Προς το περιεχόμενο

Dissidia Final Fantasy NT [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πριν δυο μέρες έκανε launch το dissidia nt για ps4, τίτλος brawler/fighting με αγαπημένους χαρακτήρες final fantasy, 1v1 και 3v3. φαίνεται αρκετά competitive και ήδη γίνεται χαμός στην ιαπωνία στα arcade, το περίμενε πολύ κόσμος. προσωπικά το θεωρώ απίστευτα γρήγορο ,μου θυμίζει zone of the enders το σύστημα μαχης του, νομίζω και αυτό και το fighterz θα πάνε πολύ δυνατά. γράψτε και τις δικές σας εντυπώσεις, εγώ είχα και το dissidia του psp αλλα και παλιότερα στο ps1 το eirgeiz η όπως λεγόταν χαχαχα

btw, το physical copy περιλαμβάνει και έναν κωδικό για το παιχνίδι για τα κινητα dissidia opera omnia που δινει ενα καλό όπλο στον cloud, οπότε όσοι ενδιαφέρονται γιαυτό σαν και μένα και το πήραν digital την πάτησαν.... αν κάποιος έχει κωδικό και δεν ενδιαφέρεται για το ομνια θα χαιρόμουν παρα παρα πολυ αν μου τον εδινε :)

• Like 1
Δημοσ.

Καλημέρα φίλε, δυστυχώς τον χρησιμοποίησα τον Κωδικό (Opera Omnia είναι ΈΠΟΣ), αλλά έχω έναν Κωδικό για τρία DLC για το NT:

image.png.f3f1b99ed19ce9aa2f428a0c0d9bf853.png

Αν κάποιος έχει πάρει το game από τα Media Markt, και πήρε τις κάρτες και προτιμάει τα DLC, ενδιαφέρομαι για ανταλλαγή.

image.png.4984789dca4f918f7f83552956350140.png

Το NT γενικώς πολύ ωραίο, αλλά φτωχό σε content, ειδικά story mode και single player content, και κάποιες απογοητεύσεις στο gameplay όπως NO EX BURSTS κτλ.

Γενικώς καλό αλλά αισθητή απογοήτευση για μένα που το Dissidia Duodecim στο PSP είναι το Νο2 αγαπημένο μου παιχνίδι of all time.

Το OPERA OMNIA απλά τα σπάει.

Δημοσ.

Συμφωνώ για το Opera Omnia. Το πετάω με miracast στην 4κ 55" OLED μου και απλά δεν υπάρχει,  τρομερά γραφικά. Αν είχαν βάλει και World Map με sidequests όπως στο Duodecim απλά δεν θα υπήρχε το game.

Το μόνο που με στεναχωρεί στο Opera Omnia είναι που δεν υποστηρίζει controller mapping και δεν καταλαβαίνω γιατί το κάνει αυτό η Square Enix στα mobile games της.

Απλά αν μπορούσα να παίξω με το DualShock μου θα έπαιζα μόνο αυτό στο σπίτι lol.

Το NT είναι πολύ ωραίο ναι, αλλά αυτόματα είναι απογοήτευση για μένα, λόγω των features που δεν συμπεριέλαβε.

Δημοσ.

το παιχνιδι πηρε πολυ χαλια κριτικές, λένε για αρκετό λαγκ και πολύ λίγο content. περισσότερο ενδιαφέρον υπάρχει στο board για τους κωδικούς του omnia παρα για το nt... ακόμα να βρω κωδικό 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...