50 ή 100 ευρώ για μια επιχείρηση που πρόκειται να συνεχίσει να είναι στην αγορα την επόμενη δεκαετία είναι αστείο.Εαν τώρα κάποιος είναι ένα βημα πριν κλείσει ή πριν συνταξιοδοτηθεί κλπ Ναι οκ τζάμπα έξοδα.... 1
gpapas640 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, AMSTERIS είπε νομίζω ότι ένα κόστος των 50 ή 100 ευρώ για μια επιχείρηση που πρόκειται να συνεχίσει να είναι στην αγορα την επόμενη δεκαετία είναι αστείο.Εαν τώρα κάποιος είναι ένα βημα πριν κλείσει ή πριν συνταξιοδοτηθεί κλπ Ναι οκ τζάμπα έξοδα.... Όσοι ειναι ελεύθεροι επαγγελματιες με μικρα-οικογενειακα μαγαζια ξέρουν ότι και αυτό το ποσό ακόμα δεν ειναι αμελητέο. Ενα παραπάνω οταν δε χρησιμοποιείς Pos ποτε. Ειδικά τώρα που έως το Μάιο κάποιοι πρέπει να πάρουν και καινούργιες ταμειακές, μαζεύονται αρκετά "απρόβλεπτα" εξοδα. Επεξ/σία 6 Μαρτίου 2020 από gpapas640 1
POS Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 16 λεπτά πριν, gpapas640 είπε Όσοι ειναι ελεύθεροι επαγγελματιες με μικρα-οικογενειακα μαγαζια ξέρουν ότι και αυτό το ποσό ακόμα δεν ειναι αμελητέο. Ενα παραπάνω οταν δε χρησιμοποιείς Pos ποτε. Ειδικά τώρα που έως το Μάιο κάποιοι πρέπει να πάρουν και καινούργιες ταμειακές, μαζεύονται αρκετά "απρόβλεπτα" εξοδα. άσχετο αλλά υπάρχουν στην αγορά ταμειακές που είναι και POS μαζί (2 σε 1) μήπως αυτό βολευει μερικους.
sam sam Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 1 λεπτό πριν, POS είπε άσχετο αλλά υπάρχουν στην αγορά ταμειακές που είναι και POS μαζί (2 σε 1) μήπως αυτό βολευει μερικους. Έχεις κανένα link;
POS Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, sam sam είπε Έχεις κανένα link; https://equinox-ventures.com/shop/ , δες το hub και hub plus, δεν είναι φτηνά, οταν πχ μια ταμειακή ξεκινάει από 250 ευρω και αυτά ξεκινάνε από 850 ευρω, συν οτι σε αυτά λογικά χρειάζεται και extra φορολογικος μηχανισμος αλλά κάνουν τα πάντα. Επεξ/σία 6 Μαρτίου 2020 από POS
GothicCrusader Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 2 ώρες πριν, AMSTERIS είπε νομίζω ότι ένα κόστος των 50 ή 100 ευρώ για μια επιχείρηση που πρόκειται να συνεχίσει να είναι στην αγορα την επόμενη δεκαετία είναι αστείο.Εαν τώρα κάποιος είναι ένα βημα πριν κλείσει ή πριν συνταξιοδοτηθεί κλπ Ναι οκ τζάμπα έξοδα.... Έχω έναν τραπεζικό λογαριασμό για να μου καταθέσει δωρεά από 50 μέχρι 100 ευρώ όποια επιχείρηση θέλει. 35 λεπτά πριν, gpapas640 είπε Όσοι ειναι ελεύθεροι επαγγελματιες με μικρα-οικογενειακα μαγαζια ξέρουν ότι και αυτό το ποσό ακόμα δεν ειναι αμελητέο. Ενα παραπάνω οταν δε χρησιμοποιείς Pos ποτε. Ειδικά τώρα που έως το Μάιο κάποιοι πρέπει να πάρουν και καινούργιες ταμειακές, μαζεύονται αρκετά "απρόβλεπτα" εξοδα. Δεν έχει να κάνει με το αν είναι αμελητέο ή όχι (προσθέτω, δεν διαφωνώ μαζί σου). Έχει να κάνει με το ότι είναι κακή διαχείριση να μοιράζεις από εδώ και από εκεί ακόμα και «αμελητέα» ποσά. Δεν είναι φιλανθρωπικό ίδρυμα μία επιχείρηση για να χαρίζει λεφτά ακόμα και στις τράπεζες (ή αλλού) ακόμα και αν είναι αμελητέα. Ακόμα και να τα χάριζε, ο τελευταίος αποδέκτης θα ήταν ποτέ η τράπεζα ή μία fintech
AMSTERIS Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 ξέρω φίλο που θα δώσει την Κυριακή σε ματς ποδοσφαίρου 50 ευρώ σε 2 ωρες και τη Δευτέρα θα γκρινιάζει για το pos...οκ όμως όλα ειναι σχετικά.. 1
POS Δημοσ. 7 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 20 ώρες πριν, AMSTERIS είπε ξέρω φίλο που θα δώσει την Κυριακή σε ματς ποδοσφαίρου 50 ευρώ σε 2 ωρες και τη Δευτέρα θα γκρινιάζει για το pos...οκ όμως όλα ειναι σχετικά.. τι να πεις... αυτος ξερει τι ειναι καλυτερο γιαυτον και την επιχειρηση του, η αληθεια ομως ειναι πως ολοι οι επιχειρηματιες θα χρειαζεται να εχουν δυνατοτητα αποδοχης πληρωμων με καρτα (και οχι βαση νομου) η αγορα εκει παει και τη σπρωχνει τωρα και ο covid19 που λενε πως ισως ειναι εφικτη η μεταδοση του ακομα και με τα χαρτονομισματα και να πληρωνει ο κοσμος με καρτα η ανεπαφα https://www.insider.gr/eidiseis/kosmos/131894/o-poy-proeidopoiei-oti-ta-hartonomismata-einai-pithano-na-metadosoyn-ton και επειδη η αγορα παει ολοταχως προς τις ηλεκτρονικες πληρωμες, οι δωρεαν υπηρεσιες για την αποδοχη πληρωμων με καρτες θα σταματησουν. για να δεχεσαι πληρωμες με καρτες θα πληρωνεις. ειτε ειναι συνδρομη για υπηρεσιες τυπου free pos ειτε για αγορα κανονικου τερματικου pos ή οτι αλλο νεο σκασει στην αγορα Επεξ/σία 7 Μαρτίου 2020 από POS
therock Δημοσ. 9 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2020 Τελικα που καταληγουμε με τοσες σελιδες, παμε για WEB POS εμεις που θελουμε απλα να συμπληρωνουμε το κωδικο στο Ε3
haris013 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2020 Μου είπαν από viva ότι για web pos θέλουν να είσαι πάνω από 6 μήνες πελάτης τους αλλιώς δεν το παρέχουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα