Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
11 ώρες πριν, mp123 είπε

Για την καφετέρια καλό είναι. Έτσι για να το βλέπουν προσφέρει πολλα. Για την δουλειά πήρα αλλο. 

Υγ. Ότι παίρνω είναι cash. Δεν είναι με 48 δόσεις. Φιλικά πάντα. 

Oτι να είναι, για ποιες καφετέριες μου μιλάς? Δεν ειμαι 15 και δυστυχώς δεν έχω χρόνο για καφετεριες, και να είχα βαράει -20 εδώ και δε το κουνάω από το σπίτι 

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Στις 2/1/2018 στις 12:14 ΜΜ, Ελλεν είπε

Καλησπέρα παιδιά. Θέλω να αγορασω το Samsung S8. Η τιμή κυμαίνεται στα 699€. Δεν μπορώ να το πάρω από Σκρουτζ γιατί θέλω να το πάρω χωρίς ΦΠΑ με χαρτί από το τάξις ( μέσω εταιρίας με τιμολόγιο κλπ και κανένα σκρουτζομάγαζο δεν το κάνει). Σκέφτομαι σύντομα να το πάρω γιατί το δικό μου χάλασε. Τώρα όμως βγαίνει και το S9. Να περιμένω μήπως μέσα στο Φεβρουάριο πέσει η τιμή; Για προσφορά δεν βρήκα πουθενά ούτε για αστείο. 

http://www.vodafone.gr/portal/client/eshop/smartphonesList.action

451 €  το S8     516€ το S8+

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, najinblue3 είπε

Oτι να είναι, για ποιες καφετέριες μου μιλάς? Δεν ειμαι 15 και δυστυχώς δεν έχω χρόνο για καφετεριες, και να είχα βαράει -20 εδώ και δε το κουνάω από το σπίτι 

Για αυτό ακριβώς. Παίξε τώρα με το κινητάκι να λες πως κάτι έχεις στο σπίτι που κάθεσε.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
32 λεπτά πριν, alada4 είπε

στο σαιτ δεν υπαρχουν οι τιμες αυτες ....

μαλλον θα εννοει μειον το 20%  με καρτα και μειον τον φπα μετα, μονο ετσι βγαινει η τιμη. 

Επεξ/σία από manoskost
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, manoskost είπε

μαλλον θα εννοει μειον το 20%  με καρτα και μειον τον φπα μετα, μονο ετσι βγαινει η τιμη. 

Σωστά ετσι ακριβός

Δημοσ.

Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. Το πήρα με την προσφορά που ανέφερε ο Yorgoss τελικά και ευχαριστώ που την ανέφερες. 

Για τα σχόλια τύπου " θες να κάνεις μόστρα , θες να το δείχνεις στην καφετέρια " και πάει λέγοντας θα πω μόνο ότι η ερώτηση που έκανα ήταν σαφέστατη. Αν σύμφερε να το πάρω κάπως τώρα ή μετά την κυκλοφορία του 9. Αυτό μου άρεσε αυτό κοίταξα να πάρω και εκτός του ότι το να κρίνουμε είναι περιττό δεν αφορά και κανένα για πιο λόγο παίρνει κάποιο κινητό. Ακόμα και γι την καφετέρια να το ήθελε κάποια με γεια του με χαρά του.  Αν θέλουμε  βοηθάμε αν δεν θέλουμε το προσπερνάμε. Έτσι ξέρω εγώ τουλάχιστον. Και για να φύγει και η απορία το θεωρώ δυνατό κινητό για τη χρήση που το θέλω και με την προφορά για μένα αξίζει. 

Ευχαριστώ και πάλι όσους απάντησαν για να με βοηθήσουν τόσο με το δίλημμα μου όσο και με το να μου γράψουν προσφορές. 

• Like 1
Δημοσ.
Στις 06/02/2018 στις 6:44 ΠΜ, Αλεξανδρος A.92 είπε

Το κινητο δεν ξερω αν αξιζει τα σχεδον 6κατοσταρικα μετρητα που εδωσε ξερω ομως οτι αφενως ειναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ και δεν μπορει να το αρνηθει καποιος αυτο εκτος αν ειναι τυφλος.

Συν οτι το εχει καταευχαριστηθει και το ευχαριστιεμαι και εγω οποτε το χρησιμοποιω.Ταχυτατο με καταπληκτικη οθονη. Ειμαι σιγουρος οτι και αλλα κινητα στα 400 ευρο μπορει να κανουν το ιδιο καλη δουλεια ομως βαλε καμερα και ομορφια και το "λογοτυπο" και φτανεις στα λεφτα που κοστιζε.Ωστοσο αυτα τα ξερει κανεις πριν καν το αγορασει οποτε ειτε προχωραει ειτε οχι στην αγορα. Για κατοχους S7/S7 edge εννοειται δεν αξιζει ουτε με 300 ευρο!

Τωρα για κατι xiaomi που ακουγονται δεν α σχολιασω καν...Αν εχουμε φτασει να τα συγκρινουμε με το S8 σε τεχνολογικο forum λυπαμαι πολυ...

Φυσικα θα το συγκρίνουμε με το ΚΟΡΥΦΑΙΟ κινητό rn4. Ναι φυσικα το s8 ειναι καλυτερο overall αλλα δεν αγγιζει το vfm του rn4. Ειναι οροσημο του 2017 αναμφιβολα θεωρώ. 

Εναλλακτικά μπορούμε να πλεκουμε μονο διθυράμβους για το ποσο τέλειο είναι το note 8.

Γι αυτό είναι το φορουμ, για να καταλαβαίνει κάποιος γιατί δεν χρειαζεται να πάρει το s8. Γιατί για καποιον το rn4 μπορεί να είναι και χρησιμοτερο. Όπως και για να καταλαβαίνει σε τι δεν θα τον καλυψει το rn4. 

Υ. Γ. Εγώ δεν είμαι τυφλός αλλά οι διαστάσεις του s8 μου φαίνονται αποκρουστικές και χαλάει όλη η εικόνα του. Το plus μου αρέσει. 

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, Μακιαβέλλι είπε

Υ. Γ. Εγώ δεν είμαι τυφλός αλλά οι διαστάσεις του s8 μου φαίνονται αποκρουστικές και χαλάει όλη η εικόνα του. Το plus μου αρέσει. 

Ετσι θεωρουσα και εγω...αλλα κρατώντας το στο χερι το μονο που με προβληματισε είναι ο δακτυλικος...

Δημοσ.
8 ώρες πριν, Μακιαβέλλι είπε

Γι αυτό είναι το φορουμ, για να καταλαβαίνει κάποιος γιατί δεν χρειαζεται να πάρει το s8. Γιατί για καποιον το rn4 μπορεί να είναι και χρησιμοτερο. Όπως και για να καταλαβαίνει σε τι δεν θα τον καλυψει το rn4.

Τα forum σε τετοια θεματα υπαρχουν για να βοηθανε τον αλλο να διαλεξει την καλυτερη δυνατη αγορα για τις δικες του αναγκες.

Το rn4 δεν ξερω που κολλαει και ειναι ασχετο με το θεμα.Το θεμα αυτο ανοιχτηκε αποκλειστικα για αγορα galaxy s8 και οχι επειδη ηταν μεταξυ 2 κινητων ενα απο τα οποια ειναι το κινητο που αναφερεις.

Απλα καποιοι εκμεταλλευονται καταστασεις και μπαινουν και γραφουν οτι να ναι.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...