Προς το περιεχόμενο

Vodafone student exclusive 6 στα 3€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ήρθε στο κινητό το παρακάτω μήνυμα:

MIΣH TIMH ΣTO STUDENT XCLUSIVE 6! MONO ME 3E ANTI ΓIA 6E ΠAIPNEIΣ 1000 ΛEΠTA ΠPOΣ OΛOYΣ & 400MB ΓIA ENA MHNA! ΓIA ENEPΓOΠOIHΣH ΣTEIΛE 3 ΣTO 1355  MEXPI 15/02

Πιο φθηνό και από τότε που περνάμε το exclusive 4€ !!!

Επεξ/σία από enterhere
  • Like 9
  • Thanks 1
Δημοσ.

το προγραμμα κανει stack? δηλαδη εγω τωρα που το εχω ενεργο, μπορω να το ξαναβαλω και να εχει διαρκεια 1 μηνα + οσο μου μενει απο το τρεχων προγραμμα;

Δημοσ.

Τελεια!Σημερα μου εληξε και μενα...Εστειλα και Μ στο 1252 απο το αλλο τοπικ για 7 μερες ακομα να τη βγαλουμε τζαμπαταν :D και καπακι αυτο!Ωραιος TS!

Δημοσ.
1 ώρα πριν, xtrooper είπε

το προγραμμα κανει stack? δηλαδη εγω τωρα που το εχω ενεργο, μπορω να το ξαναβαλω και να εχει διαρκεια 1 μηνα + οσο μου μενει απο το τρεχων προγραμμα;

Έχω την εντύπωση ότι δεν σου επιμηκύνει τις μέρες, απλώς σου προσθέτει ότι υπόλοιπο έχεις από λεπτά ομιλίας και ΜΒ, στα καινούρια λεπτά και ΜΒ.

Δημοσ.

Αν το κάνεις 15/2 θα πάρεις 1 μήνα με 3€ και θα χάσεις τις τελευταίες 5 μέρες, αφού το πακέτο που έχεις τώρα λήγει στις 20/2.

• Like 1
Δημοσ.

Μόνο σε μένα έρχεται κάθε 1 μήνα προσφορά με 3 ευρώ: 1000' όλους 500mb και social pass? Από Οκτώβρη μέχρι τώρα λίγο πριν λήξει το πακέτο έρχεται το ίδιο sms με την ίδια προσφορά 😂

Δημοσ.

Μάλλον είναι είναι περιορισμένης χρήσης. Μόνο για αυτούς που θα λάβουν το σχετικό μήνυμα από Voda...

• Like 1
Δημοσ.

Ούτε εγώ δεν μπορώ να το βάλω στο CU μου. στο Whats up φοιτ που έχω πάντως και βάζω 10 ευρό κάθε 4 μήνες πριν λήξει δεν μου έρχεται  καμία τέτοια προσφορά 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...