Επισκέπτης Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Γενικα εχω παρει gadgets τεχνολογιας απο κινα χωρις προβλημα και λεω να παρω αυτο το drone αλλα με το κουτι πιστευω οτι θα ειναι μεγαλουτσικο το δεμα, ειναι εγγυημενο οτι θα το βρουν ή ψιλο-ειναι στην τυχη αν θα μου φορτωσουν το φπα και τον εκτελωνισμο;
isay Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Αν ψωνίσεις αδιάβαστος, θα φας χτυπο απο το τελωνειο. Δες τα παρακατω για να δεις τι συμβαινει και τι σε συμφερει να κανεις https://www.insomnia.gr/wiki/internet/αγορές-από-το-εξωτερικό-r409/ https://www.insomnia.gr/forums/topic/471924-αγορές-από-χώρες-εκτός-εε-όριο-για-να-μην-πληρώσεις-τελωνείο/?page=705
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Τα ηξερα ολα αυτα, για αυτο ανοιξα το τοπικ αλλα επειδη συνηθως αυτα τα σιτε δηλωνουν διαφορετικη αξια κλπ ρωτησα μ Εχω παραγγειλει ποτνικι απο αμερικη που εκανε 50 ευρω αλλα πρωτα περασε απο γερμανια και στην συνεχεια ηρθε ελλαδα, μηπως αν μου ερθει απο πχ. nl post γλυτωνω τους φορους;
isay Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Σου απαντησα ήδη. Αν πας αδιάβαστος θα φας χτύπο. Αν διαβάσεις εκει που σε εστειλα θα βρεις τρόπους να μειώσεις τα ρισκα. Μαγική και σιγουρη συνταγη δεν υπάρχει
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Nαι ισχυει βεβαια 700+ σελιδες αρχισα να διαβαζω και θα δω, ευχαριστω
Dantε Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Αν θυμαμαι καλα το priority line ειναι που σε γλιτωνει κατα 99% το τελωνειο. Καλη προσφορουλα το συγκεκριμενο.
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Απ' οτι διαβασα στο priority του gearbest ειναι καινουργειο και δεν ξερουμε κατα ποσο δουλευει, του banggood πρεπει να σου γλυτωνει τους φορους κατα 99%. Γενικα σε αυτα τα λεφτα παιζει απο κινα ανα διαστηματα απ΄οσο εχω δει, παιζει να παρω το ιδιο απο ευρωπη γιατι δεν με βλεπω καλα με τα ποστ που λενε οτι τους ηρθαν σε 50 μερες (εγω περιμενω κατι μαξιλαρακια για ακουστικα 35+ μερες ) Τωρα ψαχνω να βρω ακρη για μπαταριες και φορτιστη.. Επεξ/σία 1 Φεβρουαρίου 2018 από Επισκέπτης
Dantε Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Το ειχα και εγω παλιοτερα.Σου δινουν 2-3 μπαταριες μαζι.Αρκετες ειναι. Και εγω στην αρχη πηρα 30 ανταλλακτικα,στο τελος τιποτα δε χρησιμοποιησα. Απλα μη το χρησιμοποιεις παρατεταμενα.Δηλαδη αν τελειωσει η μπαταρια ,ασε το λιγο και μετα αλλαξε και ξανα στον αερα.
isay Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 13 ώρες πριν, staurulinos είπε Nαι ισχυει βεβαια 700+ σελιδες αρχισα να διαβαζω και θα δω, ευχαριστω Δε χρειάζεται να διαβασεις 700 σελιδες. Και τις τελευταίες 15-20 να διαβασεις μια χαρα ακρη θα βγαλεις.
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 1 ώρα πριν, Dantε είπε Το ειχα και εγω παλιοτερα.Σου δινουν 2-3 μπαταριες μαζι.Αρκετες ειναι. Και εγω στην αρχη πηρα 30 ανταλλακτικα,στο τελος τιποτα δε χρησιμοποιησα. Απλα μη το χρησιμοποιεις παρατεταμενα.Δηλαδη αν τελειωσει η μπαταρια ,ασε το λιγο και μετα αλλαξε και ξανα στον αερα. Ισως να ειχες παρει καποιο αλλο πακετο με περισσοτερες μπαταριες και ανταλλακτικα γιατι αυτο αναφερει μονο μια μπαταρια 2 ώρες πριν, isay είπε Δε χρειάζεται να διαβασεις 700 σελιδες. Και τις τελευταίες 15-20 να διαβασεις μια χαρα ακρη θα βγαλεις. Ναι αυτο εκανα, βοηθησε αρκετα.
Dantε Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 15 λεπτά πριν, staurulinos είπε Ισως να ειχες παρει καποιο αλλο πακετο με περισσοτερες μπαταριες και ανταλλακτικα γιατι αυτο αναφερει μονο μια μπαταρια Ναι αυτο εκανα, βοηθησε αρκετα. Μπα και μετα μια μπαταρια ελεγε.Μου ειχε κανει εντυπωση. Φορτιστη επισης δε χρειαζεσαι αλλο για αρχη. Γενικα μη παρεις κατι εξτρα. Αντε 2 ελικες και 2 μοτερακια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα