Ελλεν Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Καλησπέρα παιδιά. Θέλω να αγορασω το Samsung S8. Η τιμή κυμαίνεται στα 699€. Δεν μπορώ να το πάρω από Σκρουτζ γιατί θέλω να το πάρω χωρίς ΦΠΑ με χαρτί από το τάξις ( μέσω εταιρίας με τιμολόγιο κλπ και κανένα σκρουτζομάγαζο δεν το κάνει). Σκέφτομαι σύντομα να το πάρω γιατί το δικό μου χάλασε. Τώρα όμως βγαίνει και το S9. Να περιμένω μήπως μέσα στο Φεβρουάριο πέσει η τιμή; Για προσφορά δεν βρήκα πουθενά ούτε για αστείο.
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Αν θα μπορεις να δωσεις τα 9-10 εκατοσταρικα που θα κοστιζει εννοείται περιμενεις...
Ελλεν Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Όχι δεν θέλω να πάρω το 9 το 8 θέλω να πάρω.
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Αρα γιατι ανοιγουμε συζητηση?Παρε το 8
Ελλεν Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Κοίταξε αν δεν έχεις την διάθεση να απαντήσεις μπορείς να προσπεράσεις το θέμα. Ρώτησα σαν συμβουλή τι να κάνω να περιμένω να το πάρω όταν βγει και το 9 μήπως πέσει η τιμή ή όχι. Αν δεν θέλεις να απαντήσεις δεν χρειάζεται να είσαι επιθετικός απλά προσπέρασε το.
najinblue3 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 προχωρα αφοβα δε προκειται να το μετανιωσεις ουτε δεκατο, η καλυτερη αγορα κινητου που εχω κανει ever μετα το πρωτο μου 3gs 1
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 37 λεπτά πριν, Ελλεν είπε Κοίταξε αν δεν έχεις την διάθεση να απαντήσεις μπορείς να προσπεράσεις το θέμα. Ρώτησα σαν συμβουλή τι να κάνω να περιμένω να το πάρω όταν βγει και το 9 μήπως πέσει η τιμή ή όχι. Αν δεν θέλεις να απαντήσεις δεν χρειάζεται να είσαι επιθετικός απλά προσπέρασε το. Δεν ειμαι επιθετικος...απλα δεν εχει νοημα το νημα.Παρε το S8 τωρα και τελος...Οι τιμες στα μεγαλα μαγαζια που κοιτας δεν θα πεσουν.Στο σκουτζ σιγουρα,ηδη μετα τα χριστουγεννα και τις γιορτες εχουν πεσει κανα 30αρι--40αρι.Αν βγει και το νεο θα πεσουν κ αλλο.Τα μεγαλα μαγαζια δεν εππηρεαζονται.Η καλυτερη ευκαιρια σου θα ειναι σε περιοδο εκπτωσεων και αν και μετα black friday
eidikos33 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 1 ώρα πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε Δεν ειμαι επιθετικος...απλα δεν εχει νοημα το νημα.Παρε το S8 τωρα και τελος...Οι τιμες στα μεγαλα μαγαζια που κοιτας δεν θα πεσουν.Στο σκουτζ σιγουρα,ηδη μετα τα χριστουγεννα και τις γιορτες εχουν πεσει κανα 30αρι--40αρι.Αν βγει και το νεο θα πεσουν κ αλλο.Τα μεγαλα μαγαζια δεν εππηρεαζονται.Η καλυτερη ευκαιρια σου θα ειναι σε περιοδο εκπτωσεων και αν και μετα black friday Φιλε το s8 εκανε 520 και τωρα κανει 560 και πριν λιγες ημερες ειχε φτασει 580 οποτε οταν βγει το s9 ισως πεσει λιγο αυτο δε μπορει κανενας να το γνωριζει
Fulgore Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 2 ώρες πριν, najinblue3 είπε προχωρα αφοβα δε προκειται να το μετανιωσεις ουτε δεκατο, η καλυτερη αγορα κινητου που εχω κανει ever μετα το πρωτο μου 3gs Δεν ρωτησε αν αξιζει το S8 σαν αγορα αλλα για το ποτε να το παρει..... 10 ώρες πριν, Ελλεν είπε Καλησπέρα παιδιά. Θέλω να αγορασω το Samsung S8. Η τιμή κυμαίνεται στα 699€. Δεν μπορώ να το πάρω από Σκρουτζ γιατί θέλω να το πάρω χωρίς ΦΠΑ με χαρτί από το τάξις ( μέσω εταιρίας με τιμολόγιο κλπ και κανένα σκρουτζομάγαζο δεν το κάνει). Σκέφτομαι σύντομα να το πάρω γιατί το δικό μου χάλασε. Τώρα όμως βγαίνει και το S9. Να περιμένω μήπως μέσα στο Φεβρουάριο πέσει η τιμή; Για προσφορά δεν βρήκα πουθενά ούτε για αστείο. Αν δεν βιαζεσαι να αγορασεις το κινητο να περιμενεις για το S9.Στην τελικη μιας και αγοραζεις με τιμολογιο ισως να τυχει και να παρεις αυτο αντι για το S8 ή να αλλαξουν οι τιμες και με τα ιδια χρηματα τωρα να αγορασεις αργοτερα το S8+ πχ. Αν παλι δεν μπορεις να περιμενεις μεχρι να ερθει στην Ελλαδα το S9(που αυτο μπορει να ειναι γενικα το Μαρτιο απο αρχες μεχρι και τελη)τοτε αγοραζεις σημερα. 1
idefixius Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 10 ώρες πριν, Ελλεν είπε Καλησπέρα παιδιά. Θέλω να αγορασω το Samsung S8. Η τιμή κυμαίνεται στα 699€. Δεν μπορώ να το πάρω από Σκρουτζ γιατί θέλω να το πάρω χωρίς ΦΠΑ με χαρτί από το τάξις ( μέσω εταιρίας με τιμολόγιο κλπ και κανένα σκρουτζομάγαζο δεν το κάνει). Σκέφτομαι σύντομα να το πάρω γιατί το δικό μου χάλασε. Τώρα όμως βγαίνει και το S9. Να περιμένω μήπως μέσα στο Φεβρουάριο πέσει η τιμή; Για προσφορά δεν βρήκα πουθενά ούτε για αστείο. Πάνε σε ένα κατάστημα vodafone. 20% έκπτωση με αγορά μέσω πιστωτικής κάρτας. 1
Ελλεν Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις όλων καταρχάς. Fulgore σε ευχαριστώ που έκανες πιο ξεκάθαρο το τι ρώτησα. Επειδή οι τιμές παίζουν γενικά απλά σκεφτόμουν για το αν πρέπει να κάνω αγορά τώρα ή μετά. Αλλά έχει δίκιο η λογική που λες όποτε θενξ φορ δε αντβάις! Idefixius τους ρώτησα αλλά μου είπαν δεν ισχύει. Μάλλον δεν γίνονται και οι δυο εκπτώσεις μαζί; ( της πληρωμής μέσω κάρτας + απαλλαγή ΦΠΑ) δεν ξέρω.
Shadowjump Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Αυτο με το φπα το κανουν πολλα σκρουτζομαγαζα. Προσφατα αγορασε γνωστος απο ενα.
Ελλεν Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Φίλε Shadowjump μίλησα με κάθε μαγαζί που είχε τιμή χαμηλότερη σε σχέση με τε φυσικά καταστήματα εδώ. Όλοι μου είπαν ότι είναι αποθήκη και δεν γίνεται.
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Δεν μπορουν να κοψουν τιμολογιο δηλαδή?Εντυπωση μου κανει...παρε τα "μεγαλα" σκρουτζομαγαζα στην ομονοια να ρωτησεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα