Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα ,εχω στο σπιτι μου ενα τοπικο δικτυο στο οποιο εχω συνδεσει μεσου Lan και εναν WD My cloud , θα ηθελα να ρωτησω το εξης , γιατι η ταχύτητα στο να στείλω μια ταινία π.χ η και το αντίστροφο ειναι μονο 10 το πολυ 11Mbs ? εχω καποιο προβλημα η ετσι ειναι ?

τι μπορει να κόβει δλδ , το ρουτερ ( ειναι cosmote vdsl Speedport Entry 2i. ) ειναι δλδ  LAN : 100Mbps όχι Gbit ?

η θελει καποιες ρυθμισεις που πρεπει να γινουν ?

ευχαριστώ

Επεξ/σία από bill_2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ενα Pc μολις το έκανα αναβάθμιση έχει Gbit  ο Macbookpro 15 εχει , 2 switch που εχω ( linksys switch se2500 ) έχουνε Gbit και αυτα , ο Mycloud εχει και αυτος , τωρα τα καλωδια που εχω ειναι τα κοινά Lan καλώδια αυτα δλδ που είχανε μεσα η συσκευές και αλλα πολλα έγιναν αγορά απο εμενα .. απο τι κατάλαβα το Speedport πρέπει να ΠΑΡΑΚΑΜΨΟΥΜΕ δλδ ? γιατι αυτο βγάζει 100Mbt απο τι διάβασα .. απλά σε αυτο επάνω εχω και OteTv και είναι και ευρυζωνικο .. τι πρέπει να κάνω για το κάνω σωστά δλδ ?

χρειαζομαι αλλο ρουτερ π.χ ?

Επεξ/σία από bill_2
Δημοσ.

Αν περνάς το τοπικό δικτυο απο τον ρουτερ πολύ κακώς, το τοπικό δίκτυο πρεπει να πέφτει ολο επάνω στο switch, και το switch να συνδέεται με τον ρουτερ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

το θεμα ειναι οτι το switch ειναι μικρο θα πρεπει να παρω μεγαλυτερο κ εννοω για το ενα το αλλο το εχω ποιο μακρια , τα καλωδια μου θα ειναι ενταξει δλδ ? αυτο εχω εδω > https://www.linksys.com/gr/p/P-SE2500/  και αυτο εδω > https://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16833124020

Επεξ/σία από bill_2
Δημοσ.

κατα αρχην εχεις ταχυτητες 10-11ΜΒ(mega byte) και οχι Mbs(mega bits) που γραφεις. θα τα βαλεις ολα πανω σε ενα γιγα switch με τα καλωδια που σου ειπε ο νικος και ακομη απο της ιδιοτητες της καρτα δικτυου θα ενεργοποιησεις το jumpo frame σε οσο παει (π.χ. 9Κ) για να πιανεις μεγιστες ταχυτητες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ok θα τα βαλω ολα επανω σε ενα switch αλλα τα καλωδια  επειδή ειναι κοντά η αποστάσεις εχω τα κοινά καλώδια που εχουν όλοι αυτα που ειναι έτοιμα δλδ και αγοράζουμε απ έξω δεν εχω κάνει κάποια ΚΑΛΩΔΙΩΣΗ δική μου δλδ, απλά το ξεκαθαριζω , ναι 10-11ΜΒ(mega byte) εχω ... με το χαζό ρουτερ αυτο που εχω του Οτε μπορώ να το παρακάμψω με καποιο τρόπο ? υπαρχει καποιο Vdsl να ειναι και Voip δλδ να το αντικαταστησω ? ποια ειναι η γνωμη σας ?

ευχαριστω

Επεξ/σία από bill_2
Δημοσ.

Η καλύτερη λύση είναι αυτή που σου είπαν πιο πάνω,

να συνδέσεις τα πάντα σε ένα gigabit switch B) 

Καλώδια δεν χρειάζεται να αλλάξεις είσαι μια χαρά με αυτά που έχεις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

οποτε παω απο pc,mac,αλλες πηγες > σε switch και για να εχω ιντερνετ, παω απο switch > ρουτερ στελνω δλδ ενα Lan στο ρουτερ του Οτε και ειμαι οκ ?

Επεξ/σία από bill_2
Δημοσ.

120 σε γιγα δε ξερω καποιον που τα εχει πιασει, αν εισαι με ssd καινουργιους drivers και ολα τελεια θα πιασεις καμια κατοσταρα plus, εκατο plus,  εκατο plus.............

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...