Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

γεια σας, ηρθε η ωρα επιτελους για αναβαθμιση μιας κ εχω πλεον το ρευστο^_^, λεω για ryzen 5 μαλλον αλλα εχω μπερδευτει σχετικα με τις μητρικες κ τις μνημες, το pc προοριζεται για gaming κ ταινιες κυριως, σε 1080p,το ποσο που διαθετω ειναι 700ε μονο για μητρικη cpu κ Ram, δεν χρειαζομαι κατι αλλο, καθε βοηθεια ευπροσδεκτη

Επεξ/σία από vampirion
Δημοσ.

1080p 60hz. dell , εχω eπισης την r9 380X series που λεω να κρατησω, κ ενα 650αρι τροφοδοτικο της thermaltake, επισης ssd samsung evo 120gbk και 2-3 σκληρους, αυτα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν παίζεις fps  και γενικά cpu intensive games πας σε intel i5-8400/8600k. Διαφορετικά από amd κοίτα τον R5 1600. 

Επεξ/σία από tanasen01
  • Like 1
Δημοσ.

Αν κρατήσεις την 380x δε πρόκειται να δεις μεγάλες διαφορές παρά μόνο σε 720p ^_^. Εγώ θα περίμενα κανένα 6μηνό να περάσει η μπόρα του mining και θα μάζευα λεφτά για ice lake + volta όταν βγουν.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, vampirion είπε

γεια σας, ηρθε η ωρα επιτελους για αναβαθμιση μιας κ εχω πλεον το ρευστο^_^, λεω για ryzen 5 μαλλον αλλα εχω μπερδευτει σχετικα με τις μητρικες κ τις μνημες, το pc προοριζεται για gaming κ ταινιες κυριως, σε 1080p,το ποσο που διαθετω ειναι 700ε μονο για μητρικη cpu κ Ram, δεν χρειαζομαι κατι αλλο, καθε βοηθεια ευπροσδεκτη

Εκτός απο τη gpu που έγραψες, πες μας και το υπόλοιπο ΄συστημα που έχεις 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...