Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Ελλεν είπε

Φίλε Shadowjump μίλησα με κάθε μαγαζί που είχε τιμή χαμηλότερη σε σχέση με τε φυσικά καταστήματα εδώ. Όλοι μου είπαν ότι είναι αποθήκη και δεν γίνεται. 

οριστε η σελιδα απο το kaizer που γραφει και την τιμη τιμολογιου  https://www.kaizerstore.gr/samsung-galaxy-s8-g950f-64gb-midnight-black-eu

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, x10 είπε

Τι σημαινει μικρο και μεγαλο

Δεν θεωρω το Kaizer ας πουμε η το Phonegallery η το Msystems το ιδιο με ένα κατάστημα 10τετραγωνικων ενός αλλοδαπου...(δεν είναι ρατσιστικο σχολιο απλα πραγματικοτητα)

Δημοσ.

Αυτο που εννοουσα ειναι οτι σε καθε περιπτωση οφειλουν να εκδωσουν ειτε αποδειξη ειτε τιμολογιο.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 ώρες πριν, Ελλεν είπε

Κοίταξε αν δεν έχεις την διάθεση να απαντήσεις μπορείς να προσπεράσεις το θέμα. Ρώτησα σαν συμβουλή τι να κάνω να περιμένω να το πάρω όταν βγει και το 9 μήπως πέσει η τιμή ή όχι. Αν δεν θέλεις να απαντήσεις δεν χρειάζεται να είσαι επιθετικός απλά προσπέρασε το. 

Για να πεσει η τιμη πρεπει να περιμενεις ως Αυγουστο-Σεπτεμβρη για κανενα λογο τοσους μηνες για το S9 μονο για το Note9 η το Note8

Επεξ/σία από asdfaster
Δημοσ.

Επειδή εχω το s8 εδώ περίπου 4 μήνες άκουσε ακόμα μια άποψη .

δεν αξίζει τα 700 που έδωσα.μονο φιγούρα ειναι.απο ότι βλέπω και εσυ για αυτό το θέλεις.παμε παρακάτω.απο ότι βλέπω μόνο Samsung θέλεις βαλε παραπάνω 100 να παρεις το s8+ να λες ένταξη κανω φιγούρα.

Δεν θα κάθησω να αναλύσω τους λόγους που λέω δεν αξίζει.μονο που το εχω και λέω ότι δεν αξίζει φτάνει.

αμα το ήξερα θα περίμενα το oneplus 5t.αν έπαιρνα κινητο τωρα θα έπαιρναν το oneplus 5t η το lg g6 που εχει 400 ευρώ.

Δημοσ.
19 ώρες πριν, mp123 είπε

Επειδή εχω το s8 εδώ περίπου 4 μήνες άκουσε ακόμα μια άποψη .

δεν αξίζει τα 700 που έδωσα.μονο φιγούρα ειναι.απο ότι βλέπω και εσυ για αυτό το θέλεις.παμε παρακάτω.απο ότι βλέπω μόνο Samsung θέλεις βαλε παραπάνω 100 να παρεις το s8+ να λες ένταξη κανω φιγούρα.

Δεν θα κάθησω να αναλύσω τους λόγους που λέω δεν αξίζει.μονο που το εχω και λέω ότι δεν αξίζει φτάνει.

αμα το ήξερα θα περίμενα το oneplus 5t.αν έπαιρνα κινητο τωρα θα έπαιρναν το oneplus 5t η το lg g6 που εχει 400 ευρώ.

εγω που το εχω 6 μηνες λεω ειναι οτι καλυτερο επιασα ποτε, μονο που το εχω και λεω οτι αξιζει φτανει

Δημοσ.
12 ώρες πριν, najinblue3 είπε

εγω που το εχω 6 μηνες λεω ειναι οτι καλυτερο επιασα ποτε, μονο που το εχω και λεω οτι αξιζει φτανει

Τι θα έλεγες ότι είναι μάπα;

Εγώ που έδωσα 800 κασερι μαζί με θραύση λέω ότι βλέπω.

Δημοσ.

μου γραφεις μονο που το εχω και λέω ότι δεν αξίζει φτάνει.

τι να σου πω εγω? δηλαδη τι σε χαλαει στο κινητο ακριβως? η μπαταρια, η οθονη? 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, najinblue3 είπε

μου γραφεις μονο που το εχω και λέω ότι δεν αξίζει φτάνει.

τι να σου πω εγω? δηλαδη τι σε χαλαει στο κινητο ακριβως? η μπαταρια, η οθονη? 

Δεν αξίζει τα 700 που έδωσα. Έπρεπε να έδινα 450 να πάρω το s7 γιατί παίρνω μόνο Samsung.  Ένα s7 σε άλλο σχήμα είναι. Δεν είναι vfm. Δεν κάνει κάτι άλλο καλύτερα από ένα κινητό των 400 500 ευρώ. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
34 λεπτά πριν, mp123 είπε

Δεν αξίζει τα 700 που έδωσα. Έπρεπε να έδινα 450 να πάρω το s7 γιατί παίρνω μόνο Samsung.  Ένα s7 σε άλλο σχήμα είναι. Δεν είναι vfm. Δεν κάνει κάτι άλλο καλύτερα από ένα κινητό των 400 500 ευρώ. 

για μενα αξιζει οσα εδωσες, S7 δεν ειχα να σου πω αν ειναι το ιδιο η οχι αλλα εγω ειμαι ευχαριστημενος 1000% με τι μου δινει το κινητο σε σχεση με αυτο που ειχα πριν

Επεξ/σία από najinblue3
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, najinblue3 είπε

για μενα αξιζει οσα εδωσες, S7 δεν ειχα να σου πω αν ειναι το ιδιο η οχι αλλα εγω ειμαι ευχαριστημενος 1000% με τι μου δινει το κινητο σε σχεση με αυτο που ειχα πριν

Σήμερα πήρα για δεύτερο στην δουλειά το honor 7x. 290 ευρώ. (Το Huawey mate 10 lite δεν μου άρεσε). Επειδή ήθελα μεγάλη οθόνη. Δεν δικαιολογούν τα το 410 ευρώ παραπάνω του s8. Αντε 200.το honor πετάει στο ίντερνετ. 

Ασχετο με το θέμα αλλά πρέπει τα καλά να λέγονται. Στο μαγαζί είδα το xiaomi a1. 4gb ram 64gb stove stock android στα 210 ευρώ. Φοβερή ανάλυση οθόνη για τα λεφτά του. Θα το έπαιρνα αλλά ήθελα πιο μεγάλη οθόνη. 

Δεν ξαναρίξω 800 ευρώ. Τέλος. Μόνο για την καφετέρια είναι. 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, najinblue3 είπε

μαλλον δεν εχεις ιδεα φιλε και μην αγοραζεις κινητα που δε ξερεις τι προσφερουνε στον αγοραστη, φιλικα 

Για την καφετέρια καλό είναι. Έτσι για να το βλέπουν προσφέρει πολλα. Για την δουλειά πήρα αλλο. 

Υγ. Ότι παίρνω είναι cash. Δεν είναι με 48 δόσεις. Φιλικά πάντα. 

Δημοσ.

Το εχει παρει η φιλη μου υστερα απο δικη μου παροτρυνση απο τα Χριστουγεννα.

Το κινητο δεν ξερω αν αξιζει τα σχεδον 6κατοσταρικα μετρητα που εδωσε ξερω ομως οτι αφενως ειναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ και δεν μπορει να το αρνηθει καποιος αυτο εκτος αν ειναι τυφλος.

Συν οτι το εχει καταευχαριστηθει και το ευχαριστιεμαι και εγω οποτε το χρησιμοποιω.Ταχυτατο με καταπληκτικη οθονη. Ειμαι σιγουρος οτι και αλλα κινητα στα 400 ευρο μπορει να κανουν το ιδιο καλη δουλεια ομως βαλε καμερα και ομορφια και το "λογοτυπο" και φτανεις στα λεφτα που κοστιζε.Ωστοσο αυτα τα ξερει κανεις πριν καν το αγορασει οποτε ειτε προχωραει ειτε οχι στην αγορα. Για κατοχους S7/S7 edge εννοειται δεν αξιζει ουτε με 300 ευρο!

Τωρα για κατι xiaomi που ακουγονται δεν α σχολιασω καν...Αν εχουμε φτασει να τα συγκρινουμε με το S8 σε τεχνολογικο forum λυπαμαι πολυ...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...