christou Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 18 ώρες πριν, johnzach είπε Φίλε τι δηλώνεις λογιστικά σαν τερματικό σταθμό και επαγγελματικό IBAN? Ε3 πεδία νομίζω. Σε έλεγχοειναι οκ να πεις ότι δεν υπάρχει συσκευή pos αλλά μόνο εφαρμογή στο κινητό? Φιλε δεν ξέρω λεπτομέρειες να σου πω. Έδωσα το iban στον λογιστή να δηλώσει τον επαγγελματικό λογαριασμό viva στον οποίο μπαινουν τα έσοδα και πιστεύω είναι εντάξει. Συσκευη pos είναι το τηλέφωνο μου. Γιατί να υπάρχει προβλημα;
oldnew Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Ερώτηση: Εισπράττω 11 πολυ χαμηλά ενοίκια το μηνα (γκαρς κυρίως). Επειδή κάποια στιγμή μάλλον θα μας υποχρεώσουν να πληρωνόμαστε μεσω τραπέζης (κάποιοι ηδη ζητάνε να πληρώνουν με την κάρτα τους). Δεν είμαι επαγγελματίας στα χαρτιά. Απλά ιδιώτης που δηλώνω εισοδήματα απο ενοίκια. Μπορώ να βγαλω pos (κυρίως εφαρμογή τηλέφωνου θα με ενδιέφερε, μιας και μικρή χρήση θα κάνω), δεδομένου οτι ΔΕΝ εχω επαγγελματικο αφμ? Πχ τράπεζα που είχα ρωτήσει παλαιότερα μου είχε πει δε γίνεται. Ποια η ποιο οικονομική λύση, με την ελάχιστη προμήθεια, μεσω εφαρμογής pos για κινητό? Ευχαριστώ, Επεξ/σία 5 Μαΐου 2022 από oldnew
therock Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2023 H viva wallet, με φυσικο POS τι κρατησεις εχει απο τον επιχειρηματια στα ποσα που λαμβανει? Κοιταζω στην σελιδα τους και δεν μπορω να βρω κατι
Denmark1 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2023 Στις 19/1/2023 στις 1:34 ΜΜ, therock είπε H viva wallet, με φυσικο POS τι κρατησεις εχει απο τον επιχειρηματια στα ποσα που λαμβανει? Κοιταζω στην σελιδα τους και δεν μπορω να βρω κατι ακριβώς την ίδια απορία έχω για τη Viva...
Manthos91 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Αν καταλαβα καλα για συναλλαγες με ταρματικο με visa/mastercard ειναι στ 1.16% και για online πληρωμες 2.06%
panesera Δημοσ. 16 Μαΐου 2023 Δημοσ. 16 Μαΐου 2023 και εγώ δεν έχω καταλάβει με την viva τη παίζει έχουν τόσες πολλές πληροφορίες στο site τους που ουσιαστικά χάνεται η πληροφορία. Τελικά αν φτιάξεις viva χρεώνεσαι ή όχι επίσης που αναφέρεται η 0 προμήθεια έχω μπερδευτεί συγνώμη Στο σενάριο ότι έχω μαγαζί με συναλλαγές συμφέρει ή όχι ;
therock Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 On 04/11/2021 at 14:53, POS said: mypos glass (δωρεαν) , mypos go (39€ και κατα καιρους το εχουν στα 19€) και τα 2 χωρις συνδρομη. δες https://www.mypos.eu/el Καλημερα, ξερουμε αν ειναι ακομα δωρεαν η αν εχουν αλλαξει κατι με τους ορους. Θελω να κανω συνδρομη σε 2 εταιριες, ωστε να εχω την νομικη καλυψη. Δε με νοιαζουν χρεωσεις και προμηθειες συναλλαγων, απλα να μην εχει συνδρομες. Απλα επαναφερω το ερωτηματα καθως εχουν περασει 2 χρονια και δεν ξερω αν εχει αλλαξει κατι με το mypos glass
therock Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 Εχω στειλει χαρτι δεκο για ταυτοποιηση διευθυνσης εδω και 4 μερες και ακομα η διαδικασια ειναι στο reviewing. Ειναι φυσιολογικο αυτο?
therock Δημοσ. 15 Ιανουαρίου Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου Το προιον το οποιο δεν ειχε παγιες χρεωσεις που πρεπει να ενεργοποιθησω απο MyPOS απλα για την νομικη καλυψη ποιο ειναι?
coyote2 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου Δημοσ. 15 Ιανουαρίου κάτι που κατεβάζεις από το google app store to terminal νομίζω κάνει για τη δουλειά σου
therock Δημοσ. 15 Ιανουαρίου Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου Ποιο Terminal τι εννοεις? Εχω την εφαρμογη της MyPOS και εχω πιστοποιηθει ως χρηστης. Τωρα τι κανω για να εχω την δωρεαν υπηρεσια ωστε να αποκτησω σειριακο αριθμο για να τον αναφερω στην δηλωση φορολογιας ωστε να μαι κατοχυρωμενος
therock Δημοσ. 15 Ιανουαρίου Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου κοιτα βλεπω εχει και μια δευτερη εφαρμογη mypos glass terminal, αλλα δεν ξερω αν πρεπει να εχουν προηγοηθει ενεργειες στην βασικη mypos εφαρμογη και το τερμιναλ ειναι απλα για να δεχεσαι τις πληρωμες εγω σε πρωτη φαση δε θελω να δεχτω καποια πληρωμη απλα να καταγραψω το σειριακο αριθμο...
haris013 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου Δημοσ. 15 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Για εμάς που μας υποχρεώνει για pos το κρατος αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να χρησιμοποιηθεί λόγο φύσης δουλειάς (προηγείται πάντα κατάθεση σε τραπεζα) τι προτείνετε να βάλω? Viva η κάτι άλλο? Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου από haris013
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα