Μάκαρος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Παιδιά καλημέρα. Αποφάσισα να αγοράσω το κινητό του τίτλου μέσω banggood. Επειδή είναι η πρώτη φορά που επιλέγω το banggood για αγορά κινητού, θα ήταν εύκολο κάποιος γνώστης να μου πει τι πρέπει να προσέξω κατά την αγορά ? Επίσης αυτά έρχονται από Κίνα ? (Αν ναι, υπάρχει τελεωνείο?). Ευχαριστώ !!!! Αυτό είναι το link του κινητού που βρήκα: https://www.banggood.com/Xiaomi-Mi-A1-MiA1-Dual-Rear-Camera-5_5-inch-4GB-RAM-64GB-Snapdragon-625-Octa-core-4G-Smartphone-p-1196064.html?rmmds=search&cur_warehouse=HK Επεξ/σία 1 Φεβρουαρίου 2018 από Μάκαρος
darkrider93 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Επιλέγεις Priority direct mail, πρόσεξε όμως να το διαλέξεις όταν βάλεις το προϊόν στο καλάθι και να ξανά τσεκαρεις ότι το διαλεξες πριν πληρώσεις γιατί στο αλλάζει το σύστημα καμία φορά. Με αυτό μέχρι στιγμής δεν πληρώνεις τελωνείο.
Μάκαρος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 6 λεπτά πριν, darkrider93 είπε Επιλέγεις Priority direct mail, πρόσεξε όμως να το διαλέξεις όταν βάλεις το προϊόν στο καλάθι και να ξανά τσεκαρεις ότι το διαλεξες πριν πληρώσεις γιατί στο αλλάζει το σύστημα καμία φορά. Με αυτό μέχρι στιγμής δεν πληρώνεις τελωνείο. Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Μήπως ξέρεις αν ο συσκευασίες στέλνονται με κάποιο προστατευτικό κουτί ή σκέτες ? Συγγνώμη για τις πολλές ερωτήσως απλώς είναι η πρώτη φορά που θα αγοράσω έτσι κινητό και θέλω να είμαι σίγουρος ότι δεν θα υπάρξει κάποιο χτύπημα στο κουτί και τυχών βλάβη του κινητόυ από αυτό.
darkrider93 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, Μάκαρος είπε Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Μήπως ξέρεις αν ο συσκευασίες στέλνονται με κάποιο προστατευτικό κουτί ή σκέτες ? Συγγνώμη για τις πολλές ερωτήσως απλώς είναι η πρώτη φορά που θα αγοράσω έτσι κινητό και θέλω να είμαι σίγουρος ότι δεν θα υπάρξει κάποιο χτύπημα στο κουτί και τυχών βλάβη του κινητόυ από αυτό. Έχουν προστατευτικό γύρω γύρω από τα κουτιά με αέρα κανονικά , είναι καλές οι συσκευασίες δηλαδή θεωρώ.
Μάκαρος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 22 λεπτά πριν, darkrider93 είπε Έχουν προστατευτικό γύρω γύρω από τα κουτιά με αέρα κανονικά , είναι καλές οι συσκευασίες δηλαδή θεωρώ. Ωραία. Μόλις φτάσουν Ελλάδα αναλαμβάνουν τα ΕΛΤΑ για αποστολή να υποθέσω ?
darkrider93 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 17 λεπτά πριν, Μάκαρος είπε Ωραία. Μόλις φτάσουν Ελλάδα αναλαμβάνουν τα ΕΛΤΑ για αποστολή να υποθέσω ? Ναι τα ΕΛΤΑ
Duck Dodgers Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Πριν το πάρεις να έχεις στο μυαλό σου ότι έχει αρκετά μεγάλο sar σε σχέση με τους ανταγωνιστές του!
saruman123 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Επίσης να αναφέρουμε και την κακή κάμερα και τα προβλήματα στην αναβάθμιση τις Oreo. Μπορείς να διαβάσεις και εδώ Επεξ/σία 1 Φεβρουαρίου 2018 από saruman123
darkrider93 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 4 ώρες πριν, saruman123 είπε Επίσης να αναφέρουμε και την κακή κάμερα και τα προβλήματα στην αναβάθμιση τις Oreo. Μπορείς να διαβάσεις και εδώ Η καμερα εννοειται οτι δεν ειναι κακη. Προβληματα με την ορεο οντως υπαρχουν αλλα οχι σε ολες τις συσκευες, επισης θα διορθωθουν στα επομενα Updates.
saruman123 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 40 λεπτά πριν, darkrider93 είπε Η καμερα εννοειται οτι δεν ειναι κακη. Καλά εσύ ξέρεις....
darkrider93 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, saruman123 είπε Καλά εσύ ξέρεις.... Ναι προφανως και ξερω γιατι ΕΧΩ το κινητο. Ανεβαζω και φωτογραφιες που εχω τραβηξει αμα δε με πιστευετε. Σε καθε θεμα τα ιδια και τα ιδια... Επεξ/σία 1 Φεβρουαρίου 2018 από darkrider93
logistoulis Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Τα περισσότερα προβλήματα με το oreo έχουν λυθεί με το τελευταίο update. Η κάμερα είναι απλά επαρκής, ίσως το χειρότερο σημείο του κινητού, αλλά για την τιμή δεν παραπονιεμαι στα υπόλοιπα είναι πολύ καλό. Όσο για το sar κλαιν, ειχα πριν g3 που είχε μάλλον το χαμηλότερο sar στην ιστορία των κινητών και μόλις πήρα το Α1 απέκτησα επιτέλους σήμα. Δύο χρόνια στη δουλειά μου δεν είχα κινητό για 8 τουλάχιστον ώρες
Μάκαρος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Επαναφέρω το θέμα για τους γνώστες του banggood. 'Εχω παραγγείλει το κινητό. Στις 6 Φεβρουαρίου μου έβγαλε το μύνημα στο tracking "The item is pre-advised", το οποίο φαίνεται μέχρι και σήμερα 13 Φεβρουαρίου χωρίς κάποια άλλη ανανέωση στο tracking. Τι σημαίνει αυτό ? Ευχαριστώ.
saruman123 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 11 ώρες πριν, Μάκαρος είπε Επαναφέρω το θέμα για τους γνώστες του banggood. 'Εχω παραγγείλει το κινητό. Στις 6 Φεβρουαρίου μου έβγαλε το μύνημα στο tracking "The item is pre-advised", το οποίο φαίνεται μέχρι και σήμερα 13 Φεβρουαρίου χωρίς κάποια άλλη ανανέωση στο tracking. Τι σημαίνει αυτό ? Ευχαριστώ. Νομίζω δεν είμαι και σίγουρος, αυτό εμφανίζεται όταν ο πωλητής ειδοποιήσει το ταχυδρομείο, ότι θα του παραδώσει το πακέτο για αποστολή.
theoilia Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 να ξέρεις ότι οι Κινέζοι έχουν την πρωτοχρονιά τους και τα πάντα υπολειτουργούν για κανα 10ημερο ακομη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα