Iord Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Καλησπέρα σε όλους, έχω ένα πρόβλημα με τον Browser (Safari, Firefox), στο Macbook pro mid 2012 και να γίνω πιο σαφής σήμερα και χωρίς κανένα λόγο ο Browser μου έχει γίνει εξερετικα αργός, μερικές σελίδες δεν της ανοίγει, σε άλλες μου βγάζει ότι δεν "ειναι δυνατόν να επαλήθευση την ταυτότητα του ιστοτοπου" και αυτές που ανοίγει το κάνει με μεγάλη καθυστέρηση. Μήπως γνωρίζει κανείς τι μπορώ να κάνω. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.
CryptoCSM01 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 14 ώρες πριν, Iord είπε Καλησπέρα σε όλους, έχω ένα πρόβλημα με τον Browser (Safari, Firefox), στο Macbook pro mid 2012 και να γίνω πιο σαφής σήμερα και χωρίς κανένα λόγο ο Browser μου έχει γίνει εξερετικα αργός, μερικές σελίδες δεν της ανοίγει, σε άλλες μου βγάζει ότι δεν "ειναι δυνατόν να επαλήθευση την ταυτότητα του ιστοτοπου" και αυτές που ανοίγει το κάνει με μεγάλη καθυστέρηση. Μήπως γνωρίζει κανείς τι μπορώ να κάνω. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων. 1) Άνοιξε το App Store και κάνε έναν έλεγχο για τυχόν αναβαθμίσεις. 2) Κάνε έναν έλεγχο στην ρύθμιση της ώρας. System Preferences > Date & Time > (καρτέλα) Date & Time. Στο Set date and time automatically εάν είναι προεπιλεγμένο το Apple Americas/U.S. (time.apple.com.), από το αναδυόμενο μενού επέλεξε Apple Europe (time.euro.apple.com.). Κάνε μια επανεκκίνηση και δες εάν διορθώθηκε. Edit: Ποιο λειτουργικό τρέχεις; Επεξ/σία 1 Φεβρουαρίου 2018 από CryptoCSM01 1
Iord Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Το πρόβλημα ήταν στην ημερομηνία, την διορθώσα και όλα οκ σ'ευχαριστω πολύ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα