UsualSuspect__ Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 1 minute ago, teo_3 said: Sony Xperia XZ1 και XZ Premium Ωραίος. Της τα έστειλα και θα τα δει αύριο γιατί πήγε για ύπνους. Δουλειά αύριο.
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, UsualSuspect__ είπε UPDATE ! Της έδειξα για πλάκα το razer phone και της άρεσε........ Δείτε τι ακριβώς και βρείτε μου ένα παρόμοιο αχαχαχαχαχ XAXA τωρα ξερουμε οτι τις αρεσουν οι γκουμουτσες τουλαχιστον και δεν εχει θεμα με τα bezzels αρα τα Sony ειναι μια χαρα Επεξ/σία 2 Φεβρουαρίου 2018 από Αλεξανδρος A.92
UsualSuspect__ Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 6 hours ago, Αλεξανδρος A.92 said: XAXA τωρα ξερουμε οτι τις αρεσουν οι γκουμουτσες τουλαχιστον και δεν εχει θεμα με τα bezzels αρα τα Sony ειναι μια χαρα Καλά, εγώ παραιτούμαι. Ούτε αυτά της άρεσαν. Δεν ασχολούμαι άλλο και καλό είναι να μην ασχοληθείτε ούτε εσείς Σας ευχαριστώ όλους. Επεξ/σία 2 Φεβρουαρίου 2018 από UsualSuspect__
vrwmiaris Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Είναι τόσο καλός φίλος ή βοηθάς για το κάτι παραπάνω;
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 αχαχαχαχα θεουλα η τυπισσα! Μπορει να σου πει ΕΝΑ καταραμενο τηλεφωνο που της αρεσει?
UsualSuspect__ Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 1 hour ago, vrwmiaris said: Είναι τόσο καλός φίλος ή βοηθάς για το κάτι παραπάνω; Απλά δεν θέλω να καταλήξει με ηλίθιο κινητό και μετά κλαίει. Και δεν της περισσεύουν κιόλας όσο να ναι. Γενικά ασχολούμαι πολύ με το να βοηθάω τους άλλους σε τέτοια θέματα, άντρες,γυναίκες
vchristod84 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 18 ώρες πριν, UsualSuspect__ είπε Της τα χω πει αλλά είναι σκατοπερίεργη του κερατά. Της τα χω δειξει ολα ρε σεις αληθεια και δεν της αρεσει τιποτα. ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ Έχει πρόβλημα. Lenovo είχε πριν. Το vibe κάτι. Θα της δείξω και το Moto Z να δω τι θα πει. ΔΕΝ ΤΗΣ ΑΡΕΣΕΙ ΛΕΕΙ ΑΗΑΗΑΗΑΗΑΗΗΑΗΑΗΑΗ Σε ζαλισε για όμορφο κινητό και είχε Lenovo πριν;;; Και πολύ ασχολήθηκες!
UsualSuspect__ Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 24 minutes ago, vchristod84 said: Σε ζαλισε για όμορφο κινητό και είχε Lenovo πριν;;; Και πολύ ασχολήθηκες! Αυτό ακριβώς. Περίεργη μέχρι αηδίας. Μου κάνει "δεν έχει καλή κάμερα το one plus 5t" ενώ είχε την σαπίλα ξέρω γω αχαχαχ
Fulgore Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Παρε της κανενα Huawei τοτε που γενικα αρεσουν σε κοπελες να τελειωνεις. 1
asdfaster Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Samsung Galaxy S7 Edge (32GB) LG G6 Dual (64GB) OnePlus 5T (6GB/64GB) Samsung Galaxy S8 (64GB)
UsualSuspect__ Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Τελικά της έβαλα μυαλό και θα πάρει το galaxy s8 plus 1
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Πολυ καλη επιλογη,να δει το Orchid gray ειναι πανεμορφο για γυναικα. 1
UsualSuspect__ Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Παίζει να πέσει κ άλλο η τιμή τώρα που θα βγει το 9; Έχει υπομονή γενικά. Αν είναι να μη το πάρει τώρα και να περιμένει λίγο.
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 ηδη εχει παρει την κατηφορα...ενα 60αρι εχει πεσει τον τελευταιο μηνα...
4four Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Οταν βγει το 9 ειμαι 99% σιγουρος οτι θα ανεβει η τιμη του! Παντα ετσι γινται δν νμζω να ειναι φερτος η διαφορα! Βλεπουν ε οτι δν εχει ουσιαστιηκ διαφορα απο το προκατωχο του και γυρνανε πολλοι στο προηγουμενο μοντελο ετσι αυξανεται λιγο η τιμη του κανενα μηνα μεχρι να πεσει ραγδαιως παλι κατω οποτε κλτρα παρτο τωρα μεχρι ΜΑΞ τελος του μηνος! Αποψη μου αλλα εδω και 3-4 χρονια που κοιταω τιμες αυτο γινεται 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα